![]() |
Mi tam filmik sie podobał :)
Good work guys !!! P.S. Pozdro dla Drasena i Karajakataki ;D |
co wam sie podobalo ???? jak niewiny player zdechl bo ja niewim poprostu to som nooby te wszystkie sikewsy i te nastepne cos na g... gowniarz czy jak mu tam niewim co to wogule mialo byc (o,o) sowa dla noobow sikews -.- noob
-- |
Dziekuje serdecznie za to ze jestes po mojej stronie
Post byl kretynski |
czyj?
Cytuj:
1. Błędy ortograficzne ( na przyklad "som") 2. taka niedojrzalosc w jego poscie odczulem ( wiek 13 lat ) << byc mzoe sie mylę |
Cytuj:
eeee to nie jest noobostwo to jest typowa taktyka zarabiania szybkiej kasy:> ktora sie moze zle skonczyc a jak ktos chce tak robic niech porozmawia z sergio demonslayer lub obejrzy filmik....i neich sie przekona jaka jest kara |
Cytuj:
wiesz może jestem głupi ale z serio ddemonslayerem już se raczej nie porozmawiasz :P |
Cytuj:
no raczej ze o niego mi chodzilo przeciez nie bede zjezdzac kogos kto ma tylko inna opinie :S a podziekowanie dla dragu bylo z ironia |
ta filmik dobry, jak juz zablokowali wejście i wiedziales ze umrzesz nie mogles sie wylogowac stalbys 3 kratki od teleportu po wlogowaniu i spokojnie bys uciekl pozniej nawet jakbys umarl wolalbym umrzec w final roomie tak ze nikt nie dostanie nic niz czekac az Cie zabija i wezma twoje uhy sdki i loota. Jka walili Cie boltami i sd zamiast sie uhac piszesz noobowskie "no" "why" po co? Chca cie zabic to zmarnuj uhy zeby dostali jak najmniej.
|
Cytuj:
|
Co tu duzo gadac, Karajakataka czy tam inne gowno to zlodziej, noob... i przykro to mowic.. ale widac ze polak -.-
Wyrazy wspolczucia :/ |
??
Przeczytałem wszystko ale dwie rzeczy mnie interesują. Możliwe że są one już gdzieś, jeśli tak to sorca. 1. Wiesz już dlaczego cie zabili, chcieli tylko loot czy o coś więcej poszlo. 2.Jak wygladaja teraz twoje relacje z twoimi zabojcami? ( chodzi mi o to czy jak zobaczą cie to zaczynaja atakować .itp). Dzięki za odpowiedź i pozdrowienia :P
|
ehhhh....twój błąd ,mogłeś odrazu dać loga przedogieniem jakwidziałeś że tamten kajarataka blokał teleport .dobrzy qmple zdradzajol ,szok! ale takich sq****w tobym normalnie zabił -.-.
|
!!
LoL?? ty to byles?? moim zdaniem miales dwa dobre no pz .. mogles wyjsc z party .. albo lognac sie kolo tp .. proste albo niedaleko tp a nie qrwa pytac sie all .. ehh ..
edit: no nie all sie pytales ,ale ja twoim miejscu za tym drugim razem bym dal loga .. jak nie za pierwszym |
Cytuj:
no normalnie wszysckich bys pozabijal jaki z ciebie kozak (( 12 lat jakby ktos nie zauwazyl -.- )) |
Okazali sie poprostu frajerami i koniec, ja na twoim miejscu bym się załamał ;/
|
Ja bym nie poszedł wcale na tego questa, oglądałem wiele filmów z takimi jazdami i jestem na takie coś uczulony, przynajmniej żeby 50% to byli koledzy. Twój kolega z rs ;/ poszedł i pewnie też dead :(
|
Cytuj:
|
ehh
z nieznajomymi isc na questa to zawsze ryzyko .. w Twoim wypadku nie oplacilo sie ..
|
Cytuj:
|
........
omg ogladame ten filmik juz nie macie czego pokazywac?? -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |