![]() |
Cytuj:
Temat naprawde dobry pozdrawiam autora |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh przeczytajac prawie wszystkie odp to tematu (pozdor dla zalozyciela) stwierdziam ze tez ejstem fajny;p
|
Cholera, nie jestem fajny, bo mam 58 lv .. NO I 130 DNI PACCA !;(
I expię .. Boże .. Ej i co terash ? Nie jestem fajny .. Poradnik jest cool :D Cytuj:
|
OmG x)
nie no to wszystko jest bez sensu. Hmmm "poradnik" ?
haha raczej hmmm.... coś na poprawę Humoru :D :] |
*Kolejna rzecz to level. NIE może być wyższy niż 35. Jeżeli masz wyższy level, oznacza to, że jesteś uzależniony od Tibii, oszukujesz, kradniesz, bluźnisz, śmierdzisz oraz nas*ałeś kiedyś sąsiadowi na wycieraczkę. Możesz być naprawdę fajny tylko jeżeli Tibia znudziła się przed osiągnięciem 35 levelu.
eee...o co w tibi chodzi zebys wbijal lvl ;/ ach wez sie porzadnie za poradniki :baby::( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam byc fajnym dla picu? Dziekuje bardzo, lepiej napisz jak zdobyc dziewczyne w tibi <lol>
|
ee poradnik nawet fajny ale nie zbyt skuteczny :D z tym paccem to sie zgadzam:p
|
Poradnik fajny ale nie jestem fainyyyy ;( herppp
|
A im mniejszy lvl tym jestem fajniejszy?
Kurde, to chyba wszyscy mnie lubia (24 lvl i retir :P) |
Śmieszne.
Niby dlatego mamy być fajni to dobre dla dzieci neo. Już to gdzieś widziałem. |
lol....to ja w takim razie jestem fajny.
|
to w takim razie moglbym byc fajny na forum.tibia.com, tylko nie mam (emo)wiersza w comment ;o
|
Cytuj:
fajny poradnik ale znam ,,twardzieli" majacych wyzsze lvle niz 35... to nie jest reguła |
genialne :D , przeczytalem 2 strony i z 70% ludzi (z tych 2 stron) jest fajna :P- prawda w oczy kole :d
niekotrzy pomysla ze przez to co napisalem mysle ze jestem fajny..., albo ze chce byc fajniejszy od fajnych:baby::baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |