![]() |
Troche mi Smutno że jest szkoła :( nie będzie już tak dużo czasu dla Tibi :( a niektóre Servery będą świeciły Pustkami ;( WAKACJE NIECH WRÓCĄ ;(
|
Bieda
Ja idę do 3klasy gim. :( co wiąże się z godzinami spędzonymi nad książkami i końcu z Tibią ;(
|
Noo...tak źle to chyba nie jest. Przynajmniej bliżej do następnych wakacji ;)
Ja zmieniłam szkołę w ostatni rok gimnazjum :p Yest spoko....a przynajmniej mogło być gorzej... Czy jest tu ktoś z Nebuli????? :] |
Koniec wakacji czas wziąć się do nauki(oczywiście to słowa mojej starej)....
***ie tą szkołe bo jest porąbana...w ogole czy szkoła ma jakiś sens?(moje słowa) No dobra ale tak szczerze to trzeba się wziąć za nauke :) |
:p a ja ide do II GIM :( w najgorszej z szkół w Całej Polsce :( pewnie ktoś słyszał o 16 Z Zielonej Górze ? :p ale serio ja tam jestem Boosem.
|
Koniec Wakacji
No niestety,wracamy do "Wiezienia" smutny ...on nam niepozwala zbyt czesto grac...ale niema co sie martwic mamy wile przerw swiątecznych ito. Damy rade !!
A w Tibie i tak będę GRAŁ...huahahuaha , J**** Szkołę ,że się tak wyraże niezbyt ładnie!!! ---------------------------- 05:01 You see yourself. You are a knight. You are Demon of the Satanic Power (Love You Kasia). hehe |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zwróćcie uwagę na to ''kici kici''. Pff, wystarczy, że zrobie ''hau hau - wóf wóf''. |
Cytuj:
|
nie nawidze mojego liceum >.< ;ppppp
|
yyy
ja mam jeszcze jakies 3 tygodnie wolnosci
|
Wtorek
:( A mi sie trafil najgorszy wtorek swiata :/
2xPolski ( to nawet przeboleje), Matma ( Ludzie ratujcie ;( ),Fizyka (Jeszcze lepiej) 2x Niemiecki (mam zal do nich po wojnie i ich nie bardzo lubie :/), Chemia (to lepiej od Fizy :confused: ), No i na koniec nam dali W-F zebysmy se odpoczac nie mogli po mekach z tymi godzinami :/ X( X( X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh no tak 1 września... Jednak są i tacy studenci, którze się całkowicie solidaryzują... przecież mamy jeszcze sesje poprawkową ;) nom niestety trzeba się teraz przyłożyć :p Pozdrowienia:)
|
:) Może i jest szkoła ale jak będziemy się uczyć to szybko się skończy i WAKACYJNA SIELANKA do nas wróci :( póki co czekam na GIII :D a poza tym mam Śmiesznych Nauczycieli :D
|
-.-
Ja nie chce do szkoły nauczyciele piepszom ze nie gryzom tylko kąsajom!!!!! ja Dygam ja nie chce!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! tibia ratuj!!!!!:P:P:PxD ;( ;( ;( ;( :baby: :(
|
Cytuj:
|
@upup: to tak ciężko zrozumieć ? Tibia fajna jest ALE.. ale szkoła jakby nie patrzeć czysto teoretycznie Cię kształci... i to ma Ci w przyszłości pomóc:P W praktyce jest różnie, ale już bez przesady... nie musisz się uczyć.. ale popatrz na to z tej strony - podstawówka i gimnazjum SUX, liceum SUX - a jak tam dobrze nie wypadniesz to sie na studia nie dostaniesz... teraz miejsc pracy nima...ale jak już sa to wykształcenie sie przyda
|
Cytuj:
ps. do wszystkich ktorzy zaczynaja nauke w nowych szkolach KICI KICI! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |