Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

Raks Ninja 11-10-2005 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ese aka Mefi
sting, misiu kochany, ceglowka to moze cie ktorys z twoich starych po pysku piescil. idz teraz dalej oprzed lustro pryszcze wyciskac. hardy przed monitorkiem? czemu nie skomentujesz tego ze nie przyszedles? koledyz nie mogli wpasc z toba? samochodzik sie zepsul? oj biedne dziecko, moze "koledzy" kupia ci nowego "maczboksa"? czemu nie skomentujesz tez tego ze na open battle w ogole cie nie widac? cwaniaczysz ze malo razy padles jak od low leveli ciagle wyciagasz kase? and btw, kto i kiedy powiedzial ze on ma 15 lat? -.-

on sam w grze powiedzial ze ma 15 lat.

cavesi 12-10-2005 04:50

Sting wogule lubi cie ktos w tej grze oprucz twoich rl friendow? :)
niebierz pod uwage tylko twoich kumpli z gildi by gdyby niebylo wojny dawno by cie wyruchali na kase i powiedzieli pa i kick z romu :D

chociarz raz cie juz wy***ali to na forum pisales "Lecther sory i was drunken " HAHAHAHAHHA

Pramus 12-10-2005 09:16

Ja nie bede wyzywal Raksa...Kiedys go lubilem, ale teraz wiem, ze sie cholernie zmienil po wojnie i cos mu chyba na umysl padlo... Bic wlasnych qmpli tak bez powodu, ktorzy nic nie zrobili (mam na mysli Patta Aurea)..nie moge ;/

Dragonisek 12-10-2005 10:22

@Cavesi

moze sie zabawim w Stinka..:D:D

Plax plax lecther i was drunked..plax don kill me

@Sting pamietasz jak plakales ,ja juz nigdy do RoMu nie pojde ,bo nie chce a za tydzien juz poleciales rodzyna z dupy wyciagac kazdemu :>

Dragonisek 12-10-2005 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Hm szkoda ze jestes idiota myslalem ze w wieku 15 lat chodzi sie do gm ale widze ze ty jestes wyjatkowo uzdolniony ze cie odrazu do lo wbili. Musisz miec heada jak Zordon z Power rangers bo to sa bajeczki dla takich dzieci jak ty. Jak cie w domu cieglowka po ryju wala to nie moja wina ze z krzesla spadles. Jak bys wychodzil z domu to pewnei w zime snieg by cie poparzyl. Te ostatnio slyszalem ze montowales w tym extra liceum telewizor dla starej na urodziny z dodatkami(Plaski kineskop wyciety z blachy od malucha). Widzisz takie masz pomysly ze przewyzszasz swoja technika zoltkow, a moze twoja stara to Bubble?!

Ja pie*dole ale ty jestes tepy jak but..i dalej po starych jedziesz ,pier*dole to forum kur*wa powiem Ci tak ,ze jak twoja stara ****ala watacha wilkow ,a twoje starego wyje*balo w dupe stado murzynow to kur*wa sory ****u ***any ale to nie moja wina ze jestes uposledzony bo z takim rodzicami to ty pewno jak gowno po promieniowaniu gama wygladasz...

Kto cie niedo****ie powiedzial ze mam 15 lat :> To ze twoja stara tyle lat miala jak ciebie urodzila to nie znacxyz ze ja tez tyle mam cwe*lu pierd*olony,czemu ****a nie przyszedles ostatnio???bales sie ???hehe piz*da jestes i tyle

btw. Dobrze wiedziec jakie bajki ogladasz -.- Pewno caly pokoj masz w plakatach power rangers ^,-

Pozdro niedoj*ebie i jak jestes taki cwany to next razem przyjdz jak sie ustawiasz piz*do

@Raks

Ehhhh..ty tez sie robisz po woli zalosny ,kiedys myslalem ze ty i jojo z calej tej ****nietej rodziny Ninja jestescie normalni,ale niestety teraz musze stwierdzic ze tylko Jojo jest wporzadku bo cala wasza reszta to banda niedoje*bow -.-

btw. W grze ci to mowilem ??huahua :D:D dobre...jedenj osobie w calej grze powiedzialem ile mam lat :> ...sysiuni ,tylko ona wie,a ty ile masz cwaniaku ??:> to wlasnie ty masz 15 ,wiec sie zamknij bo na Boguslawa nie mam daleko ^,-

Damq 12-10-2005 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Nom do podstawowki to tylko ty mozesz chodzic w wieku 13 lat. Chodze do liceum ;) Dragonisek hm smiejesz sie z zawodowek? Pewnie tam trafisz jak dorosniesz ;)

Lol w wieku 13 lat chodz sie do gim. :P Ty chodziles do podtawowki kibelek :P
Smiejesz sie z Drag~ a sam gdzie trafisz jak siedzisz 8h przed Tibi±. Sake Looser. Slaby jestes. Lamer :D

ragafewee 12-10-2005 15:32

taaa sting i raks tacy s± zdradzaja kumpli -.- Odkad nunek niegra to uslysz± cos o Nunku to co mowia ? Ze jest Debilem -.- a cemu? bo juz nie gra w tibie to mozna go wyzywac... noob rullezz ja pamietam jak tak mowiles sting -.- 3 miechy do tylu gdzies.

Koszyk 12-10-2005 15:46

Pamietam jak kiedys Sting biegal na 18 lvl tym swoim pallkiem i byl spoko gralem wtedy moja 1sza postacia ... ,,Wukek''

Potem zalozylem sobie Knighta ,,Sir Anna'' i dosc dobrze znalem Zevsa , Zeveve (best freind in tibia, poklucilem ise znim ) znalem takze rodzinke Ninja o ktora tsie tutaj rozchodzi otoz kiedys Sting i Raks byli inni wogole Aurea byla inna polacy sobie pomagfali wzajemnie a teraz? Aurea to stracony swiat.

Aha Sting naprawde jestes zdeczka pogrzany

PS: majac 13 idzie sie do 1 gim Stingu¶
PS2: Xnon jest spoko :) i Jojo

Pramus 12-10-2005 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
Pamietam jak kiedys Sting biegal na 18 lvl tym swoim pallkiem i byl spoko gralem wtedy moja 1sza postacia ... ,,Wukek''

Potem zalozylem sobie Knighta ,,Sir Anna'' i dosc dobrze znalem Zevsa , Zeveve (best freind in tibia, poklucilem ise znim ) znalem takze rodzinke Ninja o ktora tsie tutaj rozchodzi otoz kiedys Sting i Raks byli inni wogole Aurea byla inna polacy sobie pomagfali wzajemnie a teraz? Aurea to stracony swiat.

Aha Sting naprawde jestes zdeczka pogrzany

PS: majac 13 idzie sie do 1 gim Stingu¶
PS2: Xnon jest spoko :) i Jojo

Masz racje... pamieta sie czasy jak nie bylo wojen i Ninja byli lubiana i szanowana rodzinka.. Teraz wszystko spieprzyli...Szczegolnie Raks. Xnona najmniej znalem, ale Jojo jaki byl taki zostal i chwala mu za to, ze ciagle jest spoko ziom :P

Sting_Ninja 12-10-2005 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Lol w wieku 13 lat chodz sie do gim. :P Ty chodziles do podtawowki kibelek :P
Smiejesz sie z Drag~ a sam gdzie trafisz jak siedzisz 8h przed Tibi±. Sake Looser. Slaby jestes. Lamer :D

Sry ja chodze do liceum i nie klamie ze jak dragonisek ktory ma 15 lat i mowi ze do liceum chodzi. Widac roznice?;)

Sting_Ninja 12-10-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonisek
Ja pie*dole ale ty jestes tepy jak but..i dalej po starych jedziesz ,pier*dole to forum kur*wa powiem Ci tak ,ze jak twoja stara ****ala watacha wilkow ,a twoje starego wyje*balo w dupe stado murzynow to kur*wa sory ****u ***any ale to nie moja wina ze jestes uposledzony bo z takim rodzicami to ty pewno jak gowno po promieniowaniu gama wygladasz...

Kto cie niedo****ie powiedzial ze mam 15 lat :> To ze twoja stara tyle lat miala jak ciebie urodzila to nie znacxyz ze ja tez tyle mam cwe*lu pierd*olony,czemu ****a nie przyszedles ostatnio???bales sie ???hehe piz*da jestes i tyle

btw. Dobrze wiedziec jakie bajki ogladasz -.- Pewno caly pokoj masz w plakatach power rangers ^,-

Pozdro niedoj*ebie i jak jestes taki cwany to next razem przyjdz jak sie ustawiasz piz*do

@Raks

Ehhhh..ty tez sie robisz po woli zalosny ,kiedys myslalem ze ty i jojo z calej tej ****nietej rodziny Ninja jestescie normalni,ale niestety teraz musze stwierdzic ze tylko Jojo jest wporzadku bo cala wasza reszta to banda niedoje*bow -.-

btw. W grze ci to mowilem ??huahua :D:D dobre...jedenj osobie w calej grze powiedzialem ile mam lat :> ...sysiuni ,tylko ona wie,a ty ile masz cwaniaku ??:> to wlasnie ty masz 15 ,wiec sie zamknij bo na Boguslawa nie mam daleko ^,-

Pff i kto tu na kogo najezdza?
No wiec nie mam specjalnie czasu na zabawe z dziecmi. Wole dziewczynki. Moze ty wolisz chlopakow tego nei wiem i sie chyba nie dowiem.
Nie mozesz kogos oceniac jak go nie widziales na oczy wiec ****a mozesz byc tylko ty. Btw. w twojich komentach na gg miales lat:15 :o Szybko rosniesz albo miales kilku ownerow ;)
@Temat: Temat mial byc o wojnach a nie o sporach miedzy graczami ;) Moze zmienmy name albo skonczymy to bo nie mam juz za duzo czasu na to ;)

Eny the Noob 12-10-2005 17:15

OMG! Nawet Lisek Was tyra! Stringi i reszta waszej spolki, nie zauwazyliscie ze tutaj kazdy oprocz Ryin i Adi Olsztyna Was jedzie?

P.S Saint Gorgio poszedl do RoMu bo Lecther go hunci ... Ale spryciarz -.- Teraz go takze MI hunci xD

Eny the Noob 12-10-2005 17:17

MWHAHAHAHAHAHAHAHA!

Koledownik
Oct 12 2005, 16:22:19 CET Killed at Level 69 by Qwenball Toots

Shit happens? :D

Endino 12-10-2005 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
MWHAHAHAHAHAHAHAHA!

Koledownik
Oct 12 2005, 16:22:19 CET Killed at Level 69 by Qwenball Toots

Shit happens? :D

Gratz!

tylko mass logiem moga kogos zabic :<
ale frag to frag :p

16:30 Doneq: 16:29 Nexoriu: boszki

no i co sie chwalisz ze wypadly mu bohy jak juz je ma spowrotem...

16:34 Saint Gorgio: mam bohy Koledownika
16:34 Saint Gorgio: :>

rotfl..

Eny the Noob 12-10-2005 17:33

@Endino Sanderrson nie padl na mass logu tylko przez swoj blad. No i co ze Saint Gorgio ma te boszki? Przeciez on sie wpakowal w takie gowno ze go i Lecther i MI hunci. A Koledownik pada bo expi.

Doneq 12-10-2005 17:35

Cytuj:

@Endino Sanderrson nie padl na mass logu tylko przez swoj blad. No i co ze Saint Gorgio ma te boszki? Przeciez on sie wpakowal w takie gowno ze go i Lecther i MI hunci. A Koledownik pada bo expi.

Koledownik padl kolo domku Nozima jak mial pz locka:<

Eny the Noob 12-10-2005 17:37

@Doneq To cos zmienia? Gdzie padl i jak padl nie ma wiekszego znaczenia bo frag to frag.

Endino 12-10-2005 17:39

Cytuj:

No to na *** oni sie chwala ze maja jakies bohy? ^^ jak kole juz je ma spowrotem...

Eny the Noob 12-10-2005 17:41

Tricky padl :(

Tricky the Magician
Oct 12 2005, 16:45:50 CET Killed at Level 85 by Liam darkcrosser

Wlasnie trwa walka ...

Doneq 12-10-2005 17:43

You recognize Tricky the Magician. He was killed by Liam darkcrosser.:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44.