![]() |
Kiroy'a dzisiaj spotkala niemila niespodzianka... ;)
|
@UP
Może byś powiedział coś więcej ? |
Wojna..ja bym to inaczej nazwal moj 1 deed od people boneshard ;/ ale gratuluje im zgrania nagle sie pojawia full ich i mnie katuja 2 bp uh poszlo zanim mnie zabili..
Katmai to Frajer 3ma z Szwedami wiec wiecie... Ja mam Respekt dla wszytskich ktorzy brali udzial w wojnie :) ale mam ladnego killa :P Sep 20 2005, 20:21:01 CET Killed Supreme Pineapple at Level 49 unjustified To dzieki ladnej akcji.. dzieki za wojne ale teraz to ten world bedzie wygladal inaczej :P |
ktos tam up :)
no i bardzo dobrze ze cie kiroy gonil , mnie gonil lord erus i neich sie spodziewa jednego nastepnym razme jak tak bedzie kozaczyl ze nie ma nikogo od ng to go solo gdzies trapne i bezie piekny frag ... niech probuje szczescie nastepnym razme jak bede na to gotowy |
Cytuj:
|
a więc ...
Rondelman wczoraj ja padłem adzis jinling :P no niestety lagi doapadły również i nas niestety jak wiele ludzi w ostatnimczasie na wielu serverach :) ale jak wujek kiroy obiecywal nie ejdna niespodzianka przed nami i dzis wlasnie padl Katmai :) ups I did It Again :) ale co tam fortuna kołem sie toczy a katmaitez ma dla nas niespodzianke czekamy na nia cierpliwie :) :cup: :cup: :cup: 8o 8o :D :D :D pozdrowionka dla uzytkownikow forum :) |
wujku kiroy wujku Kiroy! opwoiedz nam jakas iekawa historie :) ja bym sie z checia na przyklad dowiedizla dokaldniej jak padal katmai czy tez obejrzal filmik , byl taki na tibia.de w wmv ale jakis link byl zwalony ;/
|
a wiec :) ja padlem w sumie tak dwa arzy przezylem massloga boneshardow i erusa :) dwa arzy ucieklem z trapa i za tzrecim arzem gdy ng bylo w drodze mialem trzymac erosowi pz locka niestety nie doczekalem sie w pore pomocy i padlem bo lagnelo mnie i uh psozedl sie ... <cenzura> :) a moj jinling kochany podczas ucieczki zaliczyl kicka biedak i padl jak kawka :) a katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo a chwalil sie ze uciekl ng z trapa nie wiem czy to prawda wiec nie potwierdzam :) an reszte pytan odpowiem w grze :) kolorowych snow kochani :) :cup:
|
ty za info wiedzialem ze ciebie to musiala cala banda zabic :) ale jinling mial "fajnego zonka" tak wiec wiesci z wojny ponownie sie pojawily raz z atakami erusa? czyli to my jestesmy pa? a nie erus ktory se urzadza najzda aha....
|
Cytuj:
"ups I did It Again" LOL ! Ty mnie nie zabiles i do tego nie dojdzie bo musialbys wbic kilka lvl a jak widac stanowi to dla ciebie nie maly problem. |
Cytuj:
6 osob nie potrafilo mi zrobic trapa na cyclopolis gdzie szerokosc drogi to 2sqm ;s Nooby ! Dalem sie zabic dopiero po zostawieniu all itemow w bezpiecznym miejscu. Spadly tylko 2 lvl ktore jestem w stanie odrobic w ciagu jednego dnia xD NG = Non pvp noob's ps: to forum jest z*****e wiec nie bede tu pisal, nudzilo mi sie wiec tu zajrzalem i cos napisalem. Moze kiedys tu jeszce zajrze i cos napisze |
hehe Katmai Katmai ... :) ehhe nic dziwnego ze jak wyzywasz moejgo najlepszego przyjaciela to mu to przekopiuje aby tez mial odrobinke zabawy :) a tak w ogole to mowilem ze cie jescze nie zostawili w spokoju :) a ty chcesz lvl odrabaic ?? a juz piszesz posta Retired po jednym dedzie ?? buahaha ty sie anzywasz wielkim graczem ?? no i czekamy na twoja niespodzianke :) takze anprawde mowiles cos ze ty studiuejsz ... <wow> a nie umiesz przegrac w glupiej tibii wiec anprawde zawsze trzeba zachowac odrobine przyzwoitosci :) jak ja padlem po 3 masslogu to ne plakalem retired itd i nie bede wyzywal cie an forum bo nie jestem dzieckiem i wez sie w garsc" a nie oplakujesz wszytsko i kazdy jest bebe a Ty jestes cacy a ajk nie potrafisz zachowac twarzy poprzegranej to naprawde badz retired bo jestes zalosny jaknie umiesz przegrac w glupiej tibii i sprowadzasz sie do jakis swinstw itd to patzr co amcie w opisie z kisia TIBIA TO TYLKo GRA :) :) hrhrh naprawde dzieki ze ejstes bo mamy niezla polewke :) aha i jesli ci trudno to zrozumiec ze jak wyzywales waldorio i musie odgrazales to mu to skopiowalem to anprawde ejsets dzieckiem :) bo ty pewnie bys nie zaryzykowal hrhrh ale widzisz dla mnie kumple to kumple moze keidys sie etgo nauczysz :) :cup: 8o btw nazwales mnie Konfidentem wczoraj ... koelgo ty chciales wojne i to ty w trakcie bitwy zmieniles strone walki a ja zawsze trzymalem z NG wiec anprawde nie osmieszaj sie wiecej :) zycie nie polega na wlazeniu do tylka erusowi zrozum to :) chcesz garc dalej a odgarzasz sie kazdemu itd :) zrozum przegrales nie ejstes Bogiem na Obsidii :) jak na akzdym swiecie bedziesz popychadlem teraz :)
|
no tak... ale mam pytanie - dlaczego kiroy nie mowi nic o tym ze zabili go po 15 minutowych grozbach, z tego co zrozumialem z jego wypowiedzi poprostu chcieli go PA :o a jak sie nie dal to go ubili. no tak wynika z waszych postow B) a mi nie podoba sie 1 rzecz - wczoraj bylem se na dragch, wyszedlem z multi i za jakis czas poszedlem zobaczyc czy tripple jest wolny, expil tam 32 royal z Independes, mowil ze dopiero przyszedl a po chwili przychodzi wujaszek kiroy i stwierdza: "lol -.-" "ja tu expie" - tylko labela nie bylo zadnego ;) ja bym nie chcial miec wujaszka co mysli ze moze expic wszedzie i nie musi zostawiac labeli ; (
|
HMmMmM Zapowiada sie ciekawie, a szkoda ze juz niegram tyle w tibie ale jesli wyjdzie wszystko dobrze, to panowie z NG sie zdziwią.
P.S. Boneshardowie to goscie ktorzy mimo niskich lvli wiedza jak popsuc wam zabawe;) PvP vs LvL ciekawe kto wygra, bo jesli to bedzie PvP to ten serwer przejdzie do historii^^ ups chyba sie wygadalem :D |
Cytuj:
|
No no.. coś się dzieje...
Zastanawia mnie jedno.. ciągle mówicie, że ktoś komuś włazi w dupe.... a to chyba nie tak. Każdy stoi po stronie swoich znajomych i przyjaciół. Wiec normlane ze Kiroy jest po stronie NG a Katmai po stronie erusa. Zreszta jak narazie to jest tylko słowna wojna na forum i to też z rzadka. Więc po co się wyzywacie. to nie ma sensu. Nie ma powodu do kłótni. Każdy zawsze stanie w obronie swoim i swoich znajomych. wieć przestańcie się kłócić. poza tym z tego co mi wiadomo... to wojny między erusem a resztą nie będzie (ale nie komentuje bo nie wiem do konca a pletek nie chce rozsiwewac). a tak przy okazji kiroy nie chce byc nie mila i nie sprawiedliwa.. ale jesli waldorio jest twoim friendem powiniens tez znac ta historie i zakonczeniu zabijania przez erusa.. i tak samo powinienes wiedziec kto naprawde gra ta postacia... bo to ze nitros nie gra nia to chyba wszyscy wiedza... ale pytanie jak ma na imie ten "zabijaka" i jak to sie ma skonczyc??? nad ta wasza "przyjaznia" naprawde trzeba sie zastanowic. (sorry jesli obrazilam) |
Cytuj:
|
no dobra szukali pretekstu ale ja i tak ich nie rozumiemktos tam pisal wyzej ze katmai zaplacil wiec poszli i chcieli go pa bo wiedzieli ze sie nei da...i tak dla zabawy chcieli ubic ?:o szkoda limitu ;s
|
3lo...hrehrehrehrehr...czytajcie forum.com
chyba przezemnie Br maja przeje**ne :D B) |
a mozna jasniej? bo po co wszyscy maja sie meczyc z tibia.com forum jak mozesz tu wszystko strescic >:)
a co do wojny, to wlasnie erus wypowiedzial wojne aurorze :S jak bedzie cos chcial to nie plaćcie mu nic! bez ksay na runy etc raczej Was nie bedzue huntowal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |