![]() |
facc 2-3h max. pacca nie mam ... X( i tak dobrze...:cup:
|
2~~3
expiac na ratach =] kasa spora ponad 2k ujdzie mi |
Po co było odświeżać??
Ale nie dziwie się...nowy user... |
@up
Jeszcze nie jest archeologiem... To tylko dekada... Ja przechodzę 1h z kawałkiem... Cytuj:
Właśnie obraziłeś ponad połowę tibijskich graczy którzy umieją grać na spokojnie i nie są maniakami... Wiesz co to w ogóle jest noob?? |
Jedną z moich postaci wychodziłem ponad rok :cup::evul:
|
Każdy kto przechodzi rooka wiecej niż dzień jest noobem!!!!!!!!!
Jak zaczynałem grac na nowym servie(nie mam tam rookstayera) to 4h max. Na początku idę do pierwszego npc(chyba Santiago) i mówię "skip tutorial". Potem idę po doublet i rapier(oba questy prawie w mieście) idę na raty po h expienia mam 4-5lvl. Idę na tereny questów typu mino hell zawsze leżą bronie(min. sabre) leather boots i legs. Jakiś helmecik, tarcza kupiona za 150gp i można iść na trolle a tam exp 1,5k/h i kończę po h albo 1,5max.(plus h epienia na ratach)
Nie wiem, jakim cudem można robić rooka dłużej.(Od razu mówię, że nie opłaca się robi trudniejszych questów, bo sprzedaż nagród jest czasochłonna i więcej hajsu zarobimy juz na mainie;)) |
UP@
I.Newbe który gra 7-20dni i wbija 8lvl to noob? Dwie godziny mi wystarczą do wbicia 8lvl |
Ja przelazee rooka w 2h max mam pacca wiec nie jest to zadna sztuka.
|
Jak pusto to z 3h
Jak pełno to max 5 ;) |
Różnie... koło 7 h + kasa
puste respy to max 3 h @edit: Cytuj:
KAŻDY kto tak pisze jest nooobem! Nie myl pojęcia newbie z noob a powiedz mi zacząłeś grać w tibie i w ile przeszedłeś rooka po raz 1-szy? 3 dni? 2 dni? więc jesteś noobem :) Takie twoim zdaniem "nooby" teraz maja po 350+ lvl więc nie wal tu teorii na temat shielda za 150 gp i 1,5k expa/h :) |
Ja na rooku grałem koło 7 miesięcy (no może rok) i go nigdy nie przeszłem...
Tak btw. temat powinien nosić nazwe: Jak szybko opuszczasz rookgaard =) Pozdrawiam =] |
po co odświeżacieX(X(X(X( ?
|
ja na facc ok 4/5 h:)
|
Cytuj:
Odświeżamy? Temat jest czynny od dłuższego czasu -.! |
2 godziny na pustych expowiskach...
(:) polecam trolle i bugi... no i spider cave oczywiście jak masz coś na wszelki...) |
na facc dokladnie godzine z zarabianiem kasy, bez zarabiania to z 45min.
wczoraj zrobilem moj rekord, z zarabianiem kasy w godzine :D tylko na skeletach |
Cytuj:
Btw. Rekord świata + pacc + wolne respy do 8 lvl to bylo coś około 40~ min więc nie wal ściemy bo albo jestes v-ce master świata albo podaj ip na tego otsa |
Cytuj:
mam nagrac ze w godzine ?? ... jak idziesz na skelety, masz duzo fooda, i jebiesz skelty to to idzie w godzine bo respwan tam jest naprawde dobry, ... tam sie caly czas bile skeltety, bo raz sa na gorze a raz na dole itd. i mnie nie musisz tak zjebac odrazu :confused: |
Ja przeszedłem kiedyś w 3h, a ponieważ grałem w normalnych porach (nie nocka czy z rana) i nie mam pacca, to chyba dużo szybciej się nie wyjdzie.
Na facc najbardziej się opłaca chodzić szlakiem bugi w podziemiach > węże z tą malutką wieżą trolii > spider hell (to prawdziwy raj jak dla mnie) > ewentualnie waspy, po drodze wieża orców. Na osy się chodzi jednak tylko wtedy gdy ma się niezłe qe i trochę fooda. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |