Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Tibia i magiczny ołówek! [Komentarze] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51235)

Pawex 200 25-09-2005 16:23

Help

Mam na kompie ale jak dac to na forum??

Duke Dran 25-09-2005 16:26

Sory Radix jakoś nie zauważyłem :>

Lilianos 25-09-2005 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
z maja 2004? mamy do czynienia z wrozka?

a tak pozatym to:
Click ze strony www.darkbase.republika.pl w dziale galeria

Właśnie to zauważyłem i miałem to napisać, Jammamanter ile lat studiowałeś w królewskiej akademii sztuk pięknych, 20??

Btw. co ma pchła do tibii?

Kwaso, skąd to ściągnąłeś, nie ma Hydra seta w tibii, pozatym na paincie tego nie zrobisz choćby niewiem co

Camper88: niech twój kolega to osobiście zamieści..

Tubi Dupi: czego zamieszczasz cudzą prace??

PS. Fajny ten cyklop w kąpieli, podoba mi sie, serio ;P, ciekawy pomysł moim zdaniem

Cor Tibiarz 25-09-2005 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Bigi w temacie z pracami -.-
ehh...nie bede tego komentowac ;/ ten orc guard - to Elite Orc z Gry "Gothic" ;] gołym okiem widze ze go odkalkowałeś ;]

lol nie kalkowalem go tylko rysowalem zreszta nie mialem skad kalkowac bo rysowalem z kompa -.-

Movill 25-09-2005 17:07

To plagiatowanie jest niesprawiedliwe, niektórzy się naprawdę napracowali i rysowali nawet kilka godzin. A tacy to co? Znaleźli w necie i się artyści wielcy znaleźli :/ Dobrze, że osoba, która wygra dla potwierdzenia oryginału wyśle pocztą swoją pracę.

sirlumpy 25-09-2005 17:09

bardzo ladne

bardzo ladne sa obrazki ale jak sie dodaje wlasne i co to sa te ssy i PW bo ja nie wiem :confused: :confused: :confused:

Movill 25-09-2005 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sirlumpy
bardzo ladne sa obrazki ale jak sie dodaje wlasne i co to sa te ssy i PW bo ja nie wiem :confused: :confused: :confused:

ss to skrót od screenshot (jak źle napisałem to sry) czyli obraz tego co widzisz na ekranie komputera

PW - prywatna wiadomość

Kwaso 25-09-2005 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lilianos
Kwaso, skąd to ściągnąłeś, nie ma Hydra seta w tibii, pozatym na paincie tego nie zrobisz choćby niewiem co

Ziomek jak nie wierzysz to trudno ale moge ci pokazac reszte moich prac.
Siedzialem nad tym 2h 30 min w paintcie . Jak chcesz mozesz poszukac i tak nie znajdziesz. Daj e-mail to ci przesle niektóre prace
Poza tym Hydra set to ja wymyslilem a to jest zwiazane z tibia po tym update'cie

sirlumpy 25-09-2005 17:14

Pogubilem sie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Movill
ss to skrót od screenshot (jak źle napisałem to sry) czyli obraz tego co widzisz na ekranie komputera

PW - prywatna wiadomość

no fakt ale jak sie zamieszcza na tibia tzn forum bo sie mecze i mecze i nie wychodzi

Tiligus 25-09-2005 17:47

Znalazłeś jakiś plagiat?
Pisz tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=51470

Manieczny 25-09-2005 18:05

Lilianos jeżeli niemasz dowodów na plagiat to wogóle niepisze...
Za takie cos powinno dostawać sie banna :)

Wierze "Kwaso" bo szperałem w necie i nieznalazłem takiej pracy,
To jest naprawde niesprawiedliwe... :baby:

gazo 25-09-2005 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lilianos

Ja widziałem jak On to robił byłem u Niego na chacie jeżeli coś masz to napisz na priv to załatwimy sprawe od ręki :D:D Jak on robił to zauważyłem jak i dzisaj albo jutro wydam swoją prace :D

Marek Tibioman 25-09-2005 18:14

Praca wykonana przez Ppx3 to ewidentny plagiat, bo takiego potwora wogole nie ma w tibii i nie ma on zupelnie zadnego zwiazku z tibia X( !!! Z kolei praca Lukasa Devil nie jest plagiatem (mimo że jego monster tez nie jest zwiazany z tibia), bo na dole pracy pisze "blebleble tibia i magiczny olowek" i widac z prawej strony taki ciemny pasek, ktory jest zawsze, jak sie zeskanuje jakas kartke, wiec widac, ze on sam to namalowal.
P.S. Magic Harmonian fajnie to zrobiles i podoba mi sie twoja praca, ale troche zbyt "kosmicznie" mi to wyglada (nie pasuje do czasow tibi) :p

mlody paczek 25-09-2005 18:15

na temat tych prac powiem tyle 3/4 to plagiaty a 1/4 to same beznadzieje.
podoba mi sie plagiat PPX3 nie wiem skad on to ściągna ale jest zarąbiste.oczywiście powinien dostac bana za oszustwo. pozatym prace są wykonane prawidłowo chociarz mi sie nie podobaja ja za kilka dni dam tez swoja prace warlock. pozdro dla wszystkich uczciwych malarzy :D

Ville 25-09-2005 18:54

@Poncki
Uzyles smoka tany. Dobry ty jestes. Uratowalo ciebie tylko to ze edytnales.

Rafals from hell 25-09-2005 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winowskien

To jest Ork i widać to na pierwszy żut oka. Stary jeżeli ty sam nie wiesz co rysujesz to niemożliwe, że tę pracę zrobiłeś sam. PLAGIER!!! KARA ŚMIERCI Z NATYHMIASTOWYM WYKONANIEM!!!

Shias sha 25-09-2005 18:56

kudem Przydal by sie Premium Accont Nobo Bida W Kraju ;( jest o oc walczyc ja jak bym wygral to kurde bym codziennie komentowal tutaj notki xD

system0 25-09-2005 19:01

@Modki:
zapomnieliscie zbanowac Ppx3... zreszta powinniscie sie domysleć, bo raczej watpie zeby 14-latek znal az tak dobrze anatiomie czlowieka :/

--------
a takie prace jak Kadzioliero, Hiey, Lakiernik itp. powinny tez zostac usuniete bo ja takie cos uwazam za lekcewage i obraze organizatorow

Leonardo Nik 25-09-2005 19:07

moim zdaniem blad ze taki konkurs bo jak ktos nie ma talentu to nie zrobi tego :( mogliscie zrobic zeby jakis wiersz albo cos :D

Movill 25-09-2005 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leonardo Nik
moim zdaniem blad ze taki konkurs bo jak ktos nie ma talentu to nie zrobi tego :( mogliscie zrobic zeby jakis wiersz albo cos :D

No do wierszy też można nie mieć talentu :P No i lepiej dać do konkursu swoją niespecjalną pracę niż czyjś extra rysunek :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57.