![]() |
@ Deżavi Kiedys mialem 3 razy pod rzad :D
No jesli chodzi o sen to mialem go o taki: Bylem z rodzicami na wakacjach, pilem piwo z czosnkiem :D <nach> Pogoda byla jakas szara ciagle ciemno :S Spotkalem pare qmpli z rl, nie wiem jak o0 No i tak sobie z nim ide przez most zaczepia nas grupka, mala bujka :D Oczywiscie pokonalem wszystkich -.-' a na koniec moja babka z wf-u pokazywala mi sms :D:D: oh lol dziwny sen. |
Ja mialem sen, ze z kumplami znalazlem beczke samogony ( dziwne?) i to nalezalo do mafiozy. Lecz my to wypilismy, wiec on chcial nas zabic.
Zeczeli nas porywac, strzelac do nas. Wtedy poszlismy (PAMIETAM TO DOSKONALE) do monopolowego i kupilismy bazuki i all rozwalilismy. Nastepnie znalezlismy chyba 100 euro, a tamten mafioza nam zabral. Wtedy zaczalem sie drzec. W tym czasie mama mnie obudzila pytajac czy nie mam goraczki.:D |
Ostatnio mialem taki ot sen,
Leze z moja ex na lozku, a wlasciwie budze sie, a wlasciwie budzi mnie jej pocaunek ; o mile uczucie ; p dalej cos bylo ale skleroza -.- Drugi ot sen, Ide z qmplem kolo my bylej szkoly, spotykam pewna dziewczyne w moim wieku i tak sobie gadamy kilka minut po czym moj qmpel odchodzi gdzies tam.. Po luznej rozmowie w 4 oczy wytlumacza mi, ze jest z innego swiata i posiada nadprzyrodzone moce ; d Grzecznie spytalem czy moze mnie nauczyc jednego czaru... Nauczyla mnie gfb (istant) Los chcial ze spotkalem byla nauczycielke z w-fu ; D Sen troche przyglupawy, ale fajne ;p |
lol, a ja chodze spac ok 3-4 i nigdy zadnych snow nie pamietam ~~
|
Mi sie czasem sni, ze uciekam przed kims, bo chce mi zrobic krzywde.
|
Ehh... raz miałem dziwny sen.
Jednej nocy gdy zasnąłem( ok.2) co 20min coś mnie budziło. A mianowicie- śnił mi się mój kolega który co zasnąłem to się darł Ziozu, Canavarro (ten ostatni z akcentem na r) Tej samej nocy śniło mi się, że szedłem do kolegi, a on miał wszystkie puchary mistrzostw świata, a za jego oknem był stadion 8o. i cos jeszcze ale zapomniałem co. Cały dzien chodziłem jak nie przytomny. ;/ A dzisiaj? Śniło mi się, że nie mogłem uruchomić Fify 2003 ( naprawde nie mogę) Poszedłem do kolegi, a on powiedział, że mam w paincie pomalować kwadraciki na określone kolory- eh... To pewnie przez to instalowanie fify po nocach:D |
bbbrrrr...
Cześć mój najgorszy sen jak miałem w całym mojm życiu to miałem wrarzenie że mnie coś przenoś na okno i trzyma w powietrzu i prubowałem krzyczeć ale choby mi struny głosowe były offline xD:baby:
|
Rzeczy które sie widziało na rl potrafią sie nieźle wymieszać.
Pograłem sobie troche w hitmana i ludzi ciołem nożem,przy okazji usłyszałem w wiadomościach o tym że jacyś rodzice nie chcą dziecka. Poszłem spać. Zaczeło mi sie śnić że jestem w łóżku gdy nagle wchodzi do pokoju mama i mówi "nie chcemy cie już" (wiadomości?).I wyciąga gnata,strzela i rzuca się na mnie z nożem i dżga (hitman?). Obudziłem się w nocy,i pierwszy odruch,patrze na drzwi czy przypadkiem mama nie przychodzi. Ja gadam przez sen non-stop,jak byłem mały to raz gadałem o hot-dogach i hamburgerach. Do dziś się to za mną ciągnie. |
ja jednego dnia 10 horrow obejrzałem i w nocy to dopiero byl hardcore ;p
Sniło mi się że jestem w metrze i stanołem na przystanku i by sie obudzić musiałem odłaczyć maszyne z napojami ktora była strasznie oddalona <rotfl!> a wszędzie masa zombie była , ominełem je z gracją i gdy już miałem odłączyć maszyne zaczeły mnie gryżć i odciagać , a ja czułem takie głupie uczucie i nie moglem sie ubudzic >>.<< nie nawidze takich snow ;p |
heh najlepsze sa sny w ktorych czujesz smak juz niraz snilo mi sie ze np pije piwko albo wode no ale to byl smak oranzady :)
|
Ale dzisiaj miałem dziwną sytuacje.
Śpie sobie w najlepsze, a tu jakby mnie piorun trzasnął, tak zawyłem, tak zaskomlałem jak chyba nigdy, po chwili zasnąłem. Pewnie uznałbym to za sen ale już od 5:00 rana moja mama pracowała i słyszała. Horrobile... btw. Dużo archeologów ostatnio na forum ;/ |
Ja miałam sen w którym mój kumpel Jacek zbierał ludzi do kina na film Hooligans. Poszła Majka, Karolina, Szymon i Adam. Zapytałam czy mogę iść razem z nimi. Majka prostestowała <nie lubimy sie za bardzo>, ale w końcu poszliśmy.
The end... I co to było? Nic, gdyby nie to, że gdy się obudziłam pobiegłam do szkoły, przywitałam się z Karoliną i nagle podszedł do nas Jacek i zapytał nas czy nie pójdziemy z nim do kina na film Hooligans! Miałyśmy z Karoliną taką beke ;] A jej śnił się obrazek z wielorybem... Kilka dni potem Karolina skręciła nogę w kolanie (ou musiało boleć), pojechała do szpitala, a gdy się obudziła - leżała na łóżku i przed oczami miała obrazek z wielorybem wiszący na ścianie. My często mamy takie 'prorocze' sny :) A i jeszcze jeden dziwny sen... Był czerwiec i na mojej ulicy była jakaś parada, szły postacie Disneya itd. Zamiast dworca centralnego stał ogromny sklep. Weszłam, a tam mnóstwo różowych plecaków z wizerunkiem Barbie <buhaha>. Zapytałam sie sprzedawczyni czy jest coś fajnego w tym sklepie dla dziewczyn w moim wieku. Ona odpowiedziała mi, że zimowe tatuaże (nie wiem czemu zimowe, było przecież lato). Potem poszłam do domu i patrzyłam na paradę. Nagle podeszła do mnie moja babcia i powiedziała, że moi rodzice kupili dom i się przeprowadzamy. Popatrzyłam przez okno i zobaczyłam taki jakby autobus, a na nim stały jakieś babki i coś tam tanczyły. Nagle przeniosłam się na ten autobus. Trzymałam się i omal nie spadłam, nagle przyśpieszył. Potem znów wróciłam się do domu. Podeszłam do kalendarza i kartki tak jakby same zaczęły się wyrywać. Została kartka z napisem 22 grudnia. Wyjrzałam przez okno, nagle słońce zaczęło się przybliżać, zamieniło się w taką wielką kulę, mimo wszystko nie było mi ciepło. Było prawie przy moim oknie gdy nagle... Spuściło się z niego powietrze jak z jakiegoś balona!!! Odleciało gdzieś i nagle zrobiło się ciemno. W tym miejscu gdzie znikło na niebie pojawiła się czaszka. I nagle po niebie zaczęły chodzić !ludzkie! szkielety!! Dziwne ;] Miałam jeszcze wiele innych dziwnych snów... I pełno 'proroczych', czasami mam tego dosyć... Bo wiem po części co mnie czeka. Tylko jak odróżnić normalny sen od snu 'proroczego'? |
Spędziłem na tym 5 godzin, ale warto było. Przeczytałem wszystkie sny, które tu opisaliście :D
A jeśli chodzi o mój sen. Dzisiaj śnił mi się niestety nieżyjący już mój dziadek. Prawda jest taka, że nawet go nie znałem. Szliśmy przez park, koło kościoła i opowiadał mi bardzo ciekawe rzeczy o mojej rodzinie i o swoim życiu. Potem poszliśmy do mojego domu i otworzył jakieś drzwi do piwnicy, których w rzeczywistości nie ma. Tam było bardzo dużo dokumentów, przedmiotów i listów moich przodków. Fascynujący sen, szkoda, że to nie jest prawdziwe zdarzenie. |
Cytuj:
Bardzo ładne :) Może rozwal ścianę w tym miejscu i zobacz...a kto wie :) |
Ja zawsze mam albo sny o samobójstwie, albo sny bez sensu, albo krótkie bezsensowne sny powtarzające się wiele razy (głównie mam takie, że budzę się, zakładam okulary, jem śniadanie, idę do toalety, wracam, i kładę się spać), albo nis mi się nie śni
Ostatnio śniło mi się, że wracam ze szkoły, rozbieram się (w sensie, że zdejmuję plecak, kurtkę, bluzę i glany, wy zboki jedne) nastawiam wody na herbatę, otwieram drzwi do balkonu, staję na jego poręczy, patrzę przez chwilę na ludzi i powoli zaczynam się odchylać, aż wreszcie zacznę spadać, a gdy jestem dosłownie pół centymetra od ziemi, zatrzymuję się, bezpiecznie ląduję, i jednym skokiem wracam z powrotem na balkon. Następnie cały budynek się przewraca akurat w taki sposób, że zostaję zmiażdżony. (Jakby co, to mieszkam na czwartym piętrze) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Raz gdy spałem, miałem taki sen:
Budzę się rano(spokojnie), idę do szkoły, nagle pani nam mówi że zostajemy do 19:30(lol). Wracam ze szkoły, patrzę w domu, a tam bandyci:(, Prawie podżynęli mojej matce gardło, a mojemu ojcu grozili, że jak nie da kasy to go pobiją z skutkiem śmiertelnym. Ten dał 5.000 zł, a oni chcą więcej, i wtedy ja wkroczyłem do akcji(:P) i zabrałem jednemu nóż, drugiemu zasadziłem kopa w du*ę, nagle przyszedł drugi z potężnym karabinem(M4A1) i zaczął coś tam krzyczeć na cały dom. A więc ja podeszłem, spokojnie powiedziałem: "Chcesz abym zrobił Ci krzywdę?", a on zamilknął. Minęło pół minuty, i ten "żołnierz" kopnął mnie, a ja upadłem. No i wtedy się obudziłem:P. A jak jestem na dworze, to mam myśli samobójcze. |
A ja miałem wczoraj taki sen:
Jestem w swoim mieszkanku. Od początku jestem zorientowany w sytuacji politycznej: USA rozkazało Izraelowi odpalić dwie głowice jądrowe, a za ich cel obrać oczywiście Poznań (mieszkam tam) 8o . No więc podchodzę do okna w swoim pokoju, wyglądam, a tam... CAŁY POZNAŃ W GRUZACH!!! Widok całkiem, całkiem... Nie powiem... Wszystkie gazety straszą nagłówkami: "3 wojna światowa?" itp... Najlepsze jest jednak to: nasz rząd w ramach protestu miał wystąpić z ONZ (czy UE, nie pamiętam), ale jednak ONZ (lub UE) okazała się szybsza: sama nas wywaliła z organizacji :p . Później jeszcze moja matka pisała jakiś artykuł do gazety o wpływie promieniowania na żywność, i mówiła na głos: "Właśnie jem dżem truskawkowy, i nie jest on już niestety moim ulubionym" (z powodu promieniowania oczywiście) :p Jeszcze później z cała rodziną szukaliśmy po całej okolicy schronów przeciwatomowych, w których mogło być coś ukryte... Gdy zaglądaliśmy do jakiegoś schronu obudziłem się... Ale widok Poznania w gruzach był po prostu zajebisty :] Ktoś może powiedzieć co oznacza ten sen? |
Ciekawe...
Ciekawe sny ;) Ja czesto mam sny, na ktore w pewien sposob wplywa otoczenie. Kilka dni temu [wtedy co byly takie wichury] snilo mi sie tornado, jak sie dowiedzialem rano od kolegi, w nocy wial tak silny wiatr, ze jego obudzil 8o
Raz przysnila mi sie tez wojna, to bylo dosc dziwne uczucie... strzały, wybuchy, smierc na kazdym kroku... a ja walczylem o przezycie, w jakims okopie [brzmi troche dziwnie, ale snilo mi sie tak... B) ], co raz wychylajac sie z niego probujac kogos zabic :o W pewnym momencie, mialem zostac pozbawiony zycia, nie wiem czy mieli mnie zastrzelic, czy mial kolo mnie wybuchnac granat, czy moze jeszcze cos innego... Po prostu, w pewnym mialem wychylic sie z okopu i wiedzialem, ze "na mnie juz czas" - nim sie dobrze wychylilem, obudzilem sie :p Lecz to nie wszystko... najdziwniejszym snem jaki mialem byl sen o tym, ze po prostu slodko spalem B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24. |