![]() |
@Adolphus Elbragol
Prawdopodobnie wywołałeś setki przewróceń fotelów, na których siedzieli nieświadomi userzy tibia.pl. Edit: Haha zgadłem (up) xP |
A ja mam nietypowy lęk, w sumie pająki lubie, gorzej jest z wężami (nie ogrodowymi), zaczynam sie bać jak zobacze zwyklego zaskrońca...
|
Śmierci <10 znakow>
|
Śmierci
Haha niezly psikus z tym pajączkiem :D ale obrzydliwy stwór |
Cytuj:
Ja kcem takiego ... |
/me klania sie wsrod braw, gratulacji i zlorzeczen. ; )
@up: pajak, jak pajak, ja bym chcial sprzet, jakim zostal on sfotografowany. :o |
Cytuj:
Na obrazku taki "Szłit" gdybys na rl takiego zobaczyl to bys zawału dostał ;P |
Boje sie 80% waszego forum bo jestescie pojebani...
|
Cytuj:
|
A ja lubię pajączki :P
Mam tarantule xD jest tak milusia ja pożera bezbronnego konika polnego czy cos w tym stylu :),a moja mamuśka boi się pająków więc muszę ją trzymać non stop w zamknięciu i w moim pokoju :( Ma pytanie do wszystkich użytkowników, którzy boją się pająków. Czego w nich nie lubicie?? 8 nóg, włoski na ciele(i tak nie u wszystkich gatunków), to jak konsumują swoje ofiary?? (Pewnie teraz zostanę opie*****y za obrzydzanie innych xD) Top@: Ja się boje (teraz LoL) plastikowych siatek i ciemności, nie takiej jak w nocy w domy, ale takiej zimnej, nieprzeniknionej ciemności a jak jeszcze wiatr piździ to mam tętno ok. 220 :), a siatek dlatego że kiedyś na klatce schodowej zgasło światło i kumpel to wykorzystał i założył mi taka siatkę na gębę, prawie zemdlałem. Adolphus Elbragol@: Pikny ten pająk wrzucę go na tapetę xD (przeczytałeś wszystko? Gratz!) |
O!! A ja sie boje duchow, straszydel, twojej starej i wszystkiego!! <joke> :)
Teraz serio...Boje sie ze nie zdam (a to dopiero 1 klasa gimnazium! :D) |
Ja się zawsze boję, że dedne :)
|
Widziałem własną żyłę, wiejski ubój świniaka, pajączek fajny, wole noc niż dzień, ból jest w porządku.
Co mi pozostało, śmierć bliskich i czas. |
Ja sie boje Obcych; potworów pojawiających się przed Tobą, kiedy patrzysz za siebie; swego odbicia w lustrze; dziwnych stworów, które Cie gonią; oraz diabła..
Za to nie boje się o swoje życie, zdrowie ani o to co ludzie powiedzą. Większym bólem byłoby dla mnie upokorzenie niż śmierć czy samotość. aha.. i jeszcze SKRAJNIE LĘKAM SIĘ SKRIMERÓW.. ale to już tak mega chorobliwie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Zapomniałem dodać, że boje się Moniki. |
Ja sie Boje Sąsiada xD
Nie no znaczy nie wiem czy sie boje ale nie wiem co Bedzie po śmierci;) |
Zillek się czepiał to nie napisze tu nic :D
|
Ja sie boje 3 żeczy :
1.Że w przyszłości bende sam 2.Jak za kilkanaście lat bendzie wyglondał świat 3.Kiedy wyobrażam sobie śmierć że to już tylko ciemność |
Z takom ortografiom to chyba bendziesz sam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |