![]() |
Xd
Świetnie! Super!
Lepsza grafika = milej się gra (przynajmniej dla mnie co oznacza, że tibia jest dobrą grą bo w wiele innych gier, które znam nie miało by u mnie szans gdyby nie ich grafa :P), mój kumpel chyba zwariował - dzień po wyjściu newsa zerwał z Tibią :( straciłem przyjaciela ale teraz będę mógł się cieszyć grą w spokoju... Jego powód - Tibia jest nudna - no cóż zawsze jest to oczekiwanie "co będzie dalej?" (update!), a poza tym mając lev 30 on nie zabiół jeszcze nic mocniejszego niż demon skeleton :/ kiedy mnie się nudzi to idę na draga (a mnie tchurzem nazywał :/...) - zawsze jest ciekawie: 1) ded - fajnie było szkoda, że nie wyszło / biegne po loot i dobijam draga i tak! 2) Jak sie zabije to ma się kolejnego silnego stworka na koncie - chociaż loot z draga niezbyt specjalny ( zabiłem 10 dragów i w sumie było: niecałe 100 gp, 10 short swordów, 10 brust arrows, 4 steel helmety :/). Mimo wszystko zawsze jest coś ciekawego co można zrobić, a... odszedłem od tematu - po tym update będzie jeszcze lepiej, mój inny kumpel nie gra z powodu grafiki = może teraz go przekonam. |
Cytuj:
|
Hmmm.
Co do update'u to cip-soft by mógł zrobic , że można by było wędką wyławiac różne itemy kture ktoś przez przypadek do wody wrzucił . Wielu osobom to się zdarza w tibii :] :] 8o
|
jestem ciekaw co jeszcze zrobia nowego oprucz grafiki ktora mi sie bardzo podoba xD
|
Piękna Tibia :D
Jaaka Tibia będzie piękna:D CipSoft Napewno więcej zarobi na pacc'ach Więcej ludzi napewno bedzie grało w Tibie :D pięęękna Tibia będzie :cup:
|
Cytuj:
|
super
fajnie sie zapowiada ale kiedy to bedzie dokladnie i czy beda nowe outfiny ??
|
Super... Dobrze ze mam pacc'a :cup: ale czy ktos wie kiedy(orientacyjnie) beda nowe swiaty??
|
Graficzki są zajefaniutkie a co do outfitow proponuje :
Obecne outfitty pacc dla facc a dla pacc zaprojektowac nowe ^^ <wiem ze pomysl lekko kopnięty ale zawsze xP> |
zobaczymy jak wam fps na win xp beda spadac :)
|
i to rozumiem
Przybajmniej kumple juz niebendol mowic ze gram w gre zrobionol w paincie xD :]
|
kazdy gra w to co lubi u mnie tez mowia ze grafa do d*** ale tibia wciaga ja jestem tylko ciekaw czy outfity nowe beda najlepiej by zrobil jak by dali te pacowe dla facc a paccom dali lepsze
|
super update nie moge sie doczekac :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: kiedy bedzie??
|
Heh u mnie prawie cała klasa czeka na Update i nowe servy :D. Mam nadzieje że tym razem Cipsoft nas naprawde mile zaskoczy i nie będzie żadnych bugów ani wpadek. :)
|
Cytuj:
Smile :) translate pls :P |
:baby: ciesze sie :D:D ,że niedlugo update :] na bank bedzie lepsza grywalnosc :)
________________________ bedzie git :) pozdro :* |
...
Moze byc najs. W grudniu skorzystam z waszej oferty. ;] Pacc sie zblizaaaaaaa
|
yeah, Kotr nieżle mu idzie, kiedy grałem byłem razem z nim w gildi :D Warriors of polan która przez niego się rozpadła X(
|
Najlepiej bedzie jak ktos poda godz i date kiedy sie update zacznie bo nie moge sie doczekac :cup: :cup: :confused:
|
Cytuj:
widze ze ktos z forum z elblaga tak sie sklada ze ja tesz z elbloga :) :) :] tylko ze ja jestem na arcani |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42. |