Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Świąteczny update zbliża się wielkimi krokami. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56292)

Thanatos 22-11-2005 17:08

Xd

Świetnie! Super!
Lepsza grafika = milej się gra (przynajmniej dla mnie co oznacza, że tibia jest dobrą grą bo w wiele innych gier, które znam nie miało by u mnie szans gdyby nie ich grafa :P), mój kumpel chyba zwariował - dzień po wyjściu newsa zerwał z Tibią :( straciłem przyjaciela ale teraz będę mógł się cieszyć grą w spokoju...
Jego powód - Tibia jest nudna - no cóż zawsze jest to oczekiwanie "co będzie dalej?" (update!), a poza tym mając lev 30 on nie zabiół jeszcze nic mocniejszego niż demon skeleton :/ kiedy mnie się nudzi to idę na draga (a mnie tchurzem nazywał :/...) - zawsze jest ciekawie:
1) ded - fajnie było szkoda, że nie wyszło / biegne po loot i dobijam draga i tak!
2) Jak sie zabije to ma się kolejnego silnego stworka na koncie - chociaż loot z draga niezbyt specjalny ( zabiłem 10 dragów i w sumie było: niecałe 100 gp, 10 short swordów, 10 brust arrows, 4 steel helmety :/). Mimo wszystko zawsze jest coś ciekawego co można zrobić, a... odszedłem od tematu - po tym update będzie jeszcze lepiej, mój inny kumpel nie gra z powodu grafiki = może teraz go przekonam.

Nenn Iskariota 22-11-2005 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Haid
Z 2 lata temu Tibia miała jakis zawalisty klimat . Pamientam te czasy co jak się miało skula to się odrazu uciekało , a nie stało pod deppo i udawało bochatera. Lub gdy ktos znalazl brass armora to skakał z radości , a teraz kazdy se go moze znaleść lub kupić . Kiedyś dużo się grało w tibię ,a teraz włonczysz ją i mówisz nudne to jusz jest . Takie śą fakty . :)

Tibia tak naprawde wiele sie nie zmieniła, zmieniają się ci, co w nią grają. Też pamiętam te emocje po pierwszym wyjściu z carlin albo po zobaczeniu red skulla. Po prostu, mozna porownać do życia - jak jesteś młody, wyszstko wydaje się ciekawe, nowe, niesamowite. Im bardziej się starzejesz (czyt.poznajesz tibie), tym bardziej zaczyna cie to wszystko nudzic. Proste xD

Dr.Haid 23-11-2005 08:09

Hmmm.

Co do update'u to cip-soft by mógł zrobic , że można by było wędką wyławiac różne itemy kture ktoś przez przypadek do wody wrzucił . Wielu osobom to się zdarza w tibii :] :] 8o

Polak ziom 23-11-2005 12:30

jestem ciekaw co jeszcze zrobia nowego oprucz grafiki ktora mi sie bardzo podoba xD

Seru :] 23-11-2005 14:11

Piękna Tibia :D

Jaaka Tibia będzie piękna:D CipSoft Napewno więcej zarobi na pacc'ach Więcej ludzi napewno bedzie grało w Tibie :D pięęękna Tibia będzie :cup:

Seru :] 23-11-2005 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Haid
Co do update'u to cip-soft by mógł zrobic , że można by było wędką wyławiac różne itemy kture ktoś przez przypadek do wody wrzucił . Wielu osobom to się zdarza w tibii :] :] 8o

Tak Fajnie by było :P wyobraź sobie że ktoś nagle wyłowił Dsm'a albo Mpa :P

Rindix 23-11-2005 14:29

super

fajnie sie zapowiada ale kiedy to bedzie dokladnie i czy beda nowe outfiny ??

Owi3c 23-11-2005 15:30

Super... Dobrze ze mam pacc'a :cup: ale czy ktos wie kiedy(orientacyjnie) beda nowe swiaty??

Lord Lohta 23-11-2005 19:20

Graficzki są zajefaniutkie a co do outfitow proponuje :
Obecne outfitty pacc dla facc a dla pacc zaprojektowac nowe ^^

<wiem ze pomysl lekko kopnięty ale zawsze xP>

Bastek 23-11-2005 20:33

zobaczymy jak wam fps na win xp beda spadac :)

Vezir 23-11-2005 20:51

i to rozumiem

Przybajmniej kumple juz niebendol mowic ze gram w gre zrobionol w paincie xD :]

Master Sanczo 23-11-2005 21:07

kazdy gra w to co lubi u mnie tez mowia ze grafa do d*** ale tibia wciaga ja jestem tylko ciekaw czy outfity nowe beda najlepiej by zrobil jak by dali te pacowe dla facc a paccom dali lepsze

iron aepir 24-11-2005 18:05

super update nie moge sie doczekac :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: kiedy bedzie??

Master Shaolin 24-11-2005 18:10

Heh u mnie prawie cała klasa czeka na Update i nowe servy :D. Mam nadzieje że tym razem Cipsoft nas naprawde mile zaskoczy i nie będzie żadnych bugów ani wpadek. :)

Sir Dzikusek 24-11-2005 18:12

Cytuj:

Nov 24 2005 - Final Update Teaser and New Supported Fansite
ore details on the Christmas Update!

In addition to greatly improved new graphics that can be found all over Tibia, the Christmas update will also introduce the first step of a revised vocation and game balancing. It will only cover a limited part of the balancing problems in Tibia, so further adjustments for all vocations will follow in future updates.
This year's Christmas update will mainly concern druids and sorcerers of level 40 and below. As these classes have learnt to master the arcane forces of magic, they will now be able to wield powerful spell wands in combat. Those spell wands, which work in a way that is similar to regular weapons, will allow druids and sorcerers to gain experience points quicker in order to make up for the disadvantages these vocations have at lower levels when compared to knights and paladins. Magic wands can only be used by sorcerers and druids. There will be several types that differ in power and level requirement. When used in combat, they will consume a small amount of mana points with every hit which will count towards the magic level as usual. Spell wands can be bought in shops or looted from creatures.
Furthermore, the mana regeneration speed will be increased, and the mana costs of all spells will be adjusted accordingly. However, instant spells will become cheaper and therefore also more effective. Note that the maximum of mana will stay the same, so higher levels will now be needed to cast spells. As the magic system was introduced at a time when a level 50 character was still considered to be high-level, we have decided to readjust the required spell level minimums to the current situation. Being able to cast a spell will now depend on your experience level rather than on your magic level. You will not forget spells you have already learnt, but you will be unable to use them unless you have achieved the newly required level.
Again, these changes are only a first step into a whole new direction that will eventually bring exciting changes to all Tibian vocations!

Even though the ships will still work the same like before, they will now appear in a new design. Do not miss the chance to take a peek at the great new graphics on our supported fansites.

Again, we would like to welcome a new supported fansite. Many of you will already know the amazing site of Mr. Scriptman erig.net. It is that site to look at if you are interested in all kind of statistical information and resources about Tibia.

Have fun in Tibia!
Your CipSoft Team

Smile :) translate pls :P

matekk fst bolt 24-11-2005 21:44

:baby: ciesze sie :D:D ,że niedlugo update :] na bank bedzie lepsza grywalnosc :)

pozdro :*

Cardever 25-11-2005 06:29

...

Moze byc najs. W grudniu skorzystam z waszej oferty. ;] Pacc sie zblizaaaaaaa

grondalek 25-11-2005 11:18

yeah, Kotr nieżle mu idzie, kiedy grałem byłem razem z nim w gildi :D Warriors of polan która przez niego się rozpadła X(

iron aepir 25-11-2005 17:32

Najlepiej bedzie jak ktos poda godz i date kiedy sie update zacznie bo nie moge sie doczekac :cup: :cup: :confused:

iron aepir 25-11-2005 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cardever
Moze byc najs. W grudniu skorzystam z waszej oferty. ;] Pacc sie zblizaaaaaaa

widze ze ktos z forum z elblaga tak sie sklada ze ja tesz z elbloga :) :) :]

tylko ze ja jestem na arcani

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42.