Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy polski GM! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56808)

Drakon Pierwszy 04-12-2005 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorek of Guardia
Ja tesh dostalem bana i to praktycznie za nic poniewaz moj kumpel przez przypadek [pewnie kłamał] wkleil cytuje:,,Teleport plz" i za takie cos bana dostac na 7 dni owszem ban powinien byc ale nie na 7 dni, powiedzmy na 5 godzin cos w tym stylu a nie mała pomyłka ban bez ostrzeżenia i Nudyyyyyyyyyyy przez 7 dni Dla mnieeeeee to durneeeeeeeee X(

MUHAHAHAHAHAHA
ja za teleporta mialem bana na pul godziny muhahahaha 8o
Xadama hyba pokićkało ze na 7 dni daje :/
ej ale hłopak sie wczuł w role nie :]
moze i zabardzo :D:D:D

eerion 04-12-2005 15:43

Własnie nie pokićkało.
Im kara boleśniejsza tym szybciej trafi.
Teleport to korzystanie z bugów gry, jest to violating tibia rules i może nie tak poważny, ale zasługuje na kare.
A im kara bardziej boli tym szybciej się człowiek uczy co nie?
Tak więc nupki - przestańcie narzekać i zaczynajcie grać zgodnie z regułami - bez teleportów, TBI, Tibia gg, i innego śmiecia oraz buga.
Bo tlyko wtedy gra ma jakiś sens - cheaty niszczą każdą grę, tibie też.
Bo im trudniej tym ciekawiej.
A Xadamowi to osobiście życze żeby niedługo został Senior Game Masterem bo naprawde się przykłąda do tej roboty.
Życze mu powodzenia i ma moje błogosławieństwo.
(Zresztą ja także ostantio często reportowałem i się opłaciło. Już dzieki mnie koleś jeden zaliczył upomnienie (wymigał się od bana) a drugi namelocka)
:D
I przestańcie w końcu jeden z drugim pisać na Xadama wredne rzeczy dlatego że on sumiennie wykonuje swoją robotę.

@down
bym zrobił przerwe i w tym czasie robił coś pozyteczniejszego.
Mi to tam rybka, 7 dni to nie jest jakiś długi okres czasu więc mi to tam pikuś.
Co do tej sytuacji że nie rpzez ciebie jeszcze ewentualnie można się skarżyć i marudzić, ale reszta to n/c
Życie nie ogranicza sie tylko do tibii ;P

Gorek of Guardia 04-12-2005 17:12

Jestem ciekaw eerion czy jakbys dostal za mala pomylka i jeszcze nie swoja i bana na 7 dni to czy bys tak samo mowil a co do oduzaleznienia uznaje prawde tibia mnie mocno wciagnela

Drakon Pierwszy 04-12-2005 19:29

jak taki ejstes mondry to zrub zeby kady mugl plywac statkiem bo ze to jest tylko dla pacc to jest przesada w kazdej innej gze statki so ogulnie dostempne i tylko w tibi tak nie ma a to jusz przesada tutaj prawie wszystko jest dla pacc mozna zrobic tak ze niekture miasta so tylko dla pacc ale plywanie miendzy 4 gluwnymi miastami powinno byc ogulnie dostępne X(
wiec niebondz taki mondry bo jak by kady mogl plywac to by nielamali regulaminu uzywajonc teleport a skoro to jest bug to czego cip soft go nieusunie

Dzidzius 04-12-2005 21:20

Ja tez dostalem bana

Banished: until Dec 10 2005, 14:28:31 CET because of off-topic public statement (In trade: 14:26 Dzidzius: 14:25 You advanced from Level 58 to Level 59.)

nie dostałem nawet ostrzezenia ;(

Gollumek 04-12-2005 21:39

Gratz :) i pozdro dla Tibia.pl team ;)

Tyran-ziom 06-12-2005 07:34

Xadam jest The Best

Znam Xadama z Lunary i jest wporzo ziomek i serdecznie mu gratuluje.Tak trzymaj!!!
:cup:

Mediv 06-12-2005 07:42

Mogliby troche więcej tych polskich GMów zrobić..Rzeczywiście jeden Gm na tyle graczy :/

Drakon Pierwszy 07-12-2005 09:21

to sie staraj to moze ty bedziesz
mamy zaslabych graczy na GM jeszcze Xadam byl hyba najlepszy nie :cup:

Termith 08-12-2005 11:04

<<GZ>>

Gratulacje ;) :)

Jodi 24-12-2005 23:20

Oj Xadam jest hardcorowy. Dał kolesiowi bana za to z kilka osób sobie zaczeło
na game-chatcie robić sobie jaja-Kilka osob napisało my lunara your iridia itp a jeden a pisał "I chenge My ot 7.6 serv for 10k here xD :P" I po chwili czerwoniutki napis "Char of xxx was banished for 7 days" Myśle, że trochę za bardzo się wczuwa w rolę, ale robi to co powinień bo napewno zalerzy mu na tej posadzie. Tak czy siak mimo tego incydentu, który widziałem uwarzam, że to co robi ma sens.

Ht5 19-01-2006 14:31

Ja teżbym na jego miejscu dałbym bana
;)

szymon13 07-02-2006 20:04

fajnie

no to jak? zaczynamy?... HAIL! fri itans! i wlasnie to go bedzie meczylo gdybym ja zostal gmem to bym nie chcial byc z br albo swe... lol ;)

Palladni 07-02-2006 20:49

Kolejny, nowy polski GM? Niee... To jakiś ćwierć mózg odświeżający tematy.

Ango Von Valour 10-02-2006 22:11

Skąd jest Xadam? z Rybnika jak sie domyslam ^^ gratuluje.

szymon95 11-02-2006 15:28

No Nareszczcie :P

Wielkie Gratulacje Dla Xdam'a !!

hempisa 27-03-2006 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
Nie wiem czy wiecie , ale Xadam jest graczem z Płocka. I nawet moge powiedzieć wam skąd gra.

to powiedz? bo ja też jestem z plocka

cahir_the.wolf 03-04-2006 21:11

beznadziejnie

wedlug mnie mamy prze**bane bo za nicki tez sa kary a jak anie było polskiego GM-a to nikt nie nie wiedział ze np. nick "je**na ku**a" jest nielegalny a teraz kolo bedzie wiedzial

ale jemu samemu gratz i zycze powodzenia w uzeraniu sie z noobami :P

Antyhak 03-04-2006 21:18

@up
Ale po huj zakladać postac z takim nickiem...zeby być fajnym?

Życze nowemu gmowi duzo szczescia i radosci na nowej, lepszej "drodze życia":)

Grinrrook 10-04-2006 13:55

gratulacje i owacje

Gratuluje gościowi że został GM.
wielkie brawa:p
ps:lubie pasztet:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24.