Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

ahcarb 02-12-2005 18:43

Fajny jest Test Server, narzekacie ale jak wejdzie update to sie wam spodoba :>

Rychulec 02-12-2005 19:05

Jejejejeje

O to chodziło grafa wy***ana robi sie już z tego Doom 3 <joke> :p
Ale mam nadzieje że bedą nowe Outfity :)
I może otworzą wreszcie na rooku quest na Spike'a :p

Platonikus 02-12-2005 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo
Witaj w klubie ja też go pisałem i oblałem jedno pytanie ;( ;( ;( ;(

Juz ktos pisal ale jeszcze raz przypomne .... W tescie tzn. na koncu widzisz TYLKO JEDNĄ ŹLE ZAZNACZONĄ ODPOWIEDZ. System sprawdza twoje 20 tytan tzn. odpowiedzi od góry. Czyli jeśli blad zrobiles na 20 pytaniu to racja jedno miales zle :P ale jesli nie to nie badz taki pewny siebie :P, bo mogles zrobic wiecej bledow....

wivivol 02-12-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo
Witaj w klubie ja też go pisałem i oblałem jedno pytanie ;( ;( ;( ;(

Ku... Ch... mnie obchodzi ze jedno pytanie oblales.... tutaj sie rozmawia o update a ze oblales testa na tutora, to wszystkich G.... OBCHODZI!!!!!!!

Rychulec 02-12-2005 19:20

Mam teraz małe pytanie do tutorów.
Czy na rooku zmieniło się coś w sensie nowe expowiska lub czy otworzyli jakiś nowy (lub stary) Qest??
Jeśli niemożecie odpowiedziećszkoda :(

Zala Milis 02-12-2005 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rychulec
Mam teraz małe pytanie do tutorów.
Czy na rooku zmieniło się coś w sensie nowe expowiska lub czy otworzyli jakiś nowy (lub stary) Qest??
Jeśli niemożecie odpowiedziećszkoda :(

tak, turtor sie rookiem bedzie sobie gitare zawracal -.-" GratZ dla tego pana...

i niech poprawia szubkosc skilli dla najtow i palli :baby: oraz chociarz outfit "dresiarza" bo ten jego tylek mnie dobija i na dodatek tyglada jakiby sie garbil. fajnie by bylo jakby np. mozna bylo wybrac wlosy krotkie czy dlugie itp.. :]

Rychulec 02-12-2005 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zala Milis
tak, turtor sie rookiem bedzie sobie gitare zawracal -.-" GratZ dla tego pana...

i niech poprawia szubkosc skilli dla najtow i palli :baby: oraz chociarz outfit "dresiarza" bo ten jego tylek mnie dobija i na dodatek tyglada jakiby sie garbil. fajnie by bylo jakby np. mozna bylo wybrac wlosy krotkie czy dlugie itp.. :]

Czemu nie?
Jak ja bym miał wstęp na TS to bym zajżał na rook niektórych także i on interesuje ;)
Chyba że sie nieda no to rozumiem :)

Heretyk 02-12-2005 20:51

Witam!
Mam pytanie co do UHów od którego dokładnie lvl można będzie robić UHy??
Czy od lvl takiego który da mane na UH czyli jeśli jest to 400% czyli 400many na UH tj. 21lvl, czy 24lvl bo ktoś o takim wspomniał czy od 30lvl o którymś też już ktoś wspomniał, czy jakiś całkiem inny lvl... pytam o lvl minimalny jaki jest potrzebny do zrobienia jednej runy UH...

A drugie pytanie jest mianowicie taki czy na summony potrzeba tyle samo many i ten sam lvl czy się to zwiększy ?? Czyli na ghoul’a 22lvl na monk’a 27lvl i na ds'a 28lvl ??

Zyziek125 02-12-2005 21:22

Ja tez 1 blad mialem w tescie na tutora ... :P Przypalowo ale nic na to nie poradze, a co do UpDate to fajnie ze wreszcie brzegi beda wygladaly jak brzegi a nie jak urwisko skalne . Ale co do tej many i mlvlu to tez mi sie nie podoba ... a palladynem juz jest niewielki sens grac bo zanim cos naskillujesz to musisz wydac kolo 100 k

Lord Brom 02-12-2005 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wivivol
Loool... jak mana bedzie 4x szybsza to 400% wiecej many bedziesz musial spalic... bilans? 0... Na dodatek 4x mana szybciej Ci idzie i na exure vite 160 many... wiec paladyni nie sa az tak b. dotknieci ;]

pożyjemy, zobaczymy:) mam nadzieje, że jakoś to będzie sprawiedliwie zrobione :D

Lefty 02-12-2005 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grim-born
A więc tak,dla osób które może nie wiedzą zdradze ze od teraz:

- mana fluidy kosztuje 55gp
( 08:34 Shiriel: Do you want to buy mana fluid for 55 gold? )

- jak zwykle kilka przedmiotów zmieniło wygląd np. brass helmet i scimitar:
( http://www.grimborn.uznam.net.pl/test/UO0001.jpg )
( http://www.grimborn.uznam.net.pl/test/UO0002.jpg )

- U knighta,mana rzeczywiscie wzrasta szybciej
( u mnie,jako ze mam elite wzrastaja 2 punkty many co 5-6 sekund )

- Różdzki dziela sie na rods'y i wands'y po 5 roznych:
( http://www.grimborn.uznam.net.pl/test/UO0005.jpg )
( Od góry-lewej,wszytskie wandy: wand of vortex , wand of dragonbreath , wand of plague , wand of cosmic energy , wand of inferno. )
(Od dołu-lewej: snakebite rod , moonlight rod , volcanic rod , quagmire rod , tempest rod. )

Zapraszam do mojego malego zbioru screenów z Testa ktore co jakis czas aktualizuje:
http://www.grimborn.uznam.net.pl/test/

Czy mnie sie wydaje... czy na ss masz odpalonego Lighthack?
Inna myśl... Test był chyba dla ludzi od pozycji Tutor, wzwyż, tak?

Tutor z lighthackiem... dawaj przykład kolegom... ~klap klap

upki 02-12-2005 23:20

ale...

Ale o którego ssa chodzi bo może ten wand rozświetla ;]

upki 02-12-2005 23:37

next i last Update

może ktoś wie kiedy bedzie next Update i ci bedzie zmienine wtedy bo ktos mówil cos o najtach w nastempnym Updacie więc jak ktos cos wie to prosze sie podzielic informacjami B)
teraz trza pakowac 21 lvl na mane i uszatki bede robic
a tak to papa Uszy :( X(
__________________________________________________ ___________
a tak wogle to pisze bo mi sie nudzi B) :]

Platonikus 03-12-2005 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez upki
może ktoś wie kiedy bedzie next Update i ci bedzie zmienine wtedy bo ktos mówil cos o najtach w nastempnym Updacie więc jak ktos cos wie to prosze sie podzielic informacjami B)
teraz trza pakowac 21 lvl na mane i uszatki bede robic
a tak to papa Uszy :( X(
__________________________________________________ ___________
a tak wogle to pisze bo mi sie nudzi B) :]

Odnosnie daty to znaja ja tylko ludzie z Customer Support...
ale jak juz wspominalem kilka razy prawdopodobnie w nastepnym update nie wiem keidy *moze bedzie jakis na wilkanoc moze letni* pod nóż pojda knighci lub/i palladyni

upki 03-12-2005 00:56

thx

Dzięki za INFO na temat Updatu
nareszcie cos sie bedzie dzialo z najtami :evul:

czak_norris 03-12-2005 03:56

konkrety

dobra, przeczytałem wszystko i jeśli napiszę co już było to tylko dlatego, że jest 5 w nocy. a więc konkretnie:

1. jak stoi sprawa jeśli chodzi o trening knighta? skille idą jak szły, czy tu też są jakieś zmiany?
2. są jakieś nowe tereny dla facc?
3. czy wymagania sprzętowe wzrosły?
4. czy ilość hp/many przyrastającej na lvl się zmieniła?
5. może jakieś nowe potworki?
6. niech jakiś tutor mi da passy do swojej postaci, to se zobaczę sam ;P

pzdr4all

Kooowal 03-12-2005 06:14

a co z hp? wzrasta szybciej czy to tylko dotyczy many?

Imeit 03-12-2005 06:25

No tak... To ja bede oryginalny. xd Zastanawia mnie jakie skille beda rosly u sorcera i druta gdy beda walczyc rozdzkami?! Wejdzie jakis nowy rodzaj skills'ow, czy po prostu bedzie to np. club fighting? Moze pozwole se na sorca po tym patchu... mowiac szczerze nigdy sorciem jeszcze nie gralem... :/

Kooowal 03-12-2005 06:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imeit
No tak... To ja bede oryginalny. xd Zastanawia mnie jakie skille beda rosly u sorcera i druta gdy beda walczyc rozdzkami?! Wejdzie jakis nowy rodzaj skills'ow, czy po prostu bedzie to np. club fighting? Moze pozwole se na sorca po tym patchu... mowiac szczerze nigdy sorciem jeszcze nie gralem... :/

Nie chce cię wprowadzać w błąd ale z tego co czytałem to chyba mana którą spala różdżka idzie na magic lvl a sama różdżka żadnego fightingu nie daje

PS. a czy te różdżki sa 2-ręczne?:P

Mediv 03-12-2005 06:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sashion
Heh ja czekam tylko na nowe grafy bo te wandy palkom i knightom chyba nic nie dadza no i moze jeszcze zwiekszona regeneracje many by dali palkom :P
Czekam :D

Pallom?Lepiej knightom,oni maja klopoty z mlvlem.U palla z mana jest calkiem spoko

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39.