![]() |
Noname
Święte słowa, uważam że wiekszosć polakow to nooby bo stoja w dp albo....
obok dp lub.... nad dp a czasami nawet...pod dplecz może sie zdarzyć że stoja gdzie indziej Oo sry za głupawe posty ale nie mam co pisać i co robić |
Cytuj:
|
Ziom wlasnie jak sie ma pacc to wiadomo....
ahuahauahauahua (widac to teraz xD) Myrmidons forever |
:)
ahh Panowie ,jest godzina 22:59 , jestem na liscie na 600 miejscu i ide spac , zostawiam kompa i zobaymy ktory bede jak sie obudze o 7 rano :) trzymajcie kciuki , obyscie sie tez dostali. a Po drugie jak juz jakis typek ma 19 lvl jak ja dibpiero sie dostane do servera on bedzie mial jakies 25 lvl to istenieje jakas szansa ze go dogonie? OMG... to bedzie hardcore PK-owanie na maxa , i czy ktos wie czy wiecej jest polakow czy szwedow na mainie ????
Panowie logowac sie do gry nie przestawac !!! damy rade ze szwedami , chyba maja mniejsza liczbe ludnosci kraju :> ? :) |
Cytuj:
ma troche racjibo polacy zamiast sobie pomagac to sami wiecie co robia :confused: :confused: :confused: |
Najbardziej mnie denerwuje ta kolejka.
A mianowicie: siedze juz w kolejce 12(!)godzin. Na początku bylo ~500osob. 0 discow i takich tam. Kolejka ta jest tylko na rooka. Jaki z tego morał? Że te 150(!) osób co jest online przechodzi rooka ~12 godzin siedzac powiedzmy non-stop przed komputerem. To jest po prostu chore! Ja przechodzilem na Elysii(PACC ofkoz) 2 godziny nie kupujac od innych itemkow. Po prostu poszedlem na raty, posprzedawalem ciala, kupilem hatcheta i heyah banana. Dochodzi północ, myślałem, że parę osób zejdzie, a tu nic! Prawie pół godziny muszę teraz czekać aż 1 osoba zejdze. No więc wychodzi na to, że ten server od początku jest zan00biany(btw. 19lvli w 3 dni grania po ~3-4h na Elysii mialem;p)! |
ja sie nie chwale ale odpaliłem nowy server o 11 (Kyre) 725 miejsce po 10 godzinach o 21 patrze 55 miejsce poczekałem pół godziny 54 . olałem to i wyłączyłem :) B)
|
Gratuluję poświęcenia :p
Ja to muszę się z mamą kłócić o każdą chwilę, a mam zamiar dzisiaj(kawałek jutra) wbić 8lvl żeby już kolejki nie było;p BTW. Kto szuka ludzi do gildii? :p (2 PACCe) Kyra oczywiście :p |
jestem 130 w kolejce dziś nieśpie gram do 10 rano może mi się uda... 8lvl ale z full rookiem to wątpie w to
|
To jest właśnie problem: full rook.
Mogliby zrobić 4 światy standardowo i wszyscy by się cieszyly, bo choć trochę mniejsze kolejki byłyby. |
a ja złapałem schemat :) odpale zaraz Kyre ... zostawie na noc :) (rano na 9-12) mamy wigilię klasową jak przyjde powinno odpalić :D
|
Cytuj:
|
Robie postać na kyrze.... właże i patrze O.o 865 miejsce w kolejce xD rano powinno być lepiej
|
:p :P Main = :p :p 0% problemu ... ale wbić się na rók to jest koszmar :(
|
bleeeeee
Doczytałem posty do połowy. Dalej nie moge czytać bo wpierw mój odruch wymiotny wytrę z monitora. Jedno wiem na pewno - mojej nogi na Kyrze nie postawie. Jak można być razem jako naród na jakimś świecie jak się czyta takie ksenofobiczne posty (nie mówie o wszystkich). Ta zajadłość lejąca się po forum, ten ton wyższości narodu wybranego (ale do czego?).
Właśnie takie zachowania powodują że jak jestem za granicą i słyszę polski język to uciekam w drugą stronę widząc zachowanie moich kochanych "rodaków". @off topic Z okazji zbliżających sie Świąt życzę wszystkim dużo miłości, zrozumienia oraz spokoju. No i oczywiście dużo wymarzonych prezentów. |
restart
widzialem juz takie posty na forum ale odpowiedzi zadej :O kturej jest restart servera?
|
pytałem sie ludzików na servie i podobno o...a czy mówić...wtedy wszyscy wbijeie i ja zostane jak jakiś pajac:P
no dobra..niby o 8:00 ale niewiem czy to prawda ;) |
Ta... na Kyrze jest 100% o 8:00. Ja sie wbijam od 5:00 na serva. Jestem juz 163 :)
|
nooooooooo!!! po 24 godzianch logowania wbilem na server i jestem juz dwie godziny i zdazylem spotkac dwa raty z czego mi jednego zabili aktualnie mam 5 expa w pol godziny grania... ; [ ]
|
SpÓŹniŁem Sie 5 Minut Na Save Servera I Jestem Kur**** 575 No Ludzie Kur*** LitoŚci!!!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |