![]() |
Takie opisy sa stokroc bardzej czytelniejsze niz mapka, przy ktorej non stop trzeba myszą jezdzic na dol, zeby sprawdzic co sie kryje pod cyferką :p . Ogolnie to fajnie ze ktos sie za to zabrał :P.
Widzę ze koło Thais mało zwierzątek się kręci. Zmieniam miejsce zamieszkania na Ab :p. |
ghoule
witam ! ! !
wie moze ktos gdzie jest zarombisty resp. ghouli ?? :confused: mam przygotowane pare bp hmm,bp uhuw, i bp sd, odrazu muwie odpada hg bo niedam rady ds.najlepiej zeby byly przy okazji skeletony itp. ale bez ds, i jakis silniejszyh potworkuw...jestem sorcerem 20lvl 29mlvl, bez pacca ale niedlugo bede mial B) -------------------------------------------------------------------------- HEPPY NEW YEAR |
@re:up - Dobry resp ghuli
Te ożywieńce znajdziesz na Ghostlandzie. Jesli ciebie interesuje gdzie dokladnie, napisz mi na maila to Ci mogę wysłać mapki z opisami (nie chce mi sie wrzucać na ftp)
|
A gdzie moge znaleźć wild worriora?? Interesuje mnie zarówno pojedynczy spawn jak i mass rzeźnia :P
PS jestem nowy wiec HiHo!!!! |
gdzie znajde wiekszy spawn mino guardow? najlepiej samych, ew. moga byc archery(zeby mino nie bylo)
|
Cytuj:
Zerknij tu nr 45. Cytuj:
|
Bardzo fajne, ale mam jedną uwagę. Zamiast Darma powinno być napisane Darama, przynajmniej tak myślę. ;)
|
nekro
na tej liscie jest napisane :
Necrosy- Darama only muglby ktos to dokladnij opisac jak tam dojsc ?? |
Ej sorka a gdyie np lisz albo cos innego??
|
gdzie znajde wiekszy spawn slimow?
|
Cytuj:
|
dokladniej bym prosil ^^
|
GHsoty
y0 mam problem niemoge znalezc ghostów mógłby ktoś dokładnie opisac gdzie one sie znajdują ewentualnie mapke dac :baby:
|
Tu nr 75
|
Jaka lipa
Muj qmpel na rooku 2lvl nie iwedzial gdzie sa raty (zasatnawiajoce) jak on taki lvl zrobil?? nie przypomina mi sie gdzie mozna xpic na 1 vl :confused:
xD |
Cytuj:
Uciekalem alen istety teraz sie mszcze :evul: :evul: :evul: NA 15 lv |
Mi tam już ze 4 razy brakowało około 100 expa do lvlu 14-ego, niestety zawsze brało mnie wtedy na jakieś zwiedzanie - I zwiedzałem, paszczę smoka:D
|
Dzieki napewno mi sie przyda ale też można na tibia.pl i mapka respawnu:)
Evil-warior-aldora lvl9 mlvl5 skile rosną |
DSy
Gdzie mogę znaleźć jakiś spoko respawn DSów, tak żebym mógł je troszku lurować a po czasie nieźle zaexpić :P...
Tylko nie mówcie że mam iść na PoH... Może DSy rozwale, ale dalej są respawny ich protektorów :D |
Minosy
[quote=Elfind]Slyszalem ze gdzies kolo kazz moge znalezc minosy jezeli byscie mogli powiedziec gdzie to bym byl dozgodnie wdzieczny[/QU
Istotnie sa minosy.Musisz issc od kapalni dwarfow w dol do rzeki, znalazc mostek na niej i znajdziesz sie na wyspie, idziesz na sam dol wyspy, idziesz kolo niej w prawo az dojdziesz do jej konca.Okrazasz ja spotykasz dwarfy, potem dwarfy soldiery , minotaury i monosy archery.Znajdziesz tez dziure, w niej sa monosy, archery i guardy.Mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylem.Jak nie bedziesz mogl trafic to pisz na gg(4489513 zawsze jestem niewidoczy wiec pisz smialo) :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |