![]() |
hehe, gratz dla modow lol, dostarczyliscie troche rozrywki buah, ale mogliscie dopracowac pewne elementy;p
|
;))
To prawda, śmiechu co nie miara ^^
Wiem tylko, że dla niektórych jednak nie jest przyjemne. Współczuje. |
Cytuj:
Ps. Gratz dla P.l'a :p za zero głosów. |
"z kazdego kąta żal człowieka ujmuje" <-- (c) by A.Mickiewicz :P
|
Szopka jakich mało...ludzie pamiętajcie,że moderowanie forum to naprawdę kupa roboty a oni to robią ZA DARMO. Okażcie choć trochę wdzięczności i/lub zrozumienia.
Co do zwalniania modków z powodu małej aktywności,nie uważam tego za dobry krok. Najwyżej sygnał do zatrudnienia nowych. |
"Moderatorzy się obijają" <-- (c) -=DaNieL=-
|
Cytuj:
|
@ UP
za co? On tylko wyraża swoją opinię...Już zaczynasz się wyżywać bo masz dużo głosów na sondzie?.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
: ] widzieliście raul pokazał swoje oblicze banując mnie -=DaNieL=- ale ja niemam zamiaru opuszczać tego forum przez jednego modka i jego widzimisie ; )
EDIT: z okazji posiadania bana i nowego konta oddam pkt na raula ; P |
://
@Raul
Bez nerwów, bez uniesień. Tym tylko tracisz reputację. Człowieka, który cię obraża trzeba olać !! @Morka Yhm... No comment. Dajcie sobie wreszcie spokój... @Wielbłądek < Wzdech > Ulżyło mi, że fan Realu stracił miejsce w czołówce ;)) |
Zaraz się chyba sypnie ban na IP O_O.
|
Matkow dostal bana za falszowanie wynikow i zakladanie lewych kont do glosowania. 13 glosow jakie oddal na Raula byly z jego lewych kont zalozonych dzisiaj, wiec zabieram te glosy Raulowi.
@Oxy: Zobaczymy... Zobaczymy... Uwazaj jak bedziesz przez ulice przechodzil, taka sliska nawierzchnia... Droga hamowania sie wydluza... |
caly ten temat to tylko niepotrzebna i bezsensowna prowokacja. o ile do pewnego momentu mozna to bylo uwazac za krok w strone mobilizacji moderatorow do dokladniejszej "pracy" o tyle w pewnym momencie przeistoczylo sie to w fatalna w skutkach farse... generalnie to przede wszystkim powinno to zostac zalatwione miedzy adminami i modkami, bez mieszania w to "plebsu", ktory tylko duzo krzyczy i mowi jaki to on bylby wspanialy na stanowisku Moda.
wszyscy krzycza, dlaczego Droma nie ma w sondzie. otoz poczesci jest to "jego" forum, wiec zasnatowcie sie czy te wasze placze maja sens. niestety wmieszaly sie w to wszystko jakies urazy osobiste Droma do $corsa, poprostu cyrk na kolkach ktorego mozna bylo uniknac. nie mowie ze latwo. od poczatku (jezeli temat nie mialby zadnych podtekstow, o ktorych niestety dowiedzielismy sie pozniej) powinien byc skonstruowany zupelnie inaczej. po co mowic ludziom ze modki sie obijaja? ze dochodza was sluchy itd. trzeba bylo zalozyc najzwyklejszy temat z sonda "ktory modek jest najlepszy" i przez analogie wywalic tego ktory dostanie najmniej glosow. ale niestety taki rodzaj sondy nie dalby pododu Dromowi do wywalenia $corsa, bo mimo wszystko dostalby jakies glosy, sadze nawet ze nie malo. ogolnie rzecz biorac wszyscy zachowujecie sie jak male dzieci. Matek i Daniel jak malutkie dzieci prowokuja i przezywaja Raula, a ten jak malutkie dziecko prowokacji ulega tracac bardzo wiele w oczach innych ludzi. trzeba blo poprostu powiedziec im ze nie bedziesz z nimi rozmawial na ten temat, zbanowac kolesia na gygy i po sprawie. co z tego ze scieszyliby sie ze "wygrali" z Toba - zostaloby to tylko w wymiarze cieszenia sie, a Ty zachowalbys twarz i szacunek ktory niestety pewnie u znacznej grupy forumowiczow straciles. podsumowujac powiem tylko tyle, ze dac ludowi o czyms zadecydowac jest chore - przynajmniej w przypadku tego forum, jezeli Administrator ma mozliwosci i powody odwolac Modka, to niech zrobi to bez scen - podajac tylko male wyjasnienie do opinii publicznej: kiedy, za co, i dodac ze decyzja jest nieodwolalna. skonczylem |
A jeśli ma dynamiczne?;>
Lol.. jak zobaczyłem rozmowę Raula z Matkowem(przez gg) to się nieźle uśmiałem.^^ Ale jeśli, rozmowa Oxa z Dromem nie byla fake'iem, a Drom był trzeźwy, to dla tego forum nastały nowe czasy. W negatywnym tego słowa znaczeniu. |
Ciekawe zaco teraz Raul mnie zbanowałeś? poprostu wstyd ; ]
|
Cytuj:
Łancuchy na opony i jazda :D |
@ ox kupiles zimowki? omg co za ludzie jezu.
|
;)
Cytuj:
Ale Drom chce pokazać swoją Moc i swoją potęgę. Wielbłądzie - wyluzuj ty prowokatorze mały. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |