![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
2-0 to troszke niski wynik ; ) Z reguły w moich meczach pada średnio 4-5 goli xD Są przypadki, że jeszcze więcej, więc wynik dwubramkowy byłby porażką dla mnie, gdyż uwielbiam mecze w których pada dużo bramek ; )
|
up:osz ty chamie:P takis pewny siebie?:P to sa spary a wiec w gre wchdza rezerwy czyli wsztko moze sie zdarzyc a wiec ja bym nie obstawial tu wynikow :]
|
Eeey, ale ja nie mówię, że wygram, tylko mówię o ogólnej liczbie bram ; )
|
Juniorek poszedł za 3 043 600 zł, ale dostałem tylko 2 830 548 zł:]
I tak wygram turniej:] <już Tho~ zaakceprował spara:]> A dziś kolejny niezły junior:] Adam Grosiak (116400774) Lat 17, MKS "GKS" Jastrzębie, Rozgrywanie: solidny :] Jakoś miły ten sezon:], no i mam błyskotliwego:] |
Cytuj:
|
SC Wolves : Fc Chelmianka 5-2
Bio$@WO : FC Smetana - : - 81075904 1-3 Snoww Ball Team : humz0r - : - 81080015 1-2 Spartakus Elbląg : MKS "GKS" Jastrzębie - : - 3-4 @Matek Nie mogę zremisować z Thom~ bo ty trzeba wygrać:] hahaha Wygrałem dziś:] Coraz dalej od spadku! |
No to teraz trzeba tylko czekac w kolejce ;)
|
ue, ledwo 3-0 :/ No nic, przynajmniej ciagle poprawia mi sie bilans bramek (18-2 atm :]). Jeszcze z 5 meczow wygram i moge byc pewny awansu do VII ligi :>
|
A ja wygrałem z liderem 6-2 i sam się stałem liderem z 4 zwycięstwami z rzędu :). Me ROX!
|
A wygrałem na wyjeździe 4-0, chociaż wszyscy na forum pisali, że dostanę 4-5 do jaja.
Football's coming Home! |
6-1, hattric napastnika i awans na drugie miejsce.
|
4-1 w plecy.. pomimo tego, że nie mieli statsów lepszych odemnie a na dodatek prawy i lewy atak miałem solidny a on miał coś około kiepski-słaby : /
|
Cytuj:
|
Pomoc się liczy około 3x bardziej od reszty jak to ktoś już kiedyś obliczył.
|
A u mnie wygrana 4:0 tak długo oczekiwana:)
Tera kolej na porażke w pucharze.. |
Aha.. To ja zamiast inwestować w pomoc, inwestuje w atak.. Świetnie.. =P
|
Ja nie inwestowałem kiedyś w pomoc, to przegrywałem i włoćzyłem się po dole tabeli, a teraz kupiłem dobrych pomocników i jest git.
@hoom Ja też się śpieszyłem do 7 ligi, ale jak awansowałem to nie było tak różowo:] |
|Ja na nowo zaczołem grać. Przejałem kogoś drużyne w IX lidze była z kompletem zwycięstw i teraz grałem pierwszy mecz w niedzieli i zwyciężyłem 5-1 ;). Pare transferów i mam nadzieje że awansuje do VIII ligi.
Moje drużyna to: F.C. Rozbijaki :D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |