![]() |
PALADYNIIIII RULZZZZZZ
Ork Gromash Pall Skille 45/31 slabe :( Aldora Wymiatam boltami z bratem guardy :D |
Jestem palkiem i chociarz ciężko trenićto jestem zadowolony.
:lucznik: PALKI RULEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Jestem paladynem i jestem z tego dumny. :] Pacca sobie niedługo kupie i promocję, czyli Royal Paladin... ale to wkrótce :]
|
Ja gram Paladynem :)
|
W sumie to grałem już wszystkimi profesjami ale teraz gram paladynem więc taką też opcję zaznaczyłem
:evul: rulez |
a ja nie jestem nikim.:P kiedyś byłem palem
|
knight
knight druid i mag mam 3 postacie
|
Mag
A ja jestem Magiem i to zaznaczyłem często chodzę z Paladynem i czasamu z Knightem :)
|
ehhh sork, palek i knight a gdzie miejsce na druida :(
Ja osobiscie gram druidem, na początku żałowałam tego wyboru ale teraz zmieniłam zdanie i myśle że jest super :D każda z profesji ma swoje plusy i minusy: knight- trzeba nim dużo trenic, pozatym cienko u niego z magią ale pozatym szybko mu skille rosną i ma dużo capa palladyn- ma dobre hity zresztą tak jak knight, też musi trenic a to czasem bywa męczące, pozatym jest z cienki w walce z bliska ale ma juz cos nie cos z magi wiec spox a co do druida i sorka to szczeze nie widze róznicy tylko to ze sorkowi wolniej skille skacza i mlvl no i owszem ma lepsze czary, pozatym sila ich waliki jest na moje zeleżna tylko i wylącznie od mlvl bo co do walki bez czarów to słabiutko |
Elite Knight plx^^
|
A ja sobie Sorkiem pykam bo według mnie to najfajniejsza postać w Tibii. Czemu ???
Bo nie musisz lecieć na wszystko co się rusza tylko niszczysz wrogów z bezpiecznej odległości a pozatym ma potęzne czary które sieją spustoszenie :) |
ja na elite i sie cieze bo mi sie dobze nim gra ale nie dawno zginolem i sratcielm nowego eplatew;/ dlaczego mnie to spotyka
You advanced from Level 100 to Level 101 |
Druid to najlepsza klasa. :)
Mam knighta na 18 ale nim nie gram bo to ciota ;( |
Dałem głos na sorca chociaz mam trzy postacie ale nim mi sie gra najlepiej
Sorcerer Azura lvl 18 mlvl 26 |
Cytuj:
|
Ja gram palladynem.
Chociaz mam marne skille ;/ ale fajnie gre sie nim. :P |
Hmmmm
Ja gram:
-Rycerzem -Paladynem -Żadko też druidem. |
Ostatnio shackowali mi knighta (21 lvl 55/53 3mlvl) i sorca (14 lvl 18 mlvl 17/20) a teraz założyłem sobie palka. Właśnie wyszedłem z rooka więc skille i lvl mam marne :D
|
Cytuj:
On-topic Royal paladin - palek rządzi i tyle :P wiec tez oddalem na niego glos |
ja se pocinam palkiem i sorcem ale i tak dla mnie jest lepszy palek
daroslaw palladyn-secura-venore-16lvl-skile(52/40 nie smiac sie) daroslaw-secura-ab'dendriel-13lvl-26mlvl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |