![]() |
mi pewnie nie uwierzycie ale wracajac z GH mojej bylej gildi zobaczylem ze ktos rzucil w krzaki skrzynie, no to se pomyslalem ze zajrze do niej a tam... royal helmet! po prostu mi szczeka opadlo i o malo nie spadlem z krzesla. szybko go zalozylem i pobieglem do depo i sprzedalem za 140k jakiemus high levelowi :]
na dodatek pare dni pozniej znalazlem w dead humanie vampire shielda, hehehe ;) |
ja znalazłem vamp shielda w ciele
|
Najcenniejszą rzeczą jaką znalazłem to backpack pełny dwarven shieldów :D
|
a ja wczoraj znalazlem (okolo 23:20 ) cialo kogos tam i bylo w nim 3 BP UH 2 BP SD i 1 BP blankow i dragon shielda znalazlem troche kaski a pod cialem lootbaga bo go zerk zabil :D
|
Ja znalazłęm Dwaren shield i bp hmm ktore ktos schował w trumnie koło dsa w ghoustland.
|
Na test serwie zdazyla sie taka sytuacja :
Idze sobie Zeratul z thais do kazz. Przechodzi przez pierwszy most. Patrzy a tam sterta rzeczy i wydaje mu sie ze widzi k-arma. wiec zdejmuje po kolei rzeczy i rzeczywiscie k-arm. A POD SPODEM !!! MPA :). ALE TO NIE KONIEC HISTORII!!! W tym momenci napis ze serw bedze ofline za 2 min. Czylo logut i chwila czekania az wlacza (nie pamietam ile). Wlaczaja, od razu login, pierwsze spojzenie MPA jest na postaci (zajebiscie!!) drugie spojzenie, ta sama kupa rzeczy i znowu k-arma widac....moment kopania i drugi MPA:) Przebijcie to (choc to tylko test ):) Swoja droga to bardzo ciekawe jest ze na tesie resty serwa wygladaja "nieco" inaczej :) |
Ja na mainie w drodze na dwarfy soldiery znalazłem
99 boltów, 2 kusze, dwarwen shiled i brass legs. Jeśli chodzi o rookgaard to chain armor, wędke, katane :)) ,carlin sworda i plate shiled w minosie. |
Na rooku znalezlem mace w miescie! A w carling znalazlem caly plecak HMM! To byl fart! ;)
|
ja małem takiego farta ze znalazlem w ciele Fire sworda FS i 500gp ale sie cieszyłem :D:D:D
|
jak grałem pierwszy raz w tibieto na rooku znalazlem ..................................... kubek :)
wtedy nie wiedziałem co to jest ..... wyglądało jak jakiś pierścień czy coś takiego :) .... ale nim cyniłem .... tera jak o tym myśle to mi sie płakać chce :) |
miałem taki motyw ... wbiłem sie gdzieś w jakies podziemia .... zwiedzałem ..... stoi gościu na 8 lev ....
polak .... zaczyna sie chwalić przedmiotami i troche za daleko rzycił dark helmota :) |
Raz sobie szedłem przez poh moim palkiem z pod drzewkiem znalazłem dwa plate armory i steel helmet. Nie dawno w jakims trupku swierzo zabitym znalazlem battle axe, kusze, troche kasy i grzybków.
|
ja kiedys znalazlem dragon shielda i fsa w ciele jakiegos kolesia który padl na soldkach w kaz :) bardzo sie wtedy cieszylem do pewnego momentu bo ide do wyjscia i tu ded bo ktos lurna 2 guardy podz dziure niemówiac juz o calym syfie typu soldki czy dwarfy
|
D-hammer'a tylko.
|
Plate legsy na mainie i studded armor na rooku :D
|
ja znalazłem SD lub plate armor a na rooku katane oraz chain armor :]
|
K-axe, leżał se na ziemi :axeman:
|
ostatnio bo UH w parcelu na skrzynce ktos zle napisal na znaczku a ja se wzielem :D crown shield ktos wyzucil przed dp (debil) a ja bylem pierwszy przy nim, 13k w parcelu miedzy carlin a ab na srodku drogi (ktos chyba niechcacy wyzucil8o8o)
|
ostatnio koło tej szachownicy w Carlin znalazłem Dwarven Shielda :P Może dla was to mało ale dla mnie dużo :D Tak sobie ide i patrze coś wystaje spod drzewka xD myśle żę jakiś śmieć,podchodze przesuwam...a tu Dwarven Shield tak jakbym 200 gp na ulicy znalazł :))
|
Ja kolo Kazz znalazlem Battle Shield's ;D, extra co nie 8o , a kolo pustynii znalazlem... 44 GP ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |