![]() |
Cytuj:
pokaż mi gdzie na paczce fajek pisze że można mieć raka serca od tego ? |
@up Istnieje cos takiego jak choroby serca.... ale o raku nie slyszalem... lekarzem nie jestem :S
Cytuj:
@down right right |
Cytuj:
to że o chorobach pisze to wiem, ale nigdzie nie jest napisane o raku, a chorób serca jest kilka... |
Też nigdy nie widziałem na paczkach fajek, że można mieć raka serca, płuc to jeszcze, ale nie serca. Zresztą zerknijcie na wiki, nie doczytałem się, że można dostać takiej choroby. Potem spytam się taty, jest chirurgiem.
|
etam pi********* o szopenie ;) hasz rox , ganja & trawka tez ;p to jest klimatowe tylko poelcam kupic krople do oczu ;) dragi sux to wciąga .... wrrr .. ;)
|
Cytuj:
jezeli bys palil nalogowo i np po lekcji w-f kiedy sie spocisz czuc od ciebie zapach trawki |
Chodze do sportowej klasy i czesto robia badania:P ale 2 miechy to raczej duzo pozatym podobno jak przed badaniami wypije sie duzo mleka i zje sie ogura to nie wykryja;D:D zaluje ze chodze do sportowej bo po alkoholu zazwyczaj zygam ostatnio i idzie sie w*****c-.-
|
@up
nie wiem nie próbowałem xD ale najlepiej przed badaniami zjedz full ciastek z makiem wtedy to Ci wykrują opuim w organizmie :) |
Byłem kiedyś w Tunezji.
Wieczorkami arabowie rosiadaja sie na ulicach z fajeczkami wodnym i tak to jaraja ze az smog nad domami jest. Tam jest to legalne (raczej). I dobrze ze w polsce nie jest bo polacy nie potrafia z umiarem i kulturalnie. |
No ba! Narkotyki pierwsza rzecz u porzadnego rockandrollowca i metalmana. Drugs, drugs & drugs & rockandroll! \m/
W sumie poranek bez fajeczki czy dzialeczki to poranek stracony. A pozniej wino, kobiety i growl... i zycie nabiera koloru. =] |
haha ale pierdolicie :D po 2 dropsach i marihuanie 2 miesiace??!!! bardzo smieszne :D:D max pare dni i nic nie wyjdzie w testach.
Cytuj:
poza tym jesli chcecie sie juz czegos dowiadywac o narkotykach to nie na tym forum. poszukajcie sobie w necie jakis specjalistycznych i tam zadawajcie pytania, poniewaz tu prawie wszyscy nie maja zielonego pojecia o czym mowa jest. |
Od czas do czasu... Naprawdę sporadycznie na jakiejś imprezie zioła trochę zapalę - wszystko... Całej reszty nie biorę, nie brałem i zamiaru nie mam... A tymbardziej tzw. chemii...
|
Ostatnio dostalem wyklad od mojego kolegi i mi sie odechcialo.
I za to mu dziekuje :* |
Zioło rzadko...
Gorzej z alkoholem.. W tym wieku conamniej 3 piwa dziennie, bo inaczej będe czuł pustke w sobie.. A nawet 17 nie mam... Już wolałbym Tibie.. Młodzieży, nie przesadzajcie z alkoholem! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty tez lepiej pomysl za wczasu a nie wtedy jak wyladujesz na odwyku... |
...
..........
|
Zgadzam się z tym
|
Cytuj: