Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Narkotyki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66015)

morwi 24-07-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
Jak po fajkach można, to po ziele nie można?
Da się zachorować na serce.

pokaż mi gdzie na paczce fajek pisze że można mieć raka serca od tego ?

OnlyM(PL) 24-07-2006 15:23

@up Istnieje cos takiego jak choroby serca.... ale o raku nie slyszalem... lekarzem nie jestem :S

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _KoKo$_
My, dzieci z dworca ZOO

Książka, zwierzenia 15-letniej narkomanki z berlina zachodniego.
To dopiero daje do myślenia. Tytul wydaje sie dziecinny, ale książka....
w ogóle taka nie jest. Wulgarny język itp. itd.

Ksiazka konkretna, ogladalem tez film. Rzeczywiscie daje do myslenia.

@down right right

morwi 24-07-2006 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
@up Istnieje cos takiego jak choroby serca.... ale o raku nie slyszalem... lekarzem nie jestem :S

to że o chorobach pisze to wiem, ale nigdzie nie jest napisane o raku, a chorób serca jest kilka...

Shanhaevel 24-07-2006 16:13

Też nigdy nie widziałem na paczkach fajek, że można mieć raka serca, płuc to jeszcze, ale nie serca. Zresztą zerknijcie na wiki, nie doczytałem się, że można dostać takiej choroby. Potem spytam się taty, jest chirurgiem.

Buniekk 24-07-2006 16:26

etam pi********* o szopenie ;) hasz rox , ganja & trawka tez ;p to jest klimatowe tylko poelcam kupic krople do oczu ;) dragi sux to wciąga .... wrrr .. ;)

Zamor1 24-07-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozqu
Przeczytlem tylko 2 pierwsze strony... ale to juz nie wazne mam pytanie czy po 2 kołach i małej ilości trawy testy moga to wykryc po 2 miechach?jak na oje nie ale mimo to mam nadzieje ze uzyskam odpowiedz;)

hmm kumple mi mowili ze do 3 miechow, ale kto Ci bedzie chcial badania robic ?
jezeli bys palil nalogowo i np po lekcji w-f kiedy sie spocisz czuc od ciebie zapach trawki

Rozqu 24-07-2006 17:27

Chodze do sportowej klasy i czesto robia badania:P ale 2 miechy to raczej duzo pozatym podobno jak przed badaniami wypije sie duzo mleka i zje sie ogura to nie wykryja;D:D zaluje ze chodze do sportowej bo po alkoholu zazwyczaj zygam ostatnio i idzie sie w*****c-.-

ari2423 24-07-2006 20:10

@up
nie wiem nie próbowałem xD

ale najlepiej przed badaniami zjedz full ciastek z makiem wtedy to Ci wykrują opuim w organizmie :)

Diego'Odin 24-07-2006 21:28

Byłem kiedyś w Tunezji.
Wieczorkami arabowie rosiadaja sie na ulicach z fajeczkami wodnym i tak to jaraja ze az smog nad domami jest. Tam jest to legalne (raczej). I dobrze ze w polsce nie jest bo polacy nie potrafia z umiarem i kulturalnie.

Slay 24-07-2006 21:42

No ba! Narkotyki pierwsza rzecz u porzadnego rockandrollowca i metalmana. Drugs, drugs & drugs & rockandroll! \m/

W sumie poranek bez fajeczki czy dzialeczki to poranek stracony. A pozniej wino, kobiety i growl... i zycie nabiera koloru. =]

Karrith 24-07-2006 23:38

haha ale pierdolicie :D po 2 dropsach i marihuanie 2 miesiace??!!! bardzo smieszne :D:D max pare dni i nic nie wyjdzie w testach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buniekk
hasz rox , ganja & trawka tez ;p

jest maly problem poniewaz ganja i trawka to to samo...

poza tym jesli chcecie sie juz czegos dowiadywac o narkotykach to nie na tym forum. poszukajcie sobie w necie jakis specjalistycznych i tam zadawajcie pytania, poniewaz tu prawie wszyscy nie maja zielonego pojecia o czym mowa jest.

Glamri 24-07-2006 23:41

Od czas do czasu... Naprawdę sporadycznie na jakiejś imprezie zioła trochę zapalę - wszystko... Całej reszty nie biorę, nie brałem i zamiaru nie mam... A tymbardziej tzw. chemii...

OnlyM(PL) 25-07-2006 00:35

Ostatnio dostalem wyklad od mojego kolegi i mi sie odechcialo.
I za to mu dziekuje :*

The Mass 25-07-2006 13:32

Zioło rzadko...
Gorzej z alkoholem..

W tym wieku conamniej 3 piwa dziennie, bo inaczej będe czuł pustke w sobie..
A nawet 17 nie mam...

Już wolałbym Tibie..

Młodzieży, nie przesadzajcie z alkoholem!

Vanhelsen 25-07-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Mass
Zioło rzadko...
Gorzej z alkoholem..

W tym wieku conamniej 3 piwa dziennie, bo inaczej będe czuł pustke w sobie..
A nawet 17 nie mam...

Już wolałbym Tibie..

Młodzieży, nie przesadzajcie z alkoholem!

ROTFL, taka słaba wola, że nie potrafisz się powtrzymać przed % ?.... n/c i to jeszcze mając 17 lat?... blah, weź się w garść a nie pisz, że musisz pić bo browar to wtój respirator...

The Mass 25-07-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
ROTFL, taka słaba wola, że nie potrafisz się powtrzymać przed % ?.... n/c i to jeszcze mając 17 lat?... blah, weź się w garść a nie pisz, że musisz pić bo browar to wtój respirator...

Nie mówie, że nie umiem przestać, tyle że zawsze mi czegoś brakuje..

Exodus 25-07-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Mass
Nie mówie, że nie umiem przestać, tyle że zawsze mi czegoś brakuje..

Ja tez mam ochote codziennie pic , ale mysle i tego nie robie ...
Ty tez lepiej pomysl za wczasu a nie wtedy jak wyladujesz na odwyku...

Herante 25-07-2006 14:26

...

..........

Rooker666 05-08-2006 00:55

Zgadzam się z tym

Matek 05-08-2006 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
haha ale rzodkiewka jest supericie :D po 2 dropsach i marihuanie 2 miesiace??!!! bardzo smieszne :D:D max pare dni i nic nie wyjdzie w testach.

Po ok 30 dniach jest mozliwosc wykrycia THC w moczu... i to DOMOWYMI sposobami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00.