![]() |
dobry poradnik tylko stary :|
|
Widziałem wcześniejsze błędy 9/10 :p
Gdy opisywałeś każde expowisko zrobiłeś wszędzie błąd ' wyposarzenie ' pisze się przez ż .. :D |
8o: Ogolnie swietny poradnik <WOW>dance:
|
Dzieki
Dzieki wielkie za ten poradnik bardzo mi pomogles z moim palem :) jeszcze raz Wielkie dzieki :cup: :cup: :cup:
|
mam problem
a gdzie expic palkiem 35lvl skile 71 ;) i zeby w miare szybko wbic 50lvl?
|
Przeczytałem cały poradnik i zajęło mi to ponad 25 minut! Niesamowicie się rozpisałaś, ale poradnik świetny (10/10 :D)
|
Poradnik dla paladyna
Wlasnie z kumplami skonczylismy robic poradnik dla paladayna od 1-100 lvl gdzie expic na jakim lvl jaka amunicji urzywac jakie wyposarzenie
ekwipunek itp poradnik zawiera filimiki z expow jak expic na tych trudniejszych potworkach i screnshoty mam nadziej ze spodoba sie wam czekam na odpowiedzi i czy sie sprawdzil oceniajcie :) jezeli jest ktos zainteresowany to pisac do mnie.... |
Poradnik bardzo ładny jest ;) ale osobiście z niego nie skorzystam, ponieważ gram sorkiem :) ocena 9/10 nic nie jest doskonałe. POZDRO
|
Braavo!!!!!
Suuuuper poradnik! Lepszego nie widzialem, moi wszyscy kumple też!! :p Wielkie dzięki! Daje 10/10 bo sie bardzo napracowałaś! Pozdro!
Hail Selena!!!! :D :cup: |
:)
EeEeEe. No spoko poradnik, przyda sie :P ale co do expienia nie expie tam gdzie powinieniem :P ja pallem na 16 levcu na Mt.Strnum xp. Ale jazda XD:cup:
|
Poradniczek w deche łatwy do skumania
|
"Paladin - święty wojownik, połączenie kapłana i rycerza. Jak wszyscy wiedzą w Tibii paladin odbiega znacznie od tego schematu." Po 1 Paladyn jest Zjeba.....
a po 2 tak go potwory bijo ze szok mam 21 level i kurwa orc besrker mnie bije po 100 z zeczmi;(;(;( |
Poradnik jest fajny tylko jak by jeszcze pisało gdzie można expic bez pacca na 60 lvl skile 88 to by było spoko :)
|
Dobry paladin, to holy paladin, czasem do niektorych raidow sprawdza sie Protection. Ale niestety, protection paladin= no CC , jakkolwiek jemu to za bardzo nie przeszkadza czy ma na sobie 10 czy 14 mobow:D
aaaa to nie ta gra !!!! heuheuehueheuheuheuh |
Cytuj:
|
Bardzo dobry poradnik, widać, że się napracowałeś. Przeczytałem go 5 razy i jeszcze dalej mi się chce... Dużo przydatnych rzeczy, gdzie expić... Człowieku!! :cup: Medal ci się należy!! xD Odbiór medalu u [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] xD Szczerze gratuluje tematu.
|
Nie chce mi sie cytować ale tam pisze, że należy nosić wędke i 30 robaków 8o Obrazu mówie, że jest to kompletna strata capa lepiej kupić sobie na edron 30 brown mushroom i masz jedenia na 1h i to wazy około 10oz.
Ogólnie poradnik dobry ale strasznie stary może autor lub ktoś inny może go zaktualizować ? Dodać pare nowych miejscówek, nowe ammo i usunąc poty bo one teraz już nie działają ;( |
Ja gram ok 2 lata w tibię i nigdy Palkiem nie grałem ten poradnik bardzo mi pomaga więc polecam wszystkim !
|
Poradnik..Wyczesany !!B)
Napweno Sie Przyda Newbie |
A ja mam pytanie czy Royal Paladynem skille 70 dista na 22 lvlu są w miare?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |