![]() |
ellO Druid roXi - pozdro od KiszonKa :evul:
|
ellO:> Druidek jak juz mowilem jest roX
|
A ja mam problemy z treningiem :( . Mam 14 lv skille 37/34 (wiem że słabe, dopiero teraz zacząłem trenić) i nie wiem jak szybko i efektywnie trenić. Trenie na trollach clubem na full defie ale trolle i tak szybko giną a skille rosną mi wolno. Próbowałem na rotach tyle że skille rosną bardzo wolno o wiele wolniej niż w tabelce (z 33 na 34 w shieldingu przyskoczyły mi po 25 minutach). Czy może mi ktoś poradzić jak mam trenić na takich skillach [trenie clubami])
|
ja mam 10 lvl i skille 48/49 odpoczotku skilluje z dwoma lub wiecej trollami i ciogle mi shieldnig i sword dobrze skacza wedlug mnie im wiecej trolli tym lepiej tak zauwazylem ale kazdyma swuj sposob trenowania B)
|
Ja się zastanawiam jak można takie skille wytrenić. Ile ty trenisz??
|
Shielding
p: Czy jak będą mnie atakowały 4 potworki, to czy mój shielding szybciej mi będzie rosnął?
R: Nie. Otóż ja jak skillowalem to mialem shielding i 5 mniejszy od sword i zawsze gdy skilluje biore 2 minosy ze soba i juz prawie mi sie wyrównaly skille i jeszcze im czesciej zadajesz blood hit tym szybciej awansujesz w sword bo same chmórki dają ze wolniej idze to wszystko sie odbywa ale kazdy ma swój sposób na skillowanie ja mam właśnie taki ;) |
Cytuj:
|
slime - skill
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę dobrze poskillować na slimie ... i czego uzyc zeby tylko dwa atakowały, ponieważ gdy uzylem parceli one mi je rozwaliły... help plz ;(
|
Sugeruję 2 miejsca - w podziemiach foldy jest pojedynczy slime w dość długim wąskim przejściu, musisz go sobie wylurować na prosty odcinek korytarza tak, by atakowały cięz z dwóch stron - troszkę upierliwe, a jeszcze bardziej, gdy ktoś będzie chciał tamtędy przejść^^ no ale możliwość jest ;)
Drugie miejsce to ghostland - zakładam, że wiesz, gdzie jest Slime na powierzchni. Troszkę na południe jest miejsce, gdzie możesz wleźć między drzewa tak, żeby atakowały cię max 2 na raz. Wadą jest fakt, że sporo osób tak robi, i miejscówki czasem są pozajmowane. |
Cytuj:
Na slimie najlepiej sie trenuje w thais temple. Przechodzisz przez taki cienki korytarzyk ze skeletem i wychodzis drabinka na gore ;) I ustwaiasz sie w lewym gornym rogu drabinki czyli w kacie :) Moga do ciebie dojs jedynie 2 slimy :D PS.Jesli ktos cie zacznie wqrzac zabijajac twoje slimy to shcodzisz na dol ,a slimy rzuca sie na neigo :D |
ladny poradnik ale...
tam podales czas potrzebny na up skills , z 57 na 58 sworda trzeba poswiecic 3,5 godziny a ja zrobilem to w 2 godzinki :))) nie wiem jak tego dokonalem kierowalem sie zaleceniami twojego poradnika ~Pozrdo~
|
Yo mam pytanie: mam skile 62/62 i ruznicy miedzy sword a shield jest jakies 63% i ciągle maleje, nie wiem czy to dobrze,bo napewno sword leci mi równo a moze nawet szybciej niż na kalkulatorach, ale jest przecierz taka prawidlowość że to sword jest znacznie szybciej nabijany,np.kolo o demnie z gildi ma 65/60,więc nie wiem czemu mi się tak równo nabija, może sword leci za wolno ???
|
Takie male pytanko... siedze sobe w kopalni trenuje na dwarfie i rot'cie i przychodzi jeszcze jeden dwarf. Mysle sobie: "Moze bedzie szybciej shielding rusl??" No trenuje i wylapywanie hitów wygada tak: chmurka, chmurka, promienie. 8o Czy mozna tak trenowac shielding?? A i Taakie drugie pytanko: shielding mój jest o 3 nizszy niz sword. Jak to wyrównac? :baby:
|
Cytuj:
|
trening
O trenigu wszystko napisane bardzo dobrze wielke Gratz za poradnik, ale bawi mnie ten 1 flask krwi z demona :D
_________ Świat: Jamera Profesja: Knight :miecz: Skille: 58/58 :cup: Mlvl:3 :) Lvl:16 :baby: |
Mam pytanie dosyc krotkie i dosyc latwe :baby:
Jezeli skiluje z dwoma potworami i mi sie wlaczy blokada(na oby dwoch potworach)to musze zadac 1 potworowi i 2 czy tylko jednemu i dtugi tez sie odblokuje?? |
Blokada włącza się tobie a nie potworą. Wystarczy, że zadasz czemu/komukolwiek blood hita.
|
według tego poradnika to skille od 50 do 59 powinienem zdobyc w 24 godz. a ja męczie się 4 dni i mam dopiero 58. wiec nie wiem czy ja robie coś źle czy źle jest napisane w poradniku. abyście mogli mo coś doradzic to napisze wam jak trenuje. ide na dwarfy, szukam sobie dwóch i układam wokół siebie parcele tak aby zostały mi 2 miejca wolne na te dwarfy.zakładam combat knife, typ ataku biore na def i zaczynam atakować lecz blood hity mi idą ok. raz na 2-3 min. a gdy tryb wezmę na balanced to juz blood hity idą raz na ok. 10 trafień. a gdy założę sobie knife to na defie to jeszcze dłużej schodzi a na balance to prawie tak samo jak z combat knife. Więc moje pytanie brzmi : Co mam z tym zrobić?? proszę o szybką odpowiedź
|
ej mam pytanie
Ej mam pytanie co sie dzieje ze jak trenie sobie skille palladyna to mi spear znikaja?? oco chodzi prosze was o odpowiedz:P
lucie de bee profesja: palladyn :D lvl :8 mlvl:0 skills: 40/30 :lucznik: |
Mam jedno pytanko. Czy zna kto moze jakies dobre miejsce w okolicach thais gdzie moglbym skilowac? Np. roty, orci lub mino. I najlepiej zeby to bylo na jakims odludziu bo nie lubie noobow ktorzy mi przeszkadzaja :(
Btw. Dawid po up date weszlo niszczenie sie spearow. Kolega mi mowil ze najlepiej sie teraz skiluje podczas expa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |