![]() |
Kolejny zjebany update plx...X(
|
hahahaha..fajny joke :D
|
Oby to był prima aprilis.
Mam nadzieję ze anty-Pg system to 1 kwietniowy żart! Reszta update jest całkiem do rzeczy, szczególnie ten skarbiec piratów.
|
Chyba Zartują
X( ja mam tylko taką nadzieję, że to joke!!Bo bedzie przerąbane grac!!
|
To cyba jakis zart ? ten anty costam jest posrany, i jak teraz mozna hunty robic? :confused:
|
skille
Mam nadzieje, ze to co dotyczy expa, nie dtyczy skilli ....:o Jesli to juz bylo to sorki, wszystkich stron nie czytalem :P:P
|
Według mnie to na 99% żart z okazji prima aprilis. Bo niby czemu TYLKO Tibia.pl napisała o tym Update ?? Z tego co pamiętam co zawsze „prawdziwe” informacje na ten temat były na wszystkich stronach (tibia.pl, tibia.com, tibia.de ...), a w szczególności na tibia.com. A tu niby tylko oni...
Jeśli chodzi o ten system odnośnie zabezpieczenia kont przed hakerami, to jest dobry pomysł, ale to PG (czy jakoś tak) to ma swoje wady i zalety...... |
Jak wy możecie w to wierzyć...
Posty w stylu "Jeżeli to jest prawda"... To NIE Jest prawda... APRIL FOOLS! |
Cytuj:
LOL, ale ktos sie zabawil napisalem "j.a p.i.e.r.d.o.le. c.o. z.a b.e.z.n.a.d.z.i.e.ja, a tu jakies ja rzodkiewka 8o Cytuj:
|
gratz żartu xD
|
A Drenit na TO :D Klawiatura w OKO Bo Dzis 1 Kwietnia 2006 roku ... A co za tym idzie-WIADOMO :):) Rok temu bylo podobne wwkrecenie. SYSTEM ANTY PG muhahaha a to co tibia by musiala byc bez pacc bo jest to wtedy strata kasy :D Po 24 h ban na konto powinni dawac MUHAHAHA ... A zdjecia hmm :D Ladne ale czy realne :):):) Omader znow probowal i znow nie podolal :) Nio moze pewne osobki daly sie zlapac :)
|
Drom moglbys to dac do smiechu warte ;P
Ale te 2 nowe swiaty, czemu nie.... ;)) POZDRO! |
Cytuj:
|
Spoko joke ;D Gdyby Anty-Pn mialo wejsc to by graczom sie odechcialo grac ^^ .Bo co to 3h dziennie dla prawdziwego tibijczyka :>
|
AAAAAAaaaaaaaaRGH
CIPkom totalnie od---ało!! Zapomnieli już o ludziach, którzy poświęcają całe noce na grę ich autorstwa? X(
Jak ich znam, to pacce beda mieli 4X lepiej albo w ogóle nie będą mieli takiego ograniczenia. Na szczęście nie gram już w Tibię (nietrudno zauważyć, że Tibia zmusza do długotrwałego nudzenia się - trening. Wolę grać w gry, w których nie trzeba się nudzić. :confused: ) @edit: właśnie zdałem sobie sprawę, że Drom se zrobił jaja, a ja dałem się na to nabrać. Naprawdę dobry żart, na początku się nie zorientowałem i teraz muszę ścierać ślinę z podłogi (mówię serio) |
Jeżeli to żart to gratulacje, udało wam sie nabrac nas :] jezeli nie to kicha :/ bez sensu te update bedzie, co moze ja mam expic 3 h a pozniej wylogowac sie na 1.5 h i pozniej znow grac? troche besensu :/
|
Re:
To ma być żart z tym zmęczeniem fizycznym? Cipsoft se jaja z nas robi? Jak tak zrobia to wogole ludzie przestana grac. Prze****** sprawę... Cipsoft sux :/
|
MOZE KTOS ZAUWAZYL ALE NA OSTATNIM SCREEN ZOBACZCIE NA RYBY :)) DZIWNE :d ?
|
Chyba Cipy by specjalnie nie skopały tak tibi zeby ktos grał... bo raczej wywołało to by skutek odwrotny :P wiec kiedy bedzie PRIMA APRILLIS?
|
@up Tam jest dorsz tak kiedys wygladaly ryby w tibi pozniej zminili ich wyglad ale te ogromne dorsze zostaly ale juz ich sie nie da zdobyc moze po update sie zmieni
Znajac zycie to zart :P Fajny ten skarb piratow :-0 "Spvp" Sometimes pvp ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |