![]() |
mmmmm 200 post ;D
Kiedy next part? Ten już chyba oceniałem... jak nie to spoko ale efekty raczej słabe... |
Mama sprawe. Tak patrze i faktycznie pixia już mi nie starcza xD
Ale mam problem z GIMPem. Nie moge tych bibliotek GTK czy jakos tak zainstalowac. Niech ktoś napisze co trza zrobić i zapoda linkiem. Bede wdzieczny ^^ Tylko że ja mam wina 98. Trza to uwzglednic ;P A może ktoś umie sie posługiwać photoshopem?? Jak w nim zrobić efekty typu jakieś rozbłyski świetlne =] HELP! Z góry thx |
Daj mi pocztę to ci wrzucę spakowany GTK. Jak coś - wypakowany dam.
|
Ten fake jest th best of the best. Więcej PLAX!!! :) cena 11/10 jak najwiecej części niech będzie!!!
|
Ta VII część jakaś dziwna (nie znaczy to, że jest zła) ALe pozostałe były lepsz. Jednak ogólnie podoba mi się. Czekam na kolejną część i daje 9/10
|
@Glaves:
Rozbłysk świetlny to 1-click effect w AP ^^' |
Cytuj:
|
bez tytulu ^^
Ocena 10/10 rób dalej plz
|
;) Jedne z najlepszych fake tego forum.
Rób dalej! "Choc" Literówka ;) |
No nieźle, choć parę błędów jak zwykle jest. Jak na przykład ten czarny pasek na dole screenów. Ogólnie to dobrze. BTW. jak tam GTK? :P
|
Miodzio <siooorb> Tylko tyle obrazokw? ;> Gdzie more? More? To slowo bedzie cie przesladowac we snach !! "Morrreeee...." :D
|
Extra fake jak dla mnie najlepszy. Znalazlem literowke "Wes" pisze sie "Wez" tak poza tym spoczko.
|
Suuuupeeeer!!!! ekstra
1# w fake-ach:cup: |
No, no...Glaves jak zwykle się postarałeś:) Oprócz jednego błędu ort. nic więcej nie wyłapalem ;)...
Więcej plx? |
Nie widziałem jeszcze lepszego fakewego opowiadania na tym forum:)
Ciąg dalszy plx:) |
Najlepszy fake jaki widzialem.
GZZZZZZZZZZZZZZ..... Next plx :> |
Fajne !! xDxDxD
MiaŻdŻĄco To ZrobiŁeŚ !! Poprostu Zajebista Historyjka :)
GZ !!!!! :) :) :) |
Super grafika dobra fabuła daje 10/19 :)
__________________________________ Jak coś to sorki za błędy ortograficzne :P Soriki 10/10 |
Cudo! gratuluję samozaparcia - sam kiedyś przeglądając tibia.spr widziałem, że to jest na samym końcu. Wielkie dzięki za następną część, proszę, rób dalej i broń boże nei przestawaj!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |