Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Dosyć PA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71332)

Medivh Shady 31-05-2006 18:45

fakt ;P , ale mam na to papiery ;D

wlasnie Prezent , moze bys nas oswiecil kim ty wogle jestes :/

Diego'Odin 31-05-2006 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy Ziomek
Oj dobra już zamknij morde. Jesteś zerem. Nawet sie boisz swój name ujawnić.

czyżby *Wube* to wuwose of...?

Armonos Oroth 31-05-2006 23:32

Nie ........ to Globe :)

Thomasi 31-05-2006 23:47

zaslanianie sie papierami nic nie da:Dja tez mam papiery^^a staram sie bledow nie robic:D

Prezent 03-06-2006 01:01

Cytuj:

wlasnie Prezent , moze bys nas oswiecil kim ty wogle jestes :/
Zrób mi Prezent i nie pytaj o mój name o.O

Poll 09-06-2006 00:35

Co sądzicie o obecnej sytuacji na Arcani!...ale zamulacie:(...tylko lamus pisze;p

Prezent 09-06-2006 01:14

Cytuj:

Co sądzicie o obecnej sytuacji na Arcani!..
Nic specjalnego sie tu nie dzieje , mozna nawet powiedziec ze Arcania stala sie melancholiczna ;s Nawet 'PA' zanika [no moze nie zanika, ale nie jest juz tak wyrazne jak kiedys]

*Wube* 10-06-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Armonos Oroth
Nie ........ to Globe :)

Hyhy juz od kilku dni nie jestem globem xP pozbylem sie postaci i zastanawiam sie czy czekac na nowy serv = o

notop 11-06-2006 01:27

ja chche normalnego neta qwa !!!

Prezent 11-06-2006 02:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
ja chche normalnego neta qwa !!!

To czemu sobie nie zmienisz ?

Thomasi 11-06-2006 02:20

nie kazdy moze pstryknac i zmienic neta^^

Armonos Oroth 12-06-2006 09:21

ja mam neta za darmo :D
Wardriving rox :D

Bart Wood 19-06-2006 02:09

Ale hu.jowa ta Arcania już nawet z dp nie mozna wyjsc :p

01:08 You lose 63 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 Rosa Mistical: Utani hur ""Culo Blanco a la Vista
01:08 You lose 26 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 12 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 36 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 46 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 25 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 39 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 74 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 Bart Wood: exura vita
01:08 You lose 56 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 29 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 47 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 46 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 31 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 36 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 Pipo Sank: exori
01:10 Rosa Mistical: -.-
01:10 Rosa Mistical: -.-
01:10 Rosa Mistical: pay or die
01:10 Bart Wood: hahah
01:10 Rosa Mistical: haha?
01:10 Pipo Sank: pay or die
01:10 Rosa Mistical: hunted :>

Sry ze takie dlugie. Ale sie pojebalo na Arcani:p

Mordor 25-06-2006 15:43

Tez mialem problemy z pania Mistical :PP

Majkaa 27-06-2006 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy Ziomek
Sry za ten temat, który zapewne urazi większość turtli (w sumie s**am na to), ale myśle, że z Arcania jest coś nie tak coraz więcej osób opuszcza ten świat (wcale się nie dziwie, ja też ide z tąd :/) mam dosyć PA i huncenia za nic :/ I wogóle ku**wa zero solidarności polaków, ostatnio jeden ważniak Leszczu chciał se zarobić i se wymyślił, że zaj***alem lot jego koledze, jak sie pytalem co za***lem kiedy i komu to nic nie odpowidzial tylko kazal mi fast wysylac 10k do niego bo bede mial hunta przez all turtli. Akurat nie miałem 10k ale leszczu byl taki dobry i darowal mi polowe i wystarczylo mu 5k :/ wypas nie? Podobne sytuacje zdarzaja sie coraz czesciej wielu moich kumpli skonczylo z arcania wlasnie przez to. Hunted za nic. Super. Za***sty swiat. Pie***le ide grac gdzie indziej. :/ narka all

Masz racje Arcania zeszła na psy , najdziwniejsze jest to ze polacy nic w tej sprawie nie robia , przeciez wlasciwie sami polacy na wysokich lvl maja hunta od zolwi to prawda boja sie nas ale gdzie jest jakas solidarnosc i dlaczego nic z tym nie robimy. Tez mnie huntuja a nigdy im nie wchodzilam w droge do tej pory zastanawiam sie za co niby go mam , bo takie glupie stwierdzenie ze sama wywolalam im wojne to troche zalosne . Dziwie sie tylko GM ze nawet nie maja ochoty aby przyjzec sie tej calej sytuacji wkoncu nie dosc ze mnustwo ludzi poswieca czas i pieniazki na pacca to wsumie okazuje sie ze przez kilka debili nie mozesz sie bawic ta gra . I nie mowcie mi ze na kazdym servie tak jest bo to nie prawda. Podziwiam Fosfika ze umial tak podprzadkowac sobie ludzi i smiac mi sie chce ze wiekszosc polakow lize mu du** aby miec jakis wzgledy, tylko nie wiedza jednego ze jak juz wiekszosc ludziodejdzie wtedy zajmie sie wami:) . Na ten temat mozna pisac i pisac a moze najwyzszy czas zaczac cos z tym robic , jakos sie zjednoczyc i pokazac im ze wcale nie sa tacy najlepsi ale to tylko chyba moje marzenia.....

Majkaa 27-06-2006 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
dziwne ze ja nie spotkalem sie jeszcze z pa /;

Nie no prosze cie slonko przeciez nie dawno sam byles w turtlach ;] to jak miales spodkac skoro sam pekowales....

Majkaa 27-06-2006 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
przesadzacie

fakt faktem ze byli pl nooby w dptf(name kazdy zna ich) ktorzy niegrali od kilku dobrych miechow a loguja sie by poodwalac pa,w sk tez

zal mi narzekajacych no ale coz poziom inteligencji na swiecie ejst staly

a ludzi coraz wiecej:D

Nie no przesadziles teraz , dobrze wiesz jak jest na Arcani ludzie maja hunta za nic zreszta mhmmm sam uciekles do gildii ktora trzyma z turtlami aby dali ci swiety spokoj i moglbys normalnie grac nieprawdaz?. A to ze ludzie narzekaja sytuacja na tym serverze to swiadczy nie o braku inteligencji tylko o to ze w pojedynke nie sa wstanie nic zrobic bo najlepszy przyjaciel w takiej sytuacji staje sie twoim najwiekszym wrogiem....

Majkaa 27-06-2006 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez johnnny_b
Dlaczego Acast sie wypowiada na ten temat servera ? bo ma jkeis doswiadczenie z niego, wystarczy wie jak jest na tym servie bo gral dosc na nim i mial rowniez super kumpli.

wiem jak jest na Arcani, ale nikt mi nie zrobil jeszcze PA z turtl. z tych ktorych nie znam. A w turtlach mam rowniez paru dobrych kumpli dzieki ktorym zawsze na pomoc moge liczyc. Wy myslicie ze wszyscy turtle sa tacy i tacy, a to tylko niektorzy tacy sa.
Sam bede probowal do turtli sie wbic. Bede turtlem (powiedzmy ze tak) i co ? kumple we mnie wroga beda widziec ? nie porownujcie jednego do wszystkich. Ja staram sie o jak najleprze znajomosci a nie szukanie wrogow.

heheh a to dobre ;] pamietaj tylko o 1 ze jezeli dostniesz rozkaz zabicia kogos bedziesz musial to wykonac albo pogodzic sie z wlasnya smiercia i nie wazne czy to jest dobry kumpel czy nie rozkaz to rozkaz. I nie mow mi ze w tej gildii nie kazdy taki jest.... bo tu sie mylisz predzej czy pozniej kazdemu odbija i chce poczuc smak wladzy....

Wron 27-06-2006 12:18

Celesta

Wescie ludzie zacznijcie grac na jakims za***istym swiecie np na Celescie
Tam ludzie majom honor super zabawa kazy pomaga kazdemu wuwie wam super
Na celescie gram juz z 2lata pamientam poczontki byly trudne ale ludzie jaknajbardziej mogli pomagali mi i tak samo jest z innymi graczami na Celescie wszyscy sobie pomagajom
>>>>>>>>>CELESTA<<<<<<<<IS>>>>>>>GOOD<<<<<<
Wienc wbijac zaczyna ktos gre na Celescie to dostaje odemnie itemki:P
Jakies tam dla sorcerera/ruzdzke/tarcze/kase/helm/armor itakie tam/Tylko oczywiscie na Majnie!!WBIJAC NA CELESTE!!
Albo nawet jak ktos sie czyms postara oddam mu postac:)

__________________________________________________ ________________
Pic znaczy zyc i tyc:)
http://radosci.amnezja.org/128x128/t...28x128_049.jpg

Majkaa 27-06-2006 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wron
Wescie ludzie zacznijcie grac na jakims za***istym swiecie np na Celescie
Tam ludzie majom honor super zabawa kazy pomaga kazdemu wuwie wam super
Na celescie gram juz z 2lata pamientam poczontki byly trudne ale ludzie jaknajbardziej mogli pomagali mi i tak samo jest z innymi graczami na Celescie wszyscy sobie pomagajom
>>>>>>>>>CELESTA<<<<<<<<IS>>>>>>>GOOD<<<<<<
Wienc wbijac zaczyna ktos gre na Celescie to dostaje odemnie itemki:P
Jakies tam dla sorcerera/ruzdzke/tarcze/kase/helm/armor itakie tam/Tylko oczywiscie na Majnie!!WBIJAC NA CELESTE!!
Albo nawet jak ktos sie czyms postara oddam mu postac:)

__________________________________________________ ________________
Pic znaczy zyc i tyc:)
http://radosci.amnezja.org/128x128/t...28x128_049.jpg

Wiesz najlatwiej by bylo zmienic swiat napewno bylo by to najlepsze rozwiazanie itd i napewno bym to zrobila na 50-60 lvl ale jezeli dochodzi sie juz do 100 lvl to jest ci szkoda postaci i tego czasu.... szczerze mowiac niewiem czy by mi sie chcialo zaczyna znowu wszytko od nowa;/ . Najsmutniejsze jest to ze poprostu nikt z nas nic nie robi wszystko konczy sie tylko na rozmowie a 7k i turtlesy dalej robia co im sie podoba....jedynym rozwiazaniem aby zostac tutaj w grze jest wojna ale jakos polacy nie umieja sie zjednoczyc to smutne;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19.