![]() |
fakt ;P , ale mam na to papiery ;D
wlasnie Prezent , moze bys nas oswiecil kim ty wogle jestes :/ |
Cytuj:
|
Nie ........ to Globe :)
|
zaslanianie sie papierami nic nie da:Dja tez mam papiery^^a staram sie bledow nie robic:D
|
Cytuj:
|
Co sądzicie o obecnej sytuacji na Arcani!...ale zamulacie:(...tylko lamus pisze;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja chche normalnego neta qwa !!!
|
Cytuj:
|
nie kazdy moze pstryknac i zmienic neta^^
|
ja mam neta za darmo :D
Wardriving rox :D |
Ale hu.jowa ta Arcania już nawet z dp nie mozna wyjsc :p
01:08 You lose 63 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical. 01:08 Rosa Mistical: Utani hur ""Culo Blanco a la Vista 01:08 You lose 26 hitpoints due to an attack by Pipo Sank. 01:08 You lose 12 hitpoints due to an attack by Pipo Sank. 01:08 You lose 36 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical. 01:08 You lose 46 hitpoints due to an attack by Pipo Sank. 01:08 You lose 25 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical. 01:08 You lose 39 hitpoints due to an attack by Pipo Sank. 01:08 You lose 74 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical. 01:08 Bart Wood: exura vita 01:08 You lose 56 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical. 01:08 You lose 29 hitpoints due to an attack by Pipo Sank. 01:08 You lose 47 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical. 01:08 You lose 46 hitpoints due to an attack by Pipo Sank. 01:08 You lose 31 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical. 01:08 You lose 36 hitpoints due to an attack by Pipo Sank. 01:08 Pipo Sank: exori 01:10 Rosa Mistical: -.- 01:10 Rosa Mistical: -.- 01:10 Rosa Mistical: pay or die 01:10 Bart Wood: hahah 01:10 Rosa Mistical: haha? 01:10 Pipo Sank: pay or die 01:10 Rosa Mistical: hunted :> Sry ze takie dlugie. Ale sie pojebalo na Arcani:p |
Tez mialem problemy z pania Mistical :PP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Celesta
Wescie ludzie zacznijcie grac na jakims za***istym swiecie np na Celescie
Tam ludzie majom honor super zabawa kazy pomaga kazdemu wuwie wam super Na celescie gram juz z 2lata pamientam poczontki byly trudne ale ludzie jaknajbardziej mogli pomagali mi i tak samo jest z innymi graczami na Celescie wszyscy sobie pomagajom >>>>>>>>>CELESTA<<<<<<<<IS>>>>>>>GOOD<<<<<< Wienc wbijac zaczyna ktos gre na Celescie to dostaje odemnie itemki:P Jakies tam dla sorcerera/ruzdzke/tarcze/kase/helm/armor itakie tam/Tylko oczywiscie na Majnie!!WBIJAC NA CELESTE!! Albo nawet jak ktos sie czyms postara oddam mu postac:) __________________________________________________ ________________ Pic znaczy zyc i tyc:) http://radosci.amnezja.org/128x128/t...28x128_049.jpg |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |