Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thoria war-Fanta vs Army Of The Pharaohs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72625)

Koszyk 04-05-2006 19:17

Cytuj:

nabieze tempa
u Ciebie w gaciach chyba... a jesli tak to zdradz nam co planujecie ^.-

No Cwanishq powiedz kim jestes co Ci szkodzi? :o

PS: 200 post in this theared ^.-

Kussy 04-05-2006 21:41

@Lotar

Moze i nie poznalem sie na kobietach, ale jestem ze swoja juz rok i jakos bardziej mnie interesuje ten zwiazek niz granie w Tibie. Owszem, czasem jest to troche uciazliwe, jezeli sa problemy, ale niektore sprawy sa przyjemne i warto byc z druga polowka :P to jest moje zdanie, wiadomo, kazdy ma inne poglady na takie tematy :]

Lekki off top sie zrobil, na Thorii cisza, moze ktos wie co sie szykuje ?:P

pivope 04-05-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
u Ciebie w gaciach chyba... a jesli tak to zdradz nam co planujecie ^.-

No Cwanishq powiedz kim jestes co Ci szkodzi? :o

PS: 200 post in this theared ^.-

wez zamknij sie juz bo twoje posty sa zalosne. tobie nawet rodzicie niezdradzili z kad cie wytrzasneli wiedz czemu ja mam ci cos mowic :). niebede nikomu mowic kim jestem itd. Koszyk niewiem wogule co ty robisz na tym forum podaj twoj nick na thori i na innych swiatach chce zobaczyc jakim jestes doswiadczonym graczem czy tylko umiesz ponizac na forum a w tibi dochodzisz do 20lv i jestes hunted :>

Koszyk 04-05-2006 23:13

Hmm... nicki chcesz? ok
Rakanubakakbi Aurea gralem nim do 58 lvla i sprzedalem
Sir vang salil (mialem nim 20 lvl 45 mlvl ) aktualnie rocked.
I ten na thori ktorego nicka nie podam bo co?
Cytuj:

tobie nawet rodzicie niezdradzili z kad cie wytrzasneli wiedz czemu ja mam ci cos mowic

pivope 05-05-2006 08:08

Cytuj:

Cwanish kiedy nauczysz sie pisac? :P Pisze sie Kayantris a nie ,,Kyanatris''

a ty kiedy sie nauczysz "po bo co?" oco w tym chodzi ?:D

Lotarkilla 05-05-2006 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kussy
@Lotar

Moze i nie poznalem sie na kobietach, ale jestem ze swoja juz rok i jakos bardziej mnie interesuje ten zwiazek niz granie w Tibie. Owszem, czasem jest to troche uciazliwe, jezeli sa problemy, ale niektore sprawy sa przyjemne i warto byc z druga polowka :P to jest moje zdanie, wiadomo, kazdy ma inne poglady na takie tematy :]

Lekki off top sie zrobil, na Thorii cisza, moze ktos wie co sie szykuje ?:P

Women=Retard

Koszyk 05-05-2006 17:38

Cwanishq powiem Ci tyle

Cytuj:

czlowieku ile ty masz lat? kazdemu moze sie zdazyc jakas literowka a zreszta popatrz jak ty piszesz a potem oceniaj innych lizudupo

pivope 05-05-2006 18:00

szkoda ze tu na forum nieda sie zrobic ignore na takich smieci:D

Lotarkilla 05-05-2006 19:01

Gdyby sie dało mój drogi Cwanishu większość ludzi nie widziała by twoich postów :confused:

pivope 05-05-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Gdyby sie dało mój drogi Cwanishu większość ludzi nie widziała by twoich postów :confused:

mozna to samo powiedziec o tobie :)

Koszyk 05-05-2006 22:23

Z tego co zauwazylem Lotar jest raczej lubiany w przeciwienstwie do Ciebie Cwanishq wiec nie wiem kto by byl bardziej ignorowany ;>

Misterio 05-05-2006 23:36

Ojjj Cwanish twoja wypowiedz jest bledna. Bo w przeciwienstwie do Ciebie Lotar~ prubuje rozwinac temat, wypisywal fragi etc. Ty co zrobiles jesli mozna sie dowiedziec?, raczej nic no chyba ze wyzywanie ludzi, pokazywanie swojej glupoty to jest nawizanie do tematu ;]

pivope 06-05-2006 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio
Ojjj Cwanish twoja wypowiedz jest bledna. Bo w przeciwienstwie do Ciebie Lotar~ prubuje rozwinac temat, wypisywal fragi etc. Ty co zrobiles jesli mozna sie dowiedziec?, raczej nic no chyba ze wyzywanie ludzi, pokazywanie swojej glupoty to jest nawizanie do tematu ;]

ja niewyzywam ludzi :) oni mnie wyzywaja a ja mam na nich wyjebane
ta mnie nielubicie tylko dlatego ze robie pa i pekuje jestescie leszcze i tyle :P

Lotarkilla 06-05-2006 02:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
ja niewyzywam ludzi :) oni mnie wyzywaja a ja mam na nich wyuwielbiam jeść bananyane
ta mnie nielubicie tylko dlatego ze robie pa i pekuje jestescie leszcze i tyle :P

Ty zamiast ,,wyuwielbiam jeść bananyane " (cokolwiek to znaczy) może lepiej do jakiejś książki zajrzyj.
A nie lubimy Ciebie nie dlatego że robisz PA a dlatego że jesteś żałosny, mierny w tym co robisz , oraz dlatego iż tak tempego dziecka jak ty nie tym forum nie było, nie ma i sądze iż jeszcze przez długie lata nie będzie.Tak czy inaczej gratulacie jesteś jedyny w swoim rodzaju .Zrób coś żeby rodzice byli z Ciebie dumni chodz raz i przeczytaj Janko Muzykanta albo w coś równie kreatywnego zamiast przez cały czas budować na nowo swój wizerunek idioty.
Zazwyczaj nie jestem do ludzi negatywnie nastawiony ale Ty jesteś specialnym okazem i należy cie należycie traktować.Fakt że próbójesz robić pa , pkujesz 20ste lvle nie zmieni faktu że wszyscy mają cie za nooba.Taka jest prawda Cwany,nic nie mozesz na to poradzic, tylko kucnąć w kącie popłakać sie i powiedzieć mamusiu oni mnie nie lubia ,daj kaszki :(

Koszyk 06-05-2006 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkila
Ty zamiast ,,wyuwielbiam jeść bananyane " (cokolwiek to znaczy) może lepiej do jakiejś książki zajrzyj.
A nie lubimy Ciebie nie dlatego że robisz PA a dlatego że jesteś żałosny, mierny w tym co robisz , oraz dlatego iż tak tempego dziecka jak ty nie tym forum nie było, nie ma i sądze iż jeszcze przez długie lata nie będzie.Tak czy inaczej gratulacie jesteś jedyny w swoim rodzaju .Zrób coś żeby rodzice byli z Ciebie dumni chodz raz i przeczytaj Janko Muzykanta albo w coś równie kreatywnego zamiast przez cały czas budować na nowo swój wizerunek idioty.
Zazwyczaj nie jestem do ludzi negatywnie nastawiony ale Ty jesteś specialnym okazem i należy cie należycie traktować.Fakt że próbójesz robić pa , pkujesz 20ste lvle nie zmieni faktu że wszyscy mają cie za nooba.Taka jest prawda Cwany,nic nie mozesz na to poradzic, tylko kucnąć w kącie popłakać sie i powiedzieć mamusiu oni mnie nie lubia ,daj kaszki

BHUAUHUAHAUHAUHUHAUHAHUAHUA Leze ze smiechu!

Lotar masz big plusa u mnie :D

CAnabinol 06-05-2006 11:16

Śmiesznie tu u was :D

pivope 06-05-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Zazwyczaj nie jestem do ludzi negatywnie nastawiony ale Ty jesteś specialnym okazem i należy cie należycie traktować.Fakt że próbójesz robić pa , pkujesz 20ste lvle nie zmieni faktu że wszyscy mają cie za nooba.Taka jest prawda Cwany,nic nie mozesz na to poradzic, tylko kucnąć w kącie popłakać sie i powiedzieć mamusiu oni mnie nie lubia ,daj kaszki :(

hahah lotar gdy byles nutral to prawda jest taka ze ty i cala twoja rodzinka lizaliscie mi dupsko i mojej gildi tego faktu niezmienisz a pekowac 20lv to tylko wy mozecie :) bo ja zabijam 50/60/70+ wporuwaniu do ciebie twja lotarkilla niezabijesz nawet 30 najta hahaha no i w przeciwienstwie mam prawdziwych rodzicow a nie tak jak ty To ze ciebie adoptowali to nieoznacza ze kazdy musi byc tak jak ty. mam w dupie to co piszesz ty i jakis Koszyk<lol> Lotar niepowinienes tutaj siedziec na forun :) tylko szukac swoich starych co cie zostawili 19 lat temu pod szpitalem:D

pivope 06-05-2006 13:37

Cytuj:

BHUAUHUAHAUHAUHUHAUHAHUAHUA Leze ze smiechu!

Lotar masz big plusa u mnie :D

huh Koszyk toc ty pewnie tego nawet nieprzeczytales a jak juz to nic niezrozumiales z tego wiedz po chuj piszesz komentarze "leze ze smiechu" moze lezysz i smiejesz sie z siebie ze jestes taki glupi i nic nie qmasz?

Thomasi 06-05-2006 14:49

a jednak teraz napewno wiem ze dobrze zrobilem zaczynajac grac na thori podoba mi sie juz tutaj^^

Lotarkilla 06-05-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
hahah lotar gdy byles nutral to prawda jest taka ze ty i cala twoja rodzinka lizaliscie mi dupsko i mojej gildi tego faktu niezmienisz a pekowac 20lv to tylko wy mozecie :) bo ja zabijam 50/60/70+ wporuwaniu do ciebie twja lotarkilla niezabijesz nawet 30 najta hahaha no i w przeciwienstwie mam prawdziwych rodzicow a nie tak jak ty To ze ciebie adoptowali to nieoznacza ze kazdy musi byc tak jak ty. mam w dupie to co piszesz ty i jakis Koszyk<lol> Lotar niepowinienes tutaj siedziec na forun :) tylko szukac swoich starych co cie zostawili 19 lat temu pod szpitalem:D

Tak cwany jesteś tak popularny i potęzny iż marzeniem każdego gracza na thori jest lizanie ci dupska.Dzieci w listach do mikołaja wymieniają te marzenie jako pierwsze na ich spisie wymarzonych prezentów.Tak zabijasz same h lvle,cóż dodajesz jeszcze filmy jak wspaniałem i trudne boje z tymi 50\60\70 lvlami stoczyłes(Little princessa?).I obawiam sie że to ci pisze ja , oraz Koszyk najprawdopodobniej nie masz w dupie ponieważ ciągle próbójesz coś odpowiedzieć , ale twoja mizerna znajomość ojczystego języka skrupulatnie ci to utrudnia.Nie powinienem siedzieć na forum dlatego że?Może dlatego iż w przeciwieństwie do Ciebie opisuje fakty .A uwierz mi że Lotarkilla zabijałem nieco wyższe lvle niż 30ste.Lecz zabijanie nie jest czymś z czego człowiek powinien być dumny, szczególnie gdy zabija sie słabszych od siebie.
Każdy twój kolejny post robi z Ciebie większego idiote.Czy jest gdzieś granica ?Obawiam sie że nie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38.