![]() |
Bardzo dobry poradnik. Ocena 9/10.
Btw. n3m3s!s ty grasz jeszcze Venerą de'Gal :p ? |
Można na cycach trenić, ale dopiero ze skillem 50 shieldingu oraz jakimś Dragon Shieldem albo Crown Shieldem i P-Set'em. Ale bierz tylko jednego cyca na klate.
Dopiero teraz zauważyłem że masz 14lvl, to pozostaje chyba tylko dobić do 60 dist na dwarfach, potem zrobić 20~lvl i na cycach trenić do 70 distance. |
mam pytanko. Kiedy zdaobylem juz z 15 lvl i mam skile okolo 45/40 to na czym i gdzie expic ??
|
Cytuj:
|
No więc tak...
Mam 27 lvl Paladyn eq: knight armor, knight legs, warrior helmet, dragon shield moje skille to 72/52 czy moge chodzic spokojnie ze spearami na dwarf guardy ?? czy bede dostawal duze hity ?? |
od pewnego czasu guardy sa mocniejsze i wala mocniej więc bedziesz dostawał hity... dość mocne ja np na 50 lvl skille shielda 67 eq miałem c set cru helmet i v shield i dostałem hita za 105 bodajże...ale tobyło jakis czas temu...
|
Albo mi nikl post z treningiem na non-pvp albo tutaj go nie ma :P
Jak trenowac palkiem na non-pvp ja mam teraz 15 lvl. i 33% do 51 dist :Pnarazie trenuje tylko na dwarfach/rotach gora na minosach ;\ale to szybko pada :| Zdecydowanie zaszybko >.< |
NIE Widze tych mapek
co jest nie tak. napsizcie co trzeba zrobic zeby objezec te mapki plz ;(
|
Na czym skilowac?
Mam Palla na swiecie secura (npvp) skile 41/32 11lvl 5mlvl. Nie wiem na czym moge skilowac i gdzie. :p Prosze odpiszcie jak najszybciej. Z góry thx ;)
|
@up
Fibula - bierz kilka parceli żeby cię nie atakowało 10 rotów i odgrodź się gdzieś przy ścianie.... |
Wielkie thx za rade ale odkrylem lepszy sposub. Prubowalem twojego sposobu ale skile nie rosły , wiec poszlem do Carlin i tam zaczolem trenowac na slimie. Jest to niebezpieczne ale z exura se radze. Nidlugo zaczne uzywac exura vita. :)
------------------------- Swiat: Secura Profesja: Paladyn Skille: 45/38(Wciąż rosną :) ) Mlvl: 7 (Tak samo) |
heh minie to nie wycoodzi
Przy Distance Fighting 50+ możemy wziąć kuszę i udać się na mass hunt Dwarf Guardów.
Nie wiem co ze mna nie tak mam skille 53 w dist 40 shielding (19 lvl) i jakos nie moghe sobie poradzic z nawet 2 na raz guardami :( |
Cytuj:
|
Witam!! mam pytanie cosadzicie o moich skilach na 13 lvl 52/42 7mlvl czy sa dobre ?i czy teraz mam expic ?? czy dalej skilowac?? gram od tygodnia i chcialbym sie dowiedziec czy mi dobrze idzie ;] pozdrawiam :)
|
re: Kowa_l
rób tak jak pisze w poradniku, skilluj dalej na dwarfach do skilli okolo 60/50 i idz ze spirami na cyce. jak dobijesz 70 w discie lub 60 w shieldingu to trenienie mozesz sobie spokojnie odpuscic i expic ile wlezie (ja bynajmniej tak robie) ;) A poza tym idzie Ci w miare dobrze ;) :p |
ok i tak zrobie :) dzieki za rade ;]aa i jeszcze jedno ciagle mam miec full obrone czy full atak ?
|
musisz miec full def jak trenisz zeby mniejesze hity przymowac
a co do skili idzie ci dobrze ------------------------------ Server: Secura (Npvp) Profesja: Zgadnijcie :P Nick: Pall Hunter Lvl: 14 Mlvl: 8 Skille: 49/42 Zameldowanie: Carlin Opis: Cały czas trenuje w podziemiach Carlin nie wiem czy to madre ale cuz :D |
Strata czasu czytać ten poradnik praktycznie nie życiowy i przede wszystkim nic orginalnego...
|
Cytuj:
bedzie pelno poison spiderow. Jednak nie radze nikom sprawdzac bo jesli wejdzie sie do niego nie bedzie mozna juz wyjsc, no chyba ze zabijesz Giant Spidera B) |
nie wiem jak ty chcesz tego Gs-a klepac na 30 lvlku i znim biegac no ale spox.. nawet jesli na 30 lvlu bedziesz mial bohy i utani hur to i on tak Cie dogoni.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |