![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ugorszyla sie sytuacja z Garmem, wiec zaczela sie wojna. Swapzor co nieznosi Garma i jego przyjaciol dolaczyl sie do nas. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A odnosnie tego Pana, byl w Corent, znal nas dobrze, znal dobrze keniena a nagle zabija smoczq, i broni sie swoim protkiem. Oj panie, my tak bawic sie nie bedziemy... |
Frewyth Laras,Felianther i inne dziwki co zabily smoczq mieli oddac eq, Felianther sie przyznal ze to wziol powiedzial tak "Zuzylem na Ciebie kolo 1k bolcow i akurat mialem capa na backpack" czyli ma eq bo backpack wazyl mniej wiecej tyle ile Bolty ... Zaluje ze zrookowalem sobie druida to bym codziennie polowal na Frewytha... : )
Edit: zapomnialem dodac ze Dark Sidar powiedzial zeby go zostawili chociaz byl z tej samej gildi... a Frewyth jak powiedzialem po jaki H*j go bijesz powiedzial "Mam obowiazki wkoncu jestem w gildi nie?" |
Laros odpowiedz mi na pytanie :>
"Laros ty jestes z pochodzenia Polakiem i wyjechales do Norwego or what? Pozatym chcialem jeszzce zapytac czy ktos wiedzial o tym sekrecienp.Kocurek?" |
Cytuj:
|
Jak mi sie uda to moze w tym roku albo przyszlym (zalezy od finasow i kola wedkarskiego) wpadne do norwegi hhuauhauahuau
|
Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo:P), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"
I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy... Prawde mowiac Frewyth okazal sie zwyklym smieciem... Laros na Ciebie tez przyjdzie czas :) na kazdego przyjdzie ;] |
Cytuj:
Dzieki Sobi :) Nie wpadam tu za czesto wiec nie moge odpisywac na kazdy post jakiegos ****a . Szkoda tylko ze ktos majac 24 lata albo jest tak jak napisalem opozniony w rozwoju albo nie zna nawet podstaw angielskiego, ktory jest tak waznym jezykiem nawet w tibii. No ale mam nadzieje ze nie zalapal po prostu mojego dowcipu wiec prawdziwa jest pierwsza mozliwosc :P A co do Larosa to wiedzialem ze mowi po Polsku odkad mielismy po 40 levelach xD |
Cytuj:
Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz. |
Cytuj:
Warning!The murder of Pirreus was not justified. :* |
Cytuj:
Ojej zabijesz mu providera straszne w ogole. Tak na kazdego przyjdzie czas dobrze ze na Ciebie juz przyszedl:) |
Cytuj:
Nastepnym razem unikaj takich komentarzy, bo tylko pokazujesz swoja glupote |
Dziex Kocur za odpowiedz :>
Co do Larosa nie mialem z nim wiele do czynienia jak gralem Fexem i Bhaalem.Raz tam cos z nim mosialem wyjasniac :>Ale jak tak sobie pomysle to mosiales miec OSTRĄ beke z polaków :>("Ale z tego Larosa .....,.......,...... i wogole .....") Cya. |
Cytuj:
Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;] Have Fun |
Temat sie rozkreca o.0 i to ostro.
@Koti, nie mozna robic 4 postow pod rzad ;p Hmmm, ja tez ufam bardziej ludzia z Tibi niz niektorym z rl ;p |
Cytuj:
@Jahakka też tak myślę ale chyba kocurek miał doożo do powiedzenia @Magda przypomnij sobie reportaż TVNu o Tibii... czyż to nie jest zaskakujące podobieństwo? :D @Scroopy no wiesz.. jak to ma mók kumpel z klasy opis "przy tobie przyjaciele, za twoimi plecami już wrogowie" ale ja nie komentuję twoich wypowiedzi dogłębniej ponieważ zawsze może coś "wyskoczyć" z takiej wypowiedzi.. |
Cytuj:
I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce ;) I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty. |
Cytuj:
Eot. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |