![]() |
mith
te mithgar to z tym 10k to wiesz co ??? .. Ode mnie to możesz w pape zarobić ;/
|
moze zrobic jakiegos chata specjalnie dla tych co tu pisza ;s
@ misterunio: istnieje taka ciekawa opcja i nazywa sie ona edit 'bad' post |
gdzie ja wale bad posty wojtasek ;/
|
@Misterunio
Maciek mistrzu - :) Spoko, nic ci nie zrobię, bo przecież Gangsta Tie mnie zmiażdży. Nie pisz też post pod postem, bo źle to wyglada ;/ @Shinue Cytuj:
Idź lepiej Papieża witaj :> |
mithgar
:] moge ci powiedzieć , że :
Misterunio , maciek mastah , <<cenzura bo nim gram>> , maciek mistrzu itd... (dawno nie używane):] :] B) :] |
Dawno nie uzywane.. tak tak ja tez w to wierze :) tylko popatrzcie na stronce(tibia.com plax) date zalogowania na kazda z jego postaci..
|
Cytuj:
I nawet nie mam siły odpowiadać na te Twoje głupoty. A już tym bardziej Cie wyzywać. 8o :D ;( 8o :D ;( |
Wracajcie do gry lepiej zamiast pisac takie głupoty, tibia to całe wasze życie, naprzód!
|
Hehe, Ziku bana załapał na miech, do 25 czerwca będzie trochę więcej spokoju :)
A Shinue own3d na zerku :> |
@up sam krytykowales typa a nie potrafisz edytowac ze piszesz 2 posty pod rzad..?
dobijaja mnie ciagle twoje wypowiedzi jakie to tie ma kiepskie pvp itp itd a tak wlasciwie to poza pisaniem tu to nie mozesz mu nic zrobic.. skoro nie mozesz mu nic zrobic to po co piszesz? To bylo male offtopowe moje zdanie. |
@Teo
To, że krytykuję kogoś o to, że pisze posty pod sobą, chodzi mi o to, że pisze to po upływie 3 minut, jeżeli nagle sobieo czymś przypomniał, nie wiedząc o opcji edit. Jeżeli wiesz, to tematy można odświeżać...Oczywiście po czasie dłuższym niż 15+h. A jeżeli coś do mnie masz, napisz name main chara i porozmawiamy sobie otwarcie ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie gram na Pandorii :) wiec mozemy sobie poklikac. Chodzi mi ogolnie o twoje posty. Nie podobaja mi sie i tyle mam do powiedzenia. Z tego co zrozumialem to byla jakas wojna, Twoja gildia przegrala a ty padles jakis czas temu a upust swojej zlosci dajesz piszac na forum. Rozumiem ale neguje. I nie mam nic wspolnego z Tie czy innymi rzeczami.
|
Cytuj:
|
niezle ubawiłam sie czytając forum :D .. wsio ;) pozdrowionka Tie, Krawaciku mój xD
|
lol...
Mithgar jest nieźle moim zdaniem dziwny... Oczernia a sam nie przestrzega ...
Ciulek xD :] |
@Murderer
Chcę znać nick, bo chce wiedzieć z kim rozmawiam po prostu, moge wiedzieć, nie? @Teo Rotfl, jaka gildia, w której byłem? Byłem chyba w jednej gildii czy dwóch gildiach, które miały w podpisie ,,Rekrutujemy od 40lvl+"! Jak nie wiesz, to nie mów. @Eskimosek :) @Misterunio Wyjdź8o |
Links 2 3 4
@mithgar
Człowieku.. bezsensewno gadanie , pie r dolenie o niczym , poprostu myśle, że zazdrośc ... I nie mugł byś się uspokoić ??? B) |
Cytuj:
Nikomu nie zazdroszczę niczego w tej nawet fajnej grze, szkoda tylko, że zalanych masą newbie twojego pokroju. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |