Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

paior 11-07-2006 22:44

Niom tetro ma nowego Ovnera
a ja nadal szukam tema na hota Xolorian?? pojdziesz or ktos ;[ ale team 2 3 osoby nie wiecej ;[

lord_athrek 12-07-2006 16:17

za co xolorian zabila tetra??:D

Miszczoslav 12-07-2006 17:46

up

nowy owner...

szwagiereczek 12-07-2006 19:57

No i się zaczęło.

Darknes Byku 12-07-2006 21:17

I wkoncu wojna się zaczeła :)
Zobaczymy kto ja wygra :p

Archond 12-07-2006 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczoslav
Jul 11 2006, 19:44:14 CET Killed at Level 149 by Xolorian

:) Gedd masz może film jak pada ? chetnie bym sie posmiał

rfe tfe tfe tfe tfe tfe....

ejj daj mi swoje zdjecia. chetnei bym sie posmial :)

@up

omg, nupki nie wiecie to nie gadajcie. wojny nie ma dlatego bo ged zabil tetra -.- owszem tetro to new owner ale to nie dlatego. zabil go bo te postacie sie nigdy nie nienawidzily. tetro i ged sa teraz razem w gildii i zakumplowali sie. miedzy nimi jest juz wszystko wporzo.

wojna myrm~~ VS LS and AIe.

HAIL LS !

Nimuro 13-07-2006 08:26

Foriuss

Wpierw w Myrmidans pisze "Loyal to the end" a potem w AIE grzeje dupe.Przynajmniej wiemy kto był k*rwa w gildi i donosił z naszego GC.0 honoru będziesz pierwszy padał jak cię zobacze.

Łolek 13-07-2006 08:40

Foriuss- najwieksza ku.rwa jaka w zyciu widzialem

Azeris 13-07-2006 08:55

Zapowiada się lipna wojna bo Myrmidans będzie grzało PZ. I pewnie tak zlecą wakacje na mass logi ;/

Zuvuxon 13-07-2006 10:53

Nimuro i Łolek predzej ty donosiles niz on bo nie jest on spy. Narazie to wasi padaja nie oni widze ze Pontheus ciezko pracuje by zpingowac LS widac jak potraficie walczyc. n/c

Nimuro 13-07-2006 11:22

hahah

wiesz o foriussie się szybko wydało ze kabluje i jest k.u.r.w.ą bo pisze jedno "loyal to the end" a robi drugie a ty z.a.m.k.n.i.j p.y.s.k lepiej bo znowu padniesz od kogoś.I jak nie jestes w wojnie to sie nie udzielaj.
Azeris-a co mamy robić ? przeciez dopiero 1 dzień wojny a wy biegacie jak dzicy i was 2 razy wiecej jest.I macie takich membersow z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h co w wojnie z familia weszli do battle kilka dni i placili o ile sie nie myle ty tez tak zrobiles :>

Łolek 13-07-2006 11:27

Hahahahahahahahahahahaahahah
Foriuss to byl moj ziom i znam go od low lvla i on donosil dlatego bo galt'ar to jego rl jest :>. Foriuss nieraz mi pisal ze nielubi ani Tetra (old ownera) ani Geo itd w koncu zdecydowal sie opuscic gildie bo mowil mi na priv ze niechce walczyc z kolegami itd. To chyba normalne wiec zrozumialem go tymbardziej ze powiedzial ze ta jego gildia ktora zrobi bedzie absolutnie neutralna i niebedzie sie w nic mieszac i sam mnie do niej zapraszal, lecz nie ja dotrzymuje slowa ktore dalem dochodzac do mojej gildi. I teraz masz foriussa w LS. Nieiwem jak on sie czuje teraz, ale ja bym sie czul naprawde ZLE i to juz jest bez znaczenia kto wygra a kto przegra bo ty, Foriuss i tak bedziesz przegrany.

@Azeris
Nawet niewidzielismy sie all ani malo kto gadal z liderem co o tym sadzi i co postanowil wiec, spokojnie ]:->

Zuvuxon 13-07-2006 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
Hahahahahahahahahahahaahahah
Foriuss to byl moj ziom i znam go od low lvla i on donosil dlatego bo galt'ar to jego rl jest :>. Foriuss nieraz mi pisal ze nielubi ani Tetra (old ownera) ani Geo itd w koncu zdecydowal sie opuscic gildie bo mowil mi na priv ze niechce walczyc z kolegami itd. To chyba normalne wiec zrozumialem go tymbardziej ze powiedzial ze ta jego gildia ktora zrobi bedzie absolutnie neutralna i niebedzie sie w nic mieszac i sam mnie do niej zapraszal, lecz nie ja dotrzymuje slowa ktore dalem dochodzac do mojej gildi. I teraz masz foriussa w LS. Nieiwem jak on sie czuje teraz, ale ja bym sie czul naprawde ZLE i to juz jest bez znaczenia kto wygra a kto przegra bo ty, Foriuss i tak bedziesz przegrany.

@Azeris
Nawet niewidzielismy sie all ani malo kto gadal z liderem co o tym sadzi i co postanowil wiec, spokojnie ]:->

Widac ze nastepny glupi post i osoba ktora nawet nie wie ze on mieszka w polsce a galt'ar w angli.

@Nimuro
Masz zbyt niewyparzona buzię. Nie bede z toba dyskutował : |

btw. Gildia neutralna ale jak zaczeli wybijac membersow Reavers baljong z juffsem to postanowil walczyc za swoja gildie.

Anvi_Powah 13-07-2006 11:43

^^

bezwzglednie kto wygra i tak jestem najlepszy =/

Łolek 13-07-2006 11:44

oj boze gralem na poczatku serva i foriuss rowniez, bylismy w jednej gildi i wiem swoje ku.rwa ze galtar to rl od foriussa i to niema znaczenia czy teraz jest w stanach

Zuvuxon baranie jak juffs i baljong mogli byc myramidans jak oni doszli do nas dopiero po tym jak wojna sie zaczela a juffs byl w LS

Nimuro 13-07-2006 11:45

Co geo cie zabil a teraz placzesz na forum jacy to my zli jestesmy :confused:
Dolacz do LS a potem mozemy pogadac

Zuvuxon 13-07-2006 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimuro
Co geo cie zabil a teraz placzesz na forum jacy to my zli jestesmy :confused:
Dolacz do LS a potem mozemy pogadac

Mam płakać bo padłem? Dekoruje domek i udzielam sie na forum :) Staram sie wyjaśnić kilka rzeczy, a nie jak ty, umiesz tylko bluzgać na innych. ;F

No to porazmawiamy mysle juto po ss :) Ahh, wogle to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać ;P

Anvi_Powah 13-07-2006 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
oj boze gralem na poczatku serva i foriuss rowniez, bylismy w jednej gildi i wiem swoje ku.rwa ze galtar to rl od foriussa i to niema znaczenia czy teraz jest w stanach

Zuvuxon baranie jak juffs i baljong mogli byc myramidans jak oni doszli do nas dopiero po tym jak wojna sie zaczela a juffs byl w LS

gÓwno prawda ja jestem rl Galtara (chyba ze myslimy o innych ownerach) :p

Łolek 13-07-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuvuxon
btw. Gildia neutralna ale jak zaczeli wybijac membersow Reavers baljong z juffsem to postanowil walczyc za swoja gildie.

JUFFS ORAZ BALJONG NIE BYLI CZLONKAMI MYRMIDANS DO MOMENTU AZ WOJNA SIE ZACZELA. CO WIECEJ JUFFS BYL CZLONKIEM LS.

Nimuro 13-07-2006 11:53

zuvuxon to ty pierwszy zaczeles obrazac ze ja i łolek donosimy a pontheus pinguje :D moze jeszcze cos napiszesz o kims ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09.