![]() |
Niom tetro ma nowego Ovnera
a ja nadal szukam tema na hota Xolorian?? pojdziesz or ktos ;[ ale team 2 3 osoby nie wiecej ;[ |
za co xolorian zabila tetra??:D
|
up
nowy owner...
|
No i się zaczęło.
|
I wkoncu wojna się zaczeła :)
Zobaczymy kto ja wygra :p |
Cytuj:
ejj daj mi swoje zdjecia. chetnei bym sie posmial :) @up omg, nupki nie wiecie to nie gadajcie. wojny nie ma dlatego bo ged zabil tetra -.- owszem tetro to new owner ale to nie dlatego. zabil go bo te postacie sie nigdy nie nienawidzily. tetro i ged sa teraz razem w gildii i zakumplowali sie. miedzy nimi jest juz wszystko wporzo. wojna myrm~~ VS LS and AIe. HAIL LS ! |
Foriuss
Wpierw w Myrmidans pisze "Loyal to the end" a potem w AIE grzeje dupe.Przynajmniej wiemy kto był k*rwa w gildi i donosił z naszego GC.0 honoru będziesz pierwszy padał jak cię zobacze.
|
Foriuss- najwieksza ku.rwa jaka w zyciu widzialem
|
Zapowiada się lipna wojna bo Myrmidans będzie grzało PZ. I pewnie tak zlecą wakacje na mass logi ;/
|
Nimuro i Łolek predzej ty donosiles niz on bo nie jest on spy. Narazie to wasi padaja nie oni widze ze Pontheus ciezko pracuje by zpingowac LS widac jak potraficie walczyc. n/c
|
hahah
wiesz o foriussie się szybko wydało ze kabluje i jest k.u.r.w.ą bo pisze jedno "loyal to the end" a robi drugie a ty z.a.m.k.n.i.j p.y.s.k lepiej bo znowu padniesz od kogoś.I jak nie jestes w wojnie to sie nie udzielaj.
Azeris-a co mamy robić ? przeciez dopiero 1 dzień wojny a wy biegacie jak dzicy i was 2 razy wiecej jest.I macie takich membersow z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h co w wojnie z familia weszli do battle kilka dni i placili o ile sie nie myle ty tez tak zrobiles :> |
Hahahahahahahahahahahaahahah
Foriuss to byl moj ziom i znam go od low lvla i on donosil dlatego bo galt'ar to jego rl jest :>. Foriuss nieraz mi pisal ze nielubi ani Tetra (old ownera) ani Geo itd w koncu zdecydowal sie opuscic gildie bo mowil mi na priv ze niechce walczyc z kolegami itd. To chyba normalne wiec zrozumialem go tymbardziej ze powiedzial ze ta jego gildia ktora zrobi bedzie absolutnie neutralna i niebedzie sie w nic mieszac i sam mnie do niej zapraszal, lecz nie ja dotrzymuje slowa ktore dalem dochodzac do mojej gildi. I teraz masz foriussa w LS. Nieiwem jak on sie czuje teraz, ale ja bym sie czul naprawde ZLE i to juz jest bez znaczenia kto wygra a kto przegra bo ty, Foriuss i tak bedziesz przegrany. @Azeris Nawet niewidzielismy sie all ani malo kto gadal z liderem co o tym sadzi i co postanowil wiec, spokojnie ]:-> |
Cytuj:
@Nimuro Masz zbyt niewyparzona buzię. Nie bede z toba dyskutował : | btw. Gildia neutralna ale jak zaczeli wybijac membersow Reavers baljong z juffsem to postanowil walczyc za swoja gildie. |
^^
bezwzglednie kto wygra i tak jestem najlepszy =/
|
oj boze gralem na poczatku serva i foriuss rowniez, bylismy w jednej gildi i wiem swoje ku.rwa ze galtar to rl od foriussa i to niema znaczenia czy teraz jest w stanach
Zuvuxon baranie jak juffs i baljong mogli byc myramidans jak oni doszli do nas dopiero po tym jak wojna sie zaczela a juffs byl w LS |
Co geo cie zabil a teraz placzesz na forum jacy to my zli jestesmy :confused:
Dolacz do LS a potem mozemy pogadac |
Cytuj:
No to porazmawiamy mysle juto po ss :) Ahh, wogle to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać ;P |
Cytuj:
gÓwno prawda ja jestem rl Galtara (chyba ze myslimy o innych ownerach) :p |
Cytuj:
|
zuvuxon to ty pierwszy zaczeles obrazac ze ja i łolek donosimy a pontheus pinguje :D moze jeszcze cos napiszesz o kims ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |