![]() |
Wreszcie się Nez~ na forum udzielił;p Delete za rasizm dla frelle git ban dla laroza git, ale cos jest nie tak mi za faszyzm jeszcze bana nie dali :p
Mam pytanie czy ktoś z tego forum słucha metalu?? A jeżeli tak to się pochwalcie ( Black and Death metal rulez xD ) |
Ja słucham: Iron Maiden, Metallica, Black Sabbath...
|
Yo
Z mojej strony uklon dla Banditosa za dobre prowadzenie tematu :) Mozna sie nawet dopatrzyc kultury w wypowiadaniu sie. ps. Ciesze sie z powodu frelle. Moze kiedys wruce do gry. Pozdro dla wszystkich |
@Valar - Gothick Metal
|
Ja to sobie lubie posłuchać Within Temptation jak gram w tibie :> Ta muza mnie jakoś dziwnie uspokaja (dobre na długi trening) :P
|
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1317527
Buhehehehhe....Danthorrek mial hacka i opuszcza serwerek.Bardzo przykre:(:evul: |
Danth nie grał od jakiegoś czasu i planował odejście. Hack tylko to przypieczętował. Szkoda trochę czasu...
|
Cytuj:
Co do Dantha - noob z niego i tyle, bedziemy musieli na jakims otsie przez vent znowu popwnowac =) |
Cytuj:
|
Ja dokładnie to lubie KoRna najbardziej:p Z Black Metalu preferuje: Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Enthroned, Venom, Emperor, Immortal ;] A z Death Metalu: Vader, Behemoth, Hypocrisy, Children of Bodom, Death, Cannibal Corpse, Nile ;] Troche Gothica: Lacuna Coil, Moonspell, no i oczywiście Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, Slayer, Kreator i... dużo dużo więcej :)
|
Cytuj:
Weź Ty człowieku idź się zabij....pamiętam jak chciałeś mnie wyszpiclować dla DR że w chatce Reavena mieszkałem i tego Ci nie wybacze:D Mówił Ci ktoś że masz kompleksy?Ty zawsze swoją buźke pchasz gdzie nie trzeba....A tak dla Twojej wiadomości to ja pierd*** Ciebie, Iridie i tą tibie wolę sobie z dziewczyną posiedzieć niż...a zresztą huntuj mnie do końca życia:D Buziaczki :*:*:* |
Jedna suka po ostrzale
Cytuj:
Jedną dziwke mniej :evul: |
Większość z Was już udowodniła jak Danthorra nie lubi, więc zamiast zaśmiecać ten temat idźcie po butle Stagoradzkiej i naje*cie się z radości.
|
Cytuj:
Unos problemos ale ty stawiasz:/ |
Ripper ty jesteś najwiekszym lolkiem jakiego znam na tym serwie ... ty i twój MS Lorth Ripper , kozakami co opowiadacie niesamowite rzeczy że dajesz PROTA 1k za miech i ja sam głupi się nabrałem i to zrobiłem a pózniej dostałem ignore. nie ujawnie mojego nikcu ponieważ niechce HUNTA... ale powiem ze stary char...X(
|
ripper jest spoko bo słucha niezłej muzy, sof~ jest spoko bo go znam :*, a że Dan~ miał hacka to sądze że już wyzwiska pod jego iminiem nie mają sensu, czyż nie?? ;]
|
Cytuj:
Co do tego, ze mi nie wybaczysz - chyba sie poplacze =< Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I bardzo dobrze, plus dla Ciebie bo tibia to waste czasu:* |
Dobrze powiedziane waste time :) Ja 2 lata na to zmarnowałem teraz odrabiam stracony czas :)
|
Cytuj:
http://online.erig.net/<Freshley>.png <---fajny bajer :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |