Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Ulubiona bron (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8276)

Alaverti Guill 07-03-2005 08:59

:)

Ja najbardziej lubie swordy mam spike sword teraz zbieram na fire sword wybralem swordy poniewaz som dosc tanie i majom bardzo duzo ataku i obrony :)

Lechu 08-03-2005 18:58

Dla maga nejlepsze są Burst Arrows, miotane z łuku zaś dla palka nic innego jak stara dobra kusza z dodatkiem paru powah boltów B)

Ariaziel 08-03-2005 19:03

Jestem knightem i preferuje axe ;) Aktualnie mam fire axe ale czasami Dragon lancy używam :P

TiTuS 08-03-2005 19:18

ja lubie bić clubami i swordami (obecnie club [dragon hammer])

Ulver 13-03-2005 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alaverti Guill
Ja najbardziej lubie swordy mam spike sword teraz zbieram na fire sword wybralem swordy poniewaz som dosc tanie i majom bardzo duzo ataku i obrony :)

wcale nie "som" tanie bo są najdroższe :)

AXE ROX !!!! i niestety mam K axe :(

Kebes 13-03-2005 21:42

Zagłosowałem na Axe bo:
1.) Sam ich używam (obecnie Knight Axe).
2.) Jak już wiele osób pisało: "Mają najlepszy atak, a od obrony są tarcze".
3.) W broniach porównywalnych skillami są tańsze od Swordów.
4.) Łatwo dostępne Axe Ringi.
5.) Powszechnie wiadomo jak zdobyć jedną z najlepszych broni w całej grze - Stonecutter Axe ;)
6.) Są najładniejsze :D.

Szymon tybijczyk 13-03-2005 21:43

Swordy!

ja tam wole swordy! Mam Gigant sworda :2handed: i Fire sword :sword: i to mi starcza :D

Rotssar 14-03-2005 11:13

Sword Rulez! poniewaz:
1) fajnie wyglodaja
2) sa dobre

Von Kael 15-03-2005 10:15

Sword'y są najlepsze :) A szczególnie fire sword B)

Fistash'ek 15-03-2005 10:24

Ja najbardziej lubie wlaczyc axe mam fire axe i fajnie sie walczy :)

Salomon 15-03-2005 14:35

Ja tam uwielbiam tylko i wyłacznie paladynów i walenie z crossbow bądz bow, hcociarz powiem, że knightem i swordem tez się dobzre gra. :P
Pozdro :) :D

Kas 15-03-2005 17:42

Jestem Palem i bawie sie w robin hooda z axem nie lubie walczyc spearami wzwarciu wiec wale k-axe

Glos oddaje na axe distance i sword:)

Knight Nocy 16-03-2005 16:22

Jeden z niewielu mądrych na forum!!!

Sword-to jest to!!!
Kocham swordy z jednego powodu-TO JEST BROŃ I TYLE :]

Cluby,hammery,disty...WSZYSTKO PRÓCZ SWORDÓW TO JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!

Pitagolik 16-03-2005 16:26

Tylko axy!!!

Tylko axy są wartościowe w tej tibii.
Ja sam używam knight axa.
F axe plz!!!! :D

Werd 16-03-2005 16:59

no...

no to też zależy jak dla jakiej profesji przecież jak bedę palkiem a lubię trenić sworda, ale i tak dyste bede musiał...
Jak z broni rarzących to chyba kusze
A z broni "ręka w rękę" to swordy :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serfer mati
Ja uwielbiam walczyc clubami i broniami dystansowymi

-.- O kurcze ja jakoś nienawidze pałek brrrr....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Nocy
Sword-to jest to!!!
Kocham swordy z jednego powodu-TO JEST BROŃ I TYLE :]

Cluby,hammery,disty...WSZYSTKO PRÓCZ SWORDÓW TO JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!

też tak uważam oprócz disty akurat to lubie ;)

Pacek 16-03-2005 19:26

moją ulubioną bronią jest ryba w ręce, mam gdzieś screna jak w ten sposób ubiłem kilka bugów, lae tak na serio to najbardziej lubie swordy

szkoda że nie dopisałeś run

Silo 17-03-2005 13:51

Up
Ktos pisal ze swordy najlepsze a cala reszta to gówno.
Swordy to gówno. Niby duzo obrony ale nie jestem z nich az tak bardzo zadowolony jak z Axe. Axe ma najwiecej ataku, nie za drogi. Z dragon lancem mozna wymiatac rozne smoczki itp. Axe ringów kto chodzi na guardy to sie backpackami :] Axe rulez chodz teraz wale clubami bo gram sorcem a skull staff jest lekki.

orgizz 17-03-2005 14:01

moj knight jest w swordy ale jezeli moglbym zmienic bez wachania wziolbym axe :D

Trenei 19-03-2005 13:58

Ja walcze swordami i wlasnie tą broń preferuje . :P Mam Fire Sworda Ja mam kumpla co jest knightem i walczy clubem !!! i to jest lipa

Nosfe Draconis 19-03-2005 14:33

No wiec duzy procent gry knighta ( bo chyba o nich tu przede wszystkim rozmawaimy ) to blok, nie tylko atak. Swordów jest najwiecej do wyboru, sa lzejsze i ciezsze ale w takiej róznicy gdzie bright sword ma 36 ataku a fire axe ma 38 to niewielka róznica, ale jezeli bs ma 30 defa a fa ma 16. To chyba spora róznica ....

Wiec lepsze sa wg. mnie SWORDY !!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09.