![]() |
Ale byka walnąłem, ale miałem taką wenę, że zapomniałem jak to się piszę i skojarzyło mi się z harcerzem ( Wiem, że głupio, ale mówie, że na szybko :P ) i tak wyszło.
Topic: Patryiotyzm zamiast WF? Widać, że Giertych raczej za sportem nie przepada. Btw, nie lubicie się spocić, wymęczyć? Na tym polega sport, aby być aktywnym fizycznie a co za tym idzie, pocić się... Zotemut: No to rzeczywiście, cała armia... Prawie by się w jednym poście nie zmieściło! Teraz zauważyłem, mamy ich pełno! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mimo wielu cech negatywnych, są również i pozytywne i to one są ważniejsze, więc szkoła bez WF'u to jak szkoła bez.. Historii, Biologii, Chemi, Fizyki itp. |
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1158573645.317
Roman to spoko zią, szkoda, ze nie wie co robi. |
@Matek
Roman dba o elektorat, he, he, he. |
Wyobrazacie sobie co by bylo bez wf'u? wiekszosc ludzi tylko na wf'ie aktywnie spedza czas...
|
ze sie tak wyraze... no to przejebane... chyba ze wprowadzi te swoje "pomysly" dla rocznikow 89' i mlodszych, wtedy prosze cie bardzo ;] Na poczatku zlewalem na te jego wszystkie 'szlachetne idee', na zasadzie "skoro nie dotyczy bezposrednio mnie = mam to w dupie", ale teraz ten czlowiek na serio zaczyna mnie w*****ac ;]
O wlasnie, slowkiem wtracenia - zabawni jestescie, wszyscy wy ktorzy tak narzekacie na rzad ;] Mowicie zupelnie jak ludzie, ktorym by ten caly cyrk przeszkadzal. A tymczasem powiedzcie - jak na BEZPOSREDNIO WAS SAMYCH wplynela zmiana rzadu z sld na pis? I nie mowie tu o "dyskomforcie psychicznym", bo taki argument to o kant dupy rozbic. Ja osobiscie do momentu wprowadzenia Wielce Oswieconego Pana Ministra Romana G. nie odczulem najmniejszej zmiany - chleb nie podrozal/potanial, trawa nie zrobila sie bardziej/mniej zielona, pieniadze na ulicach dalej nie leza... gadanie ze to przez nich mlodziez ucieka na zachod tez jest bezsensowne - to byla tylko kwestia czasu kiedy mlodzi polacy rusza w sina dal, to by sie stalo bez wzgledu na to kto akurat by rzadzil - czy kaczor, czy donald. A, i jeszcze slow kilka na temat wuefow - tez zabawni jestescie ;] Jak sama nazwa wskazuje, jest to "wychowanie fizyczne", a nie "katowanie ucznia do momentu omdlenia". To, ile/jak/kiedy/gdzie bedziecie cwiczyc juz w duzej gestii zalezy od osoby nauczyciela oraz obiektow dostepnych dla/w szkole. Jak po w-fie macie sprawdzian - idzie sie do wuefisty/wuefistki, "prosze pani/pana mamy sprawe - po wuefie jest sprawdzian, prosimy o lajtowe zajecia tudej", przy rozsadnych nauczycielach problem z glowy. Zgodze sie z tym, ze w-f na poczatku dnia jest nieporozumieniem, ale coz - nie kazdemu da sie dogodzic, jedni maja wf na poczatku, zeby drudzy mogli miec na koncu, simple. Chyba ze kazdy bedzie miec na koncu i po 5 klas jednoczesnie na jednej sali chcecie sie tloczyc, kwestia gustu. No, to tyle. God, dawno tu nie machnalem posta dluzszego niz kilka linijek, starzeje sie... |
ktos tam mowil ze bez wf'u pozniej sie dziwia dlaczego tacy sportowcy sa ciency.
Tutaj moge sie zgodzic, bo od wf sie zaczyna, nauczyciel zauwazy ze jestes dobry z lekkoatletyki, z pilki noznej etc i on Ci proponuje abys poszedl na zawody, zapisal sie na dodatkowe lekcje lub do jakiejs szkolki pilkarskiej. I wtedy wlasnie wyrastaja mlodzi sportowcy |
@hoomik: co mi przeszkadza w zmianie? Romek... Bo jestem rocznik 89' i jak coś się nie zmieni w tym roku to biada mi, biada na maturze bo już sam nie wiem co lepsze...
|
Cytuj:
|
Ave Begger!
Po wczorajszej "prezentacji" kobeta ma u mnie malego plusika. Wyszla cala prawda o IV RP PiSu - przekupstwo, przekupstwo i jeszcze raz przekupstwo! A tak naganiali na SLD pomimo tego, ze nie potrafili nic udowodnic. Tak wszystkich przeciwnikow od komuchow wyzywali. Na pal z nimi i tyle. Zero litosci. Jak ktos nie wie niech PRZESLUCHA to co nagrala: http://wiadomosci.onet.pl/1409312,11,item.html |
Ja tam nagrań do słuchania nie widzę? o.O
Zostało także zarejestrowane jak poseł Chmielewski (Pis) próbował przekupić posłankę Sandrę Lewandowską oferując jej świetlaną przyszłość zarówno w wawce jak i na opolszczyźnie, skąd pochodzi. Możecie posłuchać tej rozmowy klikając here i hier. Mnie to raczej nie dziwi, wiadomo, że za darmo się nie zmienia partii. Dziwi mnie tylko to, że ujawnili to... |
PiSuary przedstawią "jedyną słuszną" wersję wydażeń jak to świeża maturzystka przyszła do Lipowiskiego z żądaniem stanowiska dla siebie oraz 5 kolegów plus zabezpieczenie "weksli" z kasy publicznej w zamian za przejście do PiS & c.o. Jednak Lipowski trzeźwo powidział że się musi skonsultować z Kaczyńskim który odmówił kategorycznie na żądania Begerówny. Więc jej odmówił i na dodatek nagrał wszystko na taśmę wido i ujawnił w "TerazMY". On jest bohaterem, ona skorumpowaną posłanką łapczywą na kase i władzę.
Ogólnie zuooooooooo. ps. już to zrobił sz.p. Marek Kuchciński : http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...2665&_ticrsn=5 |
|
Chcecie wiedzieć co z tą Polską?
Nic prostszego, wystarczy oglądać program Tomasza Lisa. |
Cytuj:
Zlekceważyło Samoobronę. Kaczyńscy chcieli sprowadzić Leppera i resztę do roli prostych automatów do głosowania. Problem w tym, że Samoobrona to są ludzie PROŚCI. Oni mają swoje proste zasady - jak mi mówisz, że dostanę białe, to dajesz mi białe, a nie czarne i próbujesz mi wcisnąć, że to jest białe, albo, że się źle zrozumieliśmy. Ba, już Kobuszewski z kabaretu Dudek w skeczu "Ucz się Jasiu" mówił, by nie obrażać robotnika, chłopa i inteligenta pracującego, bo stanowią siłę narodu. "Elita" w postaci klienta to zlekceważyła i dostała w pysk. Kaczki myślały, że Samoobrona to banda bezmózgowców i dostały w pysk. Odnośnie tłumaczeń PiSu - prawdę mówiąc, to nie dziwię się, że szukają desperackich linii obrony i pieprzą jak najęci, że to mistyfikacja i prowokacja Begerówny. Na sprawę w prokuraturze liczyć nie możemy, bo Ziobro (Miller miał jednak rację, nazywając go zerem) już postawił całą sprawę pod nożem. Najzabawniejsze jest to, że PiS wszystkiego się ładnie wypiera - kiedy zaś Teraz My! ujawniło taśmy z kongresu PO, całe Prawo i Sprawiedliwość garnęło się do Morozowskiego i Sekielskiego z pochwałami. Jestem ciekaw, czy tym razem też będą tacy rozrzutni w pochwałach. ;] |
Hehe. Niezle ta Beger namieszala :D
|
Brawo dla Beger za odwagę, w końcu ktoś sprzeciwstawił się w zdecydowany sposób "brudnoPiSowi". Tak jak Lepper powiedział dziś; gdyby zdarzyło się to w innej partii odrazu trafiło by to do prokuratury, CBA, zwołano by Komisję Śledzczą itd. ale jak ujawniono że u nich coś takiego się dzieje to bagatelizują problem w śmieszny sposób. Czytając fora, odrzuca mnie jak niektórzy dalej twardo stoją za PiSem, mówiąc jak to opozycja próbuje zniszczyć "naprawianie Polski" rotfl ^^ PiS i Kaczyńscy - DNO !!
|
Ekhmm... Koalicjo... Wal się... szybko i doszczętnie
Mam nadzieję, że szybko upadnie :) I plusik dla Beger. A do hipokryzji PiSu się już przyzwyczaiłem. |
Beger mnie czymś zaskoczyła. Pozytywnie. Wszystkiego bym się spodziewał, ale tego nie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |