![]() |
Czas chyba zamknac temat bo jeden z drugim idiota nie wnosi nic to tematu i powtarzaja wypowiedzi .
|
Fak.
Zmeczenie - ok, Obrazenia - moze byc, Blokowanie respa - ok, Podroze - ok, Celowanie z battle list - porazka, jestem sorcem (ms) i za chvja nie podoba mi sie ten pomysl, zeby kogos zabic trzeba bylo do tej pory miec odpowiednie umiejetnosci i wprawe, pozwalalo to nawet wygrac z lepszym przeciwnikiem. Teraz byle noob bedzie jak ówczesny pro-sorc. Na dodatek wyeliminowali tym sposobem mozliwosc przeprowadzenia ekstycujacego pojedynku pomiedzy dwoma sorami. Jak juz ktos powiedzial, wszystko bedzie zalezec od ilosci posiadanych run. Tragedia. |
wyobrazcie sobie knighta latajacego z uh hotkeyem spammujacego explo w battle window i lejacego cie z meele + exori... prawdziwe pvp umralo. ... to ja jak glupi ciwczylem pvp na wszelkie mozlwie sposoby ganialem za ludzimi mierzylem sd w meijsce gdzie beda a teraz lvl 20 ktory gra 2 dni moze miec takie samo pvp jak ja... a co do tych 10s zawsze mialem jakies opory ci do wiary w blokerow teraz bede pwieien ze mnei niktn ie oszukuje ale z meczeniem sie !? wlasnie zaczelem swoje pg do lvlu 100 po tym jak swiezo zakupilem pacca.... widze ze szybciej skoncze niz zaczlem
|
Cytuj:
i co z tego? daj kazdemu sie wypowiedziec, to nie temat do 'wnoszenia' czegos nowego, tylko do komentowania newsa. |
Ja to czuje zmeczenie jak widze co oni wprowadzaja .....X(
|
Juz sie nie moge doczekac UPDATE :dB)
Tylko mnie martwi te celowanie z run ,,,, ale reszta najbardziej w porzadku! |
Dla mnie to jest zajefajne...szczególnie to z tym lootem :p respect dla cipów:]
P.s ooo ile wiary na forum xD |
@Update
Po tym upie ktory mozna juz ze 100% pewnoscia nazwac porazka nastapi SPADEK zainteresowania tibia. Jestem przekonany ze te ich zmiany na 100% wyrownaja szanse (wiodaca profesja po update stanie sie sorc ktorego ilosc moge okreslic w ilosci 60-70%) , gz dla cipow.. po upie raczej koncze grac w tibie poniewaz liczylem na zmiany ktore wyrownaly by moje szanse w sciganiu sie z sorcami one natomiast jeszcze mnie oslabily. Nie do pomyslenia jest zebym ja jako bloker idac na hunt i krecac tibia.cam musial byc lootowany przez sorcow , ich pomysly SUGEROWANE przez tibia.pl rox.
Wiec panowie w blekitnych kapotkach spierda*ajcie :) |
Najlepiej będzie z anhilatorem.Włanczasz auto uh-nie,manasy i jazda.Teraz każdy 100 level będzie robił z palcem w d**** anhilatorcia :evul:
|
co do tego lootu to powinni wprowadzić takie coś, że jak jesteśmy w party z kimś to ten ktoś też może wziąść loota. i to było by najlepsze rozwiązanie. Może tak i będzie, kto wie...
|
Toz to masakra! Celowanie z run...
Pwned. |
Loooool nie dosc ze sorx z tym visem expi na wszyskim i wszedzie i z zyskiem o wiele szybciej od innych profesji to tera jak kogos bedzie chcial uwalic to sd z battle listy i dobita UE . -.- jejku jakie CIPy to de.bile ...............
Mi chodzi tylko o jakies wzmocnienie pala / najta :/ ehhhhhhhhh |
Cytuj:
|
Szykuje się WIELKA rewolucja.:)
|
;/
Nie bardzo mi sie podoba to celowanie z run przez Battle i te zmecznie. Teraz Sorc i druid bedzie naprawde kims w pvp... Masakra ;/
|
Heh tym razem Cip-y poprawili gre sorcem/druidem z facc.........
Knight tez ma luz....... A co z palem????!!!! X( Ehh no to tak...... PACC plz ;) |
re
Moim zdanie strasznie pojebany update !! CO z Knightem który blokuje jakiegoś stwora i on nie może trzepac loota skandal !! I Porażka Beznadziejny update !!
|
@Dagenoth:
Chyba masz chlopcze Do'wna... Jezus idz sie leczyc wyzywasz nas za NIC-.- Myśliż że jesteś lepszy bo masz 18 lat i wiesz więcej?? Miałeś nie tracić na nas czasu, to po h_u_j się wypowiadasz dalej?? Eh ja i tak czy tak zrobie palka, a jak nie wyjdzie to sorc na infernie for fun.. Zgadzam się, najlepsza byla siedem-czwórka... Szkoda ze nie bedzie nowych outow:( |
Czy ja dobrze zrozumiałem?!8o
Na pierwszy rzut oka pomysł z 10 sekundami jest dobry ale w takim razie co stanie się z blokerem? Nie będzie mógł otworzyć ciężko wyblokowanego demona? Już nie bedzie blokowania Orshabaala...ziom, który nabil najwięcej expa będzie zapier*alal na około żeby go otworzyć przed 10s:o. No i jeszcze ten battle list...teraz same sorki i druty będa biegać. Krótko mówiąc - ujeb*li knighta:( Reszta pomysłow ok. P.S Sorki za język ale się wk*rwiłem:baby: |
hmm. celowanie z battle list... a exhausted? o.O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |