Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Etoric 25-08-2006 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 953554)
poore ownag3 acc trading owns ja bym nie sprzedal mego acc nawet jakbym mial isc na emerytturke

ty z choinki spadłes?

Dla mnie troche załosne jest wyzywanie kto od kogo padł, co zrobił, jak to zlamiła blablabla proste-Unitow tak łatwo to sie nie wykurzy, a co do sprawy UNIT-DEL'TORO
Trudno sie wypowiadac....kiedy Isara(07.2003) sie tworzyla i Del'Torosi przejmowali ją o Titanii to jeszcze nie nikt nie wiedział bo nie istniała... Przejmowanie Titani odbywało sie juz w innych czasach...prawie 8 miesiecy róznicy, update-kompletna inna bajka. Nie mozna ich porownywac kto by wygral blabla bo to jest porownywanie jakuzzy do mafi pruszkowskiej..

SeQ_PL 25-08-2006 13:35

Cytuj:

poore ownag3 acc trading owns ja bym nie sprzedal mego acc nawet jakbym mial isc na emerytturke

Jezeli na Morganie jest 200-300 osob w godzinach popoludniowych to pomysl jaki jest resp xd. Bk raz na 1h?

Torp dobrze zrobil. Tam NIzahe robi moooonster PA ale coraz wiecej ludzi odchodzi i niebedzie kogo PA wkrotce.

@Unit.
Torp robi druida i nas wyzwoli! xD

Aha @ edit:
Vilum ktos inny musi toba grac. Powod? Ty nihoooja z anglika nic nie kumasz a nagle uzywasz slow ktore trzeba w slowniku znalesc. Zreszta Emzy powiedzial Szczurowi ze jego kumpel gra Vilumem -.^

Torpedo 25-08-2006 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 954033)
Jezeli na Morganie jest 200-300 osob w godzinach popoludniowych to pomysl jaki jest resp xd. Bk raz na 1h?

Torp dobrze zrobil. Tam NIzahe robi moooonster PA ale coraz wiecej ludzi odchodzi i niebedzie kogo PA wkrotce.

@Unit.

Nom to byl jeden z powodow dlaczego odszedlem z morgany a takze dlaczego pozbylem sie torpa. Inny powod to to ze palek jest w h*j nudny i postanowilem ze nigdy wiecej nie bede gral ta profesja.

Ha hA dobre! ciiiiiiii bo sie wszystko wyda:P:P

Cytuj:

Dorosnij to zrozumiesz. Czasami nie ma innego wyjscia. Moze potzrebowalem pieniadze w realu?? W ogole cie to nie powinno obchodzic!

0lik 25-08-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 954033)

@Unit.

Aha @ edit:
Vilum ktos inny musi toba grac. Powod? Ty nihoooja z anglika nic nie kumasz a nagle uzywasz slow ktore trzeba w slowniku znalesc. Zreszta Emzy powiedzial Szczurowi ze jego kumpel gra Vilumem -.^

moze wreszcie ktos kto umie troszku lepiej niz ty grac (robic 80 lev w 2 lata) zaopiekuje sie tym charem

Master Vilum 25-08-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 954857)
moze wreszcie ktos kto umie troszku lepiej niz ty grac (robic 80 lev w 2 lata) zaopiekuje sie tym charem

Synku ty mnie nie znasz i nie wiesz co ja przechodzilem z tym charem wiec sie dzieciaku nie udzielaj :>

Szczuru.pl 25-08-2006 21:36

No Olik nie udzielaj sie on naprawde dużo przeszedł..... między innymi ojebał swojego kumpla z domku :| a potem jeszcze sie pytał swojego lidera czy ma oddać hahahaha ty to vilum dopiero miałeś ciężkie zabawki....

Szacunek ;**

Master Vilum 25-08-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 955018)
No Olik nie udzielaj sie on naprawde dużo przeszedł..... między innymi ojebał swojego kumpla z domku :| a potem jeszcze sie pytał swojego lidera czy ma oddać hahahaha ty to vilum dopiero miałeś ciężkie zabawki....

Szacunek ;**

WoW nowe widomosci do mnie dochodza ciekawe a owalilem jego domkiem bo zaluzyl:) ale dobra poczekamy zobaczymy ^^:D

Blood Romeragura 25-08-2006 22:15

Master Vilum kazdy kolejny twój post jeszcze bardziej cie pogrąża może pisz rzadziej i troche z sensem ;)

Szczuru.pl 25-08-2006 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 955096)
Master Vilum kazdy kolejny twój post jeszcze bardziej cie pogrąża może pisz rzadziej i troche z sensem ;)

I agree. ;)

Smichael 26-08-2006 02:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 954045)
Nom to byl jeden z powodow dlaczego odszedlem z morgany a takze dlaczego pozbylem sie torpa. Inny powod to to ze palek jest w h*j nudny i postanowilem ze nigdy wiecej nie bede gral ta profesja.

Ha hA dobre! ciiiiiiii bo sie wszystko wyda:P:P

Dorosnij to zrozumiesz. Czasami nie ma innego wyjscia. Moze potzrebowalem pieniadze w realu?? W ogole cie to nie powinno obchodzic!

hoho wielce dorosly sie odezwal podskocz z kosciana do poznania i zobaczymy kto jest wielce dorosly

Smichael 26-08-2006 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 953865)
ty z choinki spadłes?

Dla mnie troche załosne jest wyzywanie kto od kogo padł, co zrobił, jak to zlamiła blablabla proste-Unitow tak łatwo to sie nie wykurzy, a co do sprawy UNIT-DEL'TORO
Trudno sie wypowiadac....kiedy Isara(07.2003) sie tworzyla i Del'Torosi przejmowali ją o Titanii to jeszcze nie nikt nie wiedział bo nie istniała... Przejmowanie Titani odbywało sie juz w innych czasach...prawie 8 miesiecy róznicy, update-kompletna inna bajka. Nie mozna ich porownywac kto by wygral blabla bo to jest porownywanie jakuzzy do mafi pruszkowskiej..

a idz mi z isara wiekszass del torosow na wojnie z kh poszlo na emeryturke na beryli i ani sie nie pokazywali dopiero jak cala berylia sie zjednoczyla to doszli i takie z nich monster pvppery :O:>
zreszta spitalaj na saphire roty bic na rooku

SeQ_PL 26-08-2006 09:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 955345)
a idz mi z isara wiekszass del torosow na wojnie z kh poszlo na emeryturke na beryli i ani sie nie pokazywali dopiero jak cala berylia sie zjednoczyla to doszli i takie z nich monster pvppery :O:>
zreszta spitalaj na saphire roty bic na rooku

Czemu zmieniles Lokalizacje? -.^

Master Vilum 26-08-2006 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 955096)

Powiedz mi czym sie niby pograzam?:)

@Szczuru A ty to zakceptuj lepiej swoj mozg bo chyba all do ciebie nie dochodzi:)

Smichael 26-08-2006 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 955447)
Czemu zmieniles Lokalizacje? -.^

czego lokalizacje?
chodzi ci o to ze true del toros gra na beryli czy czo?

Martinesz 26-08-2006 11:36

@topic

no, poczekamy, co sie stanie z wojna :P btw. tematem rozmow nie jest porownywanie DT do Unitów, sa ta 2 inne gildie...

@Vers~

Happy Birthday! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin xD

Szczuru.pl 26-08-2006 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 955455)
Powiedz mi czym sie niby pograzam?:)

@Szczuru A ty to zakceptuj lepiej swoj mozg bo chyba all do ciebie nie dochodzi:)

Japa......

0lik 26-08-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 954979)
Synku ty mnie nie znasz i nie wiesz co ja przechodzilem z tym charem wiec sie dzieciaku nie udzielaj :>

biedny vilum po przejsciach :baby: ;( zniszczyli ci dziecinstwo
i na starosc straciles rozum ;(

Versus 26-08-2006 23:30

@martinesz dzieki :)

SeQ_PL 29-08-2006 05:38

Pro Gamerzy sie wykazali:

04:12 Vers Dra'ghothe [81]: utevo gran mas vis
04:12 Sumer [133]: exevo gran mas vis

Nietrafione :d.

Btw Versie masz jakis dobry dowod na to? -.^ ;>

Smichael 29-08-2006 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 960440)
Pro Gamerzy sie wykazali:

04:12 Sumer [133]: exevo gran mas vis

Nietrafione :d.

Btw Versie masz jakis dobry dowod na to? -.^ ;>

hahaha sequ nie mow ze to prawda bo sie zara zejscom :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37.