Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

goralek 07-09-2006 14:15

Junior przepraszam.. to miało zabrzmieć żartobliwie (jeżeli tak ten wyraz się pisze) powiem szczerze , że nie mam pojęcia jak ja swoją maturę zdałam^^

Naprawde przepraszam..jeżeli odczułeś to jako atak na swoją osobę nie miałam takiego zamiaru, a raczej próbowałam Cie zaczepić^^

Jakieś nowe wieści?

Junior Dardos 07-09-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goralek (Post 977188)
Junior przepraszam.. to miało zabrzmieć żartobliwie (jeżeli tak ten wyraz się pisze) powiem szczerze , że nie mam pojęcia jak ja swoją maturę zdałam^^

Naprawde przepraszam..jeżeli odczułeś to jako atak na swoją osobę nie miałam takiego zamiaru, a raczej próbowałam Cie zaczepić^^

Jakieś nowe wieści?

Przeprosiny przyjete hahaha :P byc może źle odczytałem Twoje intencje(jeżeli to tak się pisze) :P

co do Elmajstera... Bardzo szkoda że odszedł,Był fajnym kumplem i nadal im bedzie...Zostawil mi list i napisał "siema! chciales liscik to masz liscik ;ppp konczem z tibia, tak wiec trzym sie, wbij duzy lvl i duze skille, jesli wroce to dasz mi protekta i bedzie git =ppp przywitaj mnie chlebem i sola (MPA tez nie pogardze) =DDD niezly z ciebie dupek i straszny urwis.. ale mam nadzieje ze dasz sobie rade =P

Pozdrawiam : Elmajster ;d"

Jak widzicie miałem z nim bardzo dobre relacje jak chyba każdy i bardzo szkoda że tak fajne osoby odchodzą... :(;(

Master-Sarevok 07-09-2006 19:17

Dobra, dobra.. ledwie 5 dni Sarevok bez kompa byl, a tu juz widac, ze Adii dupy nie myl i glupio gada.. po 1, to nie Sarevok spamuje Adiemu, tylko on non stop jeczy o otsach (teraz rzadziej), o pkowaniu, ze mam mu dac noob chara jakiegos i wogole widac, ze chce mi sie podlizac XD heuakekheakeskl A po 2 Junior, tez cie nei znam, albo znam, ale po tym czasie jak jestem retired mzoe zapomnialem :P I po 3.. Adii to juz jest taka cipa, ze albo afkuje, albo gada z jakimis noobami z br, zamiast pisac do mnie, albo po prostu je.. XD jeuahaekae :* AduS XD

Flory of xantera 07-09-2006 22:41

Powiedział co wiedział :]

Ja to tam powiem co wiem :P
Elmajster spoko kolo :) zawsze mozna bylo z nim pogadać a nie to co z niektórymi H lvl :P:PGram już swoje lata na Xanterze ale z lenistwa do niczego nie doszedłem osobiście ciekawy jestem kiedy wróci malardian
jak juz pisaliscie o tym to sry ale nie mialem czasu all strony przegladac :P
Wracając do Elmajstera zawsze mogłem na niego liczyć nie to co na niektórych "Starych" znajomych :P:P
Co do Explo .... no ja nie robie nawet ie mam kupione .... powód ? Wole Zrobić hmm bardziej mi się opłaca :P
PoZdro dla wszystkich z FoD i EoD i wogóle Peace wam Czarni bracia zabijajcie wszystkich PA i wogóle :P:P

DuoPL 08-09-2006 19:16

A ja gram na xanterze i z chęcią przeczytałem to bo nie weidzaółem o tej wojnie xD

Adii Getes 09-09-2006 10:48

xD

1. Sarevok to noob ham i prostak :D ale i tak go kocham UEHAUDHAUE
2. Explo - kupuje za 3,5 a jezeli mam to sprzedaje za 4.5+ xD
3. Elmajster-Spoko koles niech szybko zdaje maturke i wraca...(moze juz nie bede mial hunta :p)
A co do nowosci na xantera: Wojny narazie nie widac choc jest bardzo blisko, kal chyba sie jej boi, tak po za tym to Adii ciagle w PZ, Sarevok ciagle lize dupe, Total cos tam expi, Shir robi za e plate a Goralek i Adii dalej sie kochają. MUEahUEhAEhAe

Master-Sarevok 09-09-2006 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 979637)
1. Sarevok to noob ham i prostak :D ale i tak go kocham UEHAUDHAUE
2. Explo - kupuje za 3,5 a jezeli mam to sprzedaje za 4.5+ xD
3. Elmajster-Spoko koles niech szybko zdaje maturke i wraca...(moze juz nie bede mial hunta :p)
A co do nowosci na xantera: Wojny narazie nie widac choc jest bardzo blisko, kal chyba sie jej boi, tak po za tym to Adii ciagle w PZ, Sarevok ciagle lize dupe, Total cos tam expi, Shir robi za e plate a Goralek i Adii dalej sie kochają. MUEahUEhAEhAe

Po tym poscie masz u mnie 1 + i 1 - czyli 0 znowu. Nie lize dupy, tylko ani mi sie nie chce juz grac, ani grac nie moge bo net scierwi (nawet po formacie) ;] Teraz to sie logam do tibii posmeije sie z keluga i tomuszoma i spadam :D Albo logam sie jestem narabany, wszyscy na game i duild chacie maja beke ze mnie, spamuje troche h lvlom np do kigibuva z 15 min z nim gadalem na temat czy mnie nadal kocha i czy chce ze mna pic.. lul (dla ciekawych nadal mnie kocha i chcial pic) i tez daje loga, bo mi sie nudzi.. W ostatecznosci wbije pare % noob charem jakims.. -.-'

.:: edit ::.
O co chodzi z tym shir e plate?? -.-'

Adii Getes 10-09-2006 11:07

xD

@UP

Sarevok zobacz tutaj to bedziesz wiedzial

http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk

Master-Sarevok 10-09-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 981278)
@UP

Sarevok zobacz tutaj to bedziesz wiedzial

http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk

Lul.. ale do dupy.. lul To jest kolejne z serii "mamo patrz mam syntezator mowy.." lul

Skurka 10-09-2006 14:10

Siemka wszystkim!

Nareszcie temat o Xanterze, który wykroczył powyżej 3-4 strony hahah, aż strach było zaglądać na na te forum bo ciężko było jakiś konkret temat znaleźć ehh : )

Chcecie mieć jeszcze jednego maga Xanterze? To pomódlcie się za mnie żeby w akademiku internet działał jak należy to wtedy odrazu pacc kupię ; ), wkońcu prawie rok minął odkąd skończyło się szaleństwo z Tibią.

Trzymajcie się!

Fisalu 10-09-2006 21:47

Oo Skurka naab witamy ^^ Ok od dzisiaj sie modle o twojego neta... ;D

A co do filmiku to stary i żałosny =|

Adii Getes 10-09-2006 22:46

xDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fisalu (Post 982516)
Oo Skurka naab witamy ^^ Ok od dzisiaj sie modle o twojego neta... ;D

A co do filmiku to stary i żałosny =|

Dekle tu nie chodziczy filmik fajny czy nie TYLKO O TO BY POKAZAC SAREVOKOWI O CO CHODZI ZE SHIR ROBI ZA E PLATE!!! OMG co za tempe roślinki -.-'

Master-Sarevok 10-09-2006 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 982642)
Dekle tu nie chodziczy filmik fajny czy nie TYLKO O TO BY POKAZAC SAREVOKOWI O CO CHODZI ZE SHIR ROBI ZA E PLATE!!! OMG co za tempe roślinki -.-'

Ja zrozumialem.. ;] Fisal widac, ze sie podniecil.. a tak btw.. wezcie sie kurwa jeszcze za mojego neta pomodlcie.. -.-' Ja tezchce sobie raz od ponad pol roku spokojnie poexpic bez strachu o kicka.. -.-'

goralek 11-09-2006 09:49

Kal-Torak wbił 180 lvl GZ ...

Florydka @ ja wiem ty Skarbek do mnie te podteksty, ale co mam zrobic skoro adii pochlania mój cały czas stoi na affku a ja go pilnuje i udaję że z nim rozmawiam coby myśleli ... ;P
Bo to jest tak..żeby tylko się przywitac ze wszystkimi jeżeli się zaloguje ..zajmuje mi to z pół godziny przez ten czas tyle osób mi naspamuje że odechciewa mi się rozmawiać..a ja baba brak podzielnej uwagi, a jeszcze chcialabym poexpić coś, a jak juz uda mi się potrenować i poaffkować jednym okiem, to drugim pilnuję żelazka cobym sobie palców nie poparzyła kiedy prasuję, wiesz ile czasu pochłania Tibia, a ja mam jeszcze wszystkie obowiązki domowe..więc zaczełam ignorować pytania co słychać..wystarczy postać pod dp i już wiadomo co słychać..ale staram się pomagać w trudniejszych sprawach i czasami qestach.. Pamiętam o swoich starych przyjaciołach..a jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego czasami swobodnie nie pogadam..to już więcej się tlumaczyć nie będe;/

Adii Getes 11-09-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goralek (Post 982834)
ale co mam zrobic skoro adii pochlania mój cały czas

Yeah, pochlaniam caly jej czas a jak? humm niech zadziala wasza wyobraźnia 8o 8o 8o UEAHUEhE

Dla podpowiedzi powiem ze dalej sie kochamy :evul: :evul: :evul:

Master-Sarevok 11-09-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 983064)
Yeah, pochlaniam caly jej czas a jak? humm niech zadziala wasza wyobraźnia 8o 8o 8o UEAHUEhE

Dla podpowiedzi powiem ze dalej sie kochamy :evul: :evul: :evul:

A keidy na tibia.pl na glownej stronei zobacze newsa "poznali sien a serwerze zwanym xantera.. on paladyn a ona knight.. tak mowa o adim i goralku.. postanowili sie pobrac na rl" :D heuaheauea XD

Adii Getes 12-09-2006 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Sarevok (Post 983372)
A keidy na tibia.pl na glownej stronei zobacze newsa "poznali sien a serwerze zwanym xantera.. on paladyn a ona knight.. tak mowa o adim i goralku.. postanowili sie pobrac na rl" :D heuaheauea XD

nom albo "poznali sie na serverze zwanym xantera... on paladyn o druid mowa o adim i shirusku ktory robi za e plate xDD...

Junior Dardos 13-09-2006 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skurka (Post 981596)
Siemka wszystkim!

Nareszcie temat o Xanterze, który wykroczył powyżej 3-4 strony hahah, aż strach było zaglądać na na te forum bo ciężko było jakiś konkret temat znaleźć ehh : )

Chcecie mieć jeszcze jednego maga Xanterze? To pomódlcie się za mnie żeby w akademiku internet działał jak należy to wtedy odrazu pacc kupię ; ), wkońcu prawie rok minął odkąd skończyło się szaleństwo z Tibią.

Trzymajcie się!

OMG jak dawno Cie nie widziałem.... Skurka to pierwszy polak którego poznałem na Xanterze i to na dodatek na rooku :P Pamięta się jak to się macami wymieniało i swordami hahahahaha... Pozdro ziom napisz czasem na tibi co u Ciebie :*

Skurka 13-09-2006 11:39

Heja Dardos!

O tak, pierwszy polak, który na dodatek nic nie ukradł, nie przeklnął, nie wyśmiał a w dodatku Mace dał, hahahah, zostawiłeś trwały ślad w mojej pamięci, szczególnie po tym jak spotykałem kolejnych przedstawicieli naszego wspaniałego kraju, spośród których większość posiada dar robienia z siebie kompletnego idioty w grze pod kryptonimem Tibia hah ; )

Jak tak bardzo chcesz to wejdę w najbliższym czasie do Tibii tylko inną postacią, Skura niech się konserwuje na lepsze czasy.

Ahoj

Master-Sarevok 14-09-2006 18:03

Hehe.. 1 osoba ktora poznalem w tibii i mi nic nie ukradla i wogole jest moim bro do dzis jest Vakosoj.. przyplatal sie w kazo na jednej z naszych wypraw.. gdzie szlo 10 noobkow do kopaln, ubilo 1 guarda (gdyby nie ja to by zaden nie padl, bo z luku stwierdzilem ze skoro uciekamy to zaatakuje) i przewaznie 1-2 osoby pozostawaly przy zyciu i pilnowaly lootow XD Aha btw.. hail moi genialni blokerzy.. Vako, Michu i Luki.. zawsze gdy wylecial guard uciekali przodem, genialnie blokujac mi droge i lurujac kolejne krasnale XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53.