Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Outfity! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86938)

Nikoś 28-07-2006 13:09

Może gdzieś nie doczytałem, ale kiedy ten update ma wejść w życie??

Don Cameleon 28-07-2006 13:19

Stroje są w porzo ale no właśnie ale czemu niedodoali faccowi choc 1 tak ciężko i m było a to że zmienili to sory ale dlamnie to jest nic nie warte zmienić to ja sobie moge majtki rano i my mamy byc z tego zadowoleni juz niechce żadnych dodatków ale jak by niebyło graczy facc jest najwięcej a onie nas poprostu olewają kapuje ze chca nas namuwić do kupienia pacca ale ile można jakaś mala odmiana by sie przydała

Horuss 28-07-2006 13:28

wlasnie nie podoba mi sie ta polityka cipsoftu. wedlug mnie daza do calkowitego 'upaccowania' tibii. wszystki nowe rzeczy powstaja tylko dla pacc. faccowcy juz chyba nigdy nic nie dostana...
chodzi im tak jak wszystkim tylko o zarobek na premium accountach... nie ma to jak darmowa gra, w ktorej jak nie zaplacisz to zbyt daleko nie zajdziesz...

Don Cameleon 28-07-2006 13:36

właśnie o tym muwie wielu stwierdzi że mam niepokoleji w głowie że pacc to podstawa ja gram na facc i dobrze mi z tym jak ktoś potrzebuje płacić żeby grać to niech sobie płaci ja gram normalnie i nienarzekam a jeśli firma niepotrafi zadbasć o takich graczy jak ja to.... jest tyle i nnych gier że szok jak juz miałbym płacić za gre to moge sobie WoW kupić...
[

Angel of Death 28-07-2006 13:53

Oh shit ;p Jak rozmawiam z ludźmi na teście na game chacie to zdobycie tych lepszych dodatków jest bardzo bardzo trudne i kosztowne, np. z tego co się dowiedziałem na ten "kapelusz" z piórami dla palladyna potrzeba 5 bohów .. chyba 100 skór lizardów, 100 skór DL'a ... więc nie będzie tak łatwo =[

Baku' 28-07-2006 13:59

Jak dla mnie- zbedna rzecz

Horuss 28-07-2006 14:04

paccowcy beda miely przynajmniej nowe zajecie: zbierac na te wszystkie new outfity :D

Pszemek LP 28-07-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xedo Dreona
Jak mam użyć tych nowych outfitow na FACC'u i wogle nie zauwazylem zmian. Trzeba cos zrobic by miec zmieniony strój?

Przeczytaj może cały temat? ;)

[evul mode]OMG! Update dopiero ma wejść -.- Przeczytaj noobie może pierw cały temat zanim coś napiszesz?! X( [/evul mode]

Kolec 28-07-2006 15:52

Fajne! Fajne! Te outfiny tylko szkoda że wiekszość z questów :(

Baartoss 28-07-2006 15:55

Don Cameleon w zupełności sie z toba zgadzam... nawet jak cos jest wiele innych lepszych gier z lepsza grafa i bezplatnych...

.::ZETH::. 28-07-2006 16:31

hmm... outfity moim skromnym zdaniem są świetne... nie licząc tego, ze (jak zrestzą ktoś wcześniej napisał) druida bardziej wyobrażam sobie jako starca z laską niż kolesia z niedźwiedzim łbem na głowie czy cos no ale ogólnie jest git... tylko szkoda naprawde, że wszystkie dodatki będa tylko dla pacc no, ale dobrze ze jest w ogóle jakaś zmiana... a pacc'kersi i tak zbytnio nie będą się tak cieszyć, bo te dodatki faktycznie będzie trudno zdobyć, a napewno początkujacym postaciom hmm... ogólnie świetnie, że CipSoft zaczyna się ostro brać do roboty i raz po raz dowiadujemy się o ich nowych pomysłach na uatrakcyjnienie Tibii oraz wprowadzenie jakiegoś porządku... tylko włąsnie małą uwaga... nie nakręcajmy się tak bardzo. bo prawdopodobnie do update jeszcze daleko, a my strasznie się tym podniecamy... chociaż w sumei kto komu zabroni... dobra ja mykam pograć troche... cya in Tibia

lisek1050 28-07-2006 16:40

No to powiedźccie czy ja to mam dobrze napisane?

Gildia Thais

Świat Harmonia

Czy odwrotnie to miało być??

Xerc 28-07-2006 16:41

Proszę jakiegoś tutora, senior tutora, gamemastera, aby wbił się na test server i wlepił nam tutaj kilka fotek z outfitami, nowymi terenami. Z góry dziękuję.

lisek1050 28-07-2006 16:46

Xerc odpisz na moje pytanie prosze :)

lisek1050 28-07-2006 16:53

A to ma być nie tylko dla druidów ?

A dla sorcererow?

Bo ja sorcerer :/

Matbot 28-07-2006 16:57

Ale macie problemy LOL

Jak pisza ze wszystkie outfity sie zmienia to wszystie NAWET DLA FACC wiec niestwarzajcie problemu a reszta outfitow pewnie bedzie pokazana w poniedzialek...

@Topic

Fajne sa ta outfitu a knighta jest wyjechany a wiec gratulacje cipsoft

PS: nareszcie cos dla knajtow :P

.::ZETH::. 28-07-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lisek1050
No to powiedźccie czy ja to mam dobrze napisane?

Gildia Thais

Świat Harmonia

Czy odwrotnie to miało być??

o losie ;]]] :baby:

Gildia: zostawiasz puste bo do żadnej nei należysz...

Świat: Harmonia

Sepi LAye 28-07-2006 17:26

pff aff afe ble

Te outfity to poprostu masakra niech sie cipsoft z tym schowa :p 8o

.::ZETH::. 28-07-2006 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sepi LAye
Te outfity to poprostu masakra niech sie cipsoft z tym schowa :p 8o

dlaczego tak sądzisz? jeszcze ich nei ma... może bedą fajne...

Bebop 28-07-2006 19:02

Skąd się biorą ludzie z takimi pytaniami ::
-Jak ustawić nowe outfity na FACCu
-Dlaczego nie widze zmian???

Ludzie czytajcie temat, a wypowiadajcie się póżniej.
A "zmiany" zobaczycie po czymś takim jak update. X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20.