![]() |
Może gdzieś nie doczytałem, ale kiedy ten update ma wejść w życie??
|
Stroje są w porzo ale no właśnie ale czemu niedodoali faccowi choc 1 tak ciężko i m było a to że zmienili to sory ale dlamnie to jest nic nie warte zmienić to ja sobie moge majtki rano i my mamy byc z tego zadowoleni juz niechce żadnych dodatków ale jak by niebyło graczy facc jest najwięcej a onie nas poprostu olewają kapuje ze chca nas namuwić do kupienia pacca ale ile można jakaś mala odmiana by sie przydała
|
wlasnie nie podoba mi sie ta polityka cipsoftu. wedlug mnie daza do calkowitego 'upaccowania' tibii. wszystki nowe rzeczy powstaja tylko dla pacc. faccowcy juz chyba nigdy nic nie dostana...
chodzi im tak jak wszystkim tylko o zarobek na premium accountach... nie ma to jak darmowa gra, w ktorej jak nie zaplacisz to zbyt daleko nie zajdziesz... |
właśnie o tym muwie wielu stwierdzi że mam niepokoleji w głowie że pacc to podstawa ja gram na facc i dobrze mi z tym jak ktoś potrzebuje płacić żeby grać to niech sobie płaci ja gram normalnie i nienarzekam a jeśli firma niepotrafi zadbasć o takich graczy jak ja to.... jest tyle i nnych gier że szok jak juz miałbym płacić za gre to moge sobie WoW kupić...
[ |
Oh shit ;p Jak rozmawiam z ludźmi na teście na game chacie to zdobycie tych lepszych dodatków jest bardzo bardzo trudne i kosztowne, np. z tego co się dowiedziałem na ten "kapelusz" z piórami dla palladyna potrzeba 5 bohów .. chyba 100 skór lizardów, 100 skór DL'a ... więc nie będzie tak łatwo =[
|
Jak dla mnie- zbedna rzecz
|
paccowcy beda miely przynajmniej nowe zajecie: zbierac na te wszystkie new outfity :D
|
Cytuj:
[evul mode]OMG! Update dopiero ma wejść -.- Przeczytaj noobie może pierw cały temat zanim coś napiszesz?! X( [/evul mode] |
Fajne! Fajne! Te outfiny tylko szkoda że wiekszość z questów :(
|
Don Cameleon w zupełności sie z toba zgadzam... nawet jak cos jest wiele innych lepszych gier z lepsza grafa i bezplatnych...
|
hmm... outfity moim skromnym zdaniem są świetne... nie licząc tego, ze (jak zrestzą ktoś wcześniej napisał) druida bardziej wyobrażam sobie jako starca z laską niż kolesia z niedźwiedzim łbem na głowie czy cos no ale ogólnie jest git... tylko szkoda naprawde, że wszystkie dodatki będa tylko dla pacc no, ale dobrze ze jest w ogóle jakaś zmiana... a pacc'kersi i tak zbytnio nie będą się tak cieszyć, bo te dodatki faktycznie będzie trudno zdobyć, a napewno początkujacym postaciom hmm... ogólnie świetnie, że CipSoft zaczyna się ostro brać do roboty i raz po raz dowiadujemy się o ich nowych pomysłach na uatrakcyjnienie Tibii oraz wprowadzenie jakiegoś porządku... tylko włąsnie małą uwaga... nie nakręcajmy się tak bardzo. bo prawdopodobnie do update jeszcze daleko, a my strasznie się tym podniecamy... chociaż w sumei kto komu zabroni... dobra ja mykam pograć troche... cya in Tibia
|
No to powiedźccie czy ja to mam dobrze napisane?
Gildia Thais Świat Harmonia Czy odwrotnie to miało być?? |
Proszę jakiegoś tutora, senior tutora, gamemastera, aby wbił się na test server i wlepił nam tutaj kilka fotek z outfitami, nowymi terenami. Z góry dziękuję.
|
Xerc odpisz na moje pytanie prosze :)
|
A to ma być nie tylko dla druidów ?
A dla sorcererow? Bo ja sorcerer :/ |
Ale macie problemy LOL
Jak pisza ze wszystkie outfity sie zmienia to wszystie NAWET DLA FACC wiec niestwarzajcie problemu a reszta outfitow pewnie bedzie pokazana w poniedzialek...
@Topic Fajne sa ta outfitu a knighta jest wyjechany a wiec gratulacje cipsoft PS: nareszcie cos dla knajtow :P |
Cytuj:
Gildia: zostawiasz puste bo do żadnej nei należysz... Świat: Harmonia |
pff aff afe ble
Te outfity to poprostu masakra niech sie cipsoft z tym schowa :p 8o
|
Cytuj:
|
Skąd się biorą ludzie z takimi pytaniami ::
-Jak ustawić nowe outfity na FACCu -Dlaczego nie widze zmian??? Ludzie czytajcie temat, a wypowiadajcie się póżniej. A "zmiany" zobaczycie po czymś takim jak update. X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |