Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   GoonZu<-- znudzony tibią,musisz to zobaczyć (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90522)

Shubik 15-10-2006 11:24

Zorti...po 1..
Gdy wlaczylem gre i zalogowalem sie do swiata, na poczatku nie wpisalem twojego Nicku... Da się jakoś to zmienic xzebys zostal moim sponsorem? :/
@Gdzie jest Depozyt jakis? Mam full inventory :/

paruvkovic07 27-11-2006 20:00

Polecam bardzo GoonZu :). Mało polaków gra ale można to zmienić. Wszystko zależy tylko od Was ;). Często są eventy, można dostać dużo rzeczy przydatnych w grze. I najważniejsze: Brak NOOBÓW. Nikt nie krzyczy "FRI ITANZ PLAX" lub "HANTED IN MEIN".

Marchewki 27-11-2006 20:17

hehe grałem miałem 28 lvl i mi się znudziło :D

paruvkovic07 27-11-2006 20:19

Ale nie musisz od razu wszystkich zniechęcać. Może komuś sie akurat spodoba... :)

Niszczyciel Mati 28-11-2006 16:59

Wlasnie zaczolem sciogac Goonzu sadzac po komentarzach moze to byc niezle ;).

paruvkovic07 28-11-2006 18:52

Hehe jesli GoonZu ci sie juz sciagnie, zarejestrujesz sie i zalozysz postac, napisz w tym temacie swoj nick. Moj nick to Anerui jakby co. Odezwe sie do ciebie ;)

http://img125.imageshack.us/img125/1...ytuujo2.th.jpg

Zobaczcie sobie ten screen:D. Robiony był dzisiaj czyli 29 Listopada 2006.

Zorti 02-12-2006 13:43

ElLoO EllOO...

huhu... Widze,że ktoś odświeżył temat, nie gram już w GoonZu od paru dobrych tygodni(z braku czasu) hmm... ale gdyby doszło paru Polaków, to kto wie, może bym nawet i wrócil ;)
A od siebie dodam,że w grze dodano bardzo wiele rzeczy np.
-TvT town vs town, wali miasta, miasta wypowiadają sobie nawzajem wojny, w wojnie biorą udzial tylko członkowie miast walczących, wygrane miasto zabiera capitał miasta przegranego...
-od 2 dni ?? GvG guild vs guild, wprowadzono możliwośc tworzenia guild i wypowiadania wojen innym gildią, jednak przy tworzeniu Gildi występuje błąd(bug) który jest już naprawiany
-wprowadzono itemm mall, rózne ciekawe itemy za real pieniądze
-zmianą uległa w niewielkim stopniu grafika, jak również sam system gry
-w grze jest juz 9-10 w pełni aktywnych miast, co daje nam szeroki wybór
- aaa.. i Game Master wspominał również o PvP w najbliższym czasie(trzymam go za słowo) oraz mówil o systemie w którym będzie można brać śluby :) )
P.S W grze jest już 5-7 graczy z Polski na 70 lvl +, co daje możliwość stworzenia przyzwoitej polskiej Gildi. Jednak nadal w grze nie ma zbyt wielu Polaków.Jeśli zobacze duży przypływ graczy, być może wróce do gry.
I jeśli ktoś chce,może w dalszym ciągu dodać mnie na sponsora a pózniej na mentora(jak to zrobić, przeczytasz na 1 stronie), na 20 lvl + obiecuje dużą wypłate w granicy 150-200k (jeśli dodasz mnie również na mentora)
To tyle z mojej strony :P Zobaczymy jak sprawa Polaków w grze się rozwinie...

goonzu.fora.pl > niedługo update forum, o jakim wspomniał nowy admin forum oraz planowany spis aktywnych graczy

Bucik13 02-12-2006 16:35

POmusceeeeee z id dajcie jakies przykladowe ID

bo do cholery kazde ID co Wpisze mi niechce chodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PoMoCy!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Eiren 03-12-2006 12:52

Witam

Ściągnełem wlaśnie goonzu, ale nie wiem ktora profesje wybrac :p
Lepszy jest bowman czy gunman? Kusi mnie też axeman ...
Zorti loujesz się czasem do gry?, bo potrzebuje sposnsora :D i kogoś kto mi troszke pomoze na początku ;) ...

Eldaron 03-12-2006 13:38

Id

Właśnie mi ID tak samo nie chce wleść.

Zorti 03-12-2006 13:56

Sposób rejestracji....

W pole ID wpisujecie dowolne liczby lub litery.. np 11223344 albo Adam123 po czym wciskacie "Check for avaibility"> powinien wyswietlic sie komunikat THAT ID IS USABLE.Nastepnie wypelniac pozostale pola. Przy polu z E-mail wpisujecie swoj e-mail po czym wciskacie "Check for avaibility" Na samym dole potwierdzacie regulamin,zaznaczając kratke.Całość potwierdzacie przyciskem CONFIRM. I tym sposobem stajecie się posiadaczami własnego konta.
P.S Prawdopodobnie wracam do gry, więc możecie liczyć na sponsoring i pomoc w grze.

Eldaron 03-12-2006 14:20

A gdzie dokładnie mogę pobrać tę grę i jak już to zrobie to gdzie mogę stworzyć postać??

Bedlin 03-12-2006 14:46

grałem, grałem. 54 level axeman. ktoś chce? moge mu dać :-)

Bucik13 03-12-2006 14:59

Zorti ale gdy wszystko wypelnilem i chce dac confirm nie da sie go klinac!!

Bucik13 03-12-2006 15:04

plx

MOrzesz mi dac jak chcesz moje gg to 2070273:P

Bucik13 03-12-2006 15:08

:p

zorti i gdy wejde na swojrgo maila klikne linka i wpisuje id i password to mi pisze tak There is not exist the ID.

Eiren 03-12-2006 15:53

Hej jaka profe wybrac :D? Axeman czy Bowman ? Który lepszy?

Wojo Astera 03-12-2006 15:55

Witam. Grałem pare miechów temu w GoonZu i tak pomyślałem czemu by znowu sobie nie pograć :). Doświadczenie mam słabe zaledwie 2 postaci na 30 lvlach ;/.Robie właśnie Bowmana i poszukuje mentora ktoś chętny ? :)

fedrow 03-12-2006 16:12

chyba wróce sobie pograc ;p

Eldaron 03-12-2006 16:51

Widze że tu dużo ludzi w to gra, więc możęmi ktoś powie gdzie można ściągnąć tę grę na tej jej stronie??

ps. Jak przychodzi e-mail z tym linkiem to ten link to "Go to Goonzu"??
pps. Od razu powiedzcie jak stworzyć postać ( tak na przyszłość)
ppps. Miło by było jakby ktoś odpowiedział bo to od razu dla innych odpowiedź :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45.