![]() |
Cytuj:
ej powiedz gdzie grasz to ja ci sprzedam tanio broad swordy(2k za 1) napewno sprzedasz go za 3k hahahahahha |
Kupiłem na Rooku Legion Helmet za 20 gp.
|
A więc i ja dorzucę swoje 3 gp.. Wychodzę sobie z jaskini na rooku, idę w stronę mostu prowadzącego do miasta.. Biegnie kolo, krzyczy niemiłosiernie..
**: Buy any shield! Buy any shield! Ja: Sell studded shield **: Buy!Buy! .. Buy studded shild Ja: Offer..? **: 100 gp.. Ja: 110 **: Ok. Ja: Trade ;) --------------------------- Jeszcze jedna sytuacja.. Na Thais, widocznie zdesperowany sprzedawca, oferował 50 gp za Dark helmet. Oczywiscie kupilam :):evul: |
ja sprzedalem 2handed sworda za 40k katane za 18k :) to sa dopiero rekordy...
ale moj kumpel rox kupil DSM za 5 bp uh |
Ja kupiłem na mainie tarcze dwarven shield obrona 26 za 83 gp a czy to sie oplacalo to niewiem:) koles zania chcial 130 a zjechalem do 83gp :)
|
Dwarven shield jest warty jakieś... 50gp? Ty chyba naprawdę jesteś noobem.
|
@up
Dwarven shield jest warty 50gp?! buhahahaahhahhaha on kosztuje ze 100gp+ (w kazordoon mozna za 100gp sprzedac) |
Ja na mainie sprzedałem Noble Armor za 3 k i Plate Legs za 8 k8o
|
Cytuj:
widze ze chciales mnie upokozyc nazywajac mnie nobem ale chyba jeszcze bardziej sie upokozyles odemnie.:D :D :D :D :D wiem ze chciales juz niebyc nobem no ale cuz los tak chcial :) przykro mi. A jesli chodzi o rekordowe sprzedaze to wcislem kolesiowi kit ze torch swieci ccaly czas on uwiezyl i proponowal mi 125 gp to co mialem odmowic?? |
i ja cos napisze
wszystki nobki chcialy iec kolorowe plecaki no to ja ide do depo i wystawiam zielony(kupilem w ab za 20gp chyba) podbiega do mnie jakis osobnik i krszyczy: - Buy it !! buy it!! no to ja mu - offer a on mowi trade na trade byl bag a w bagu vand of wortex i 2 platynki i tym oto spozobem sprzedalem plecak warty 20gp za 700gp |
Dostalem D-lance za 5 bp uh, chcialem ja sprzedac wiec do thais i pisze:
ja: sell d-lance ktos: offer ja: 15k ktos: 25k plx ja: ok ktos: daje mi 2 crystale i 50 platynek w bagu ja: thx ktos: thx No i tyle :) |
Miecz Jedi hehe
To było niedawno grałem sobie z qmplem w fast handa (trenowalismy) podeszła gosciówa Globo Knight na Nebuli i chciała kupic miecz to ja wyłożyłem na skrzynke wortexa i wcisnełem jej kita ze to miecz Jedi i ze z nim mozna na dragi biegac 600 gp do przodu a potem qmpel sprzedał jej vial of slime bo powiedział ze to szybki tp do miasta jak ma sie red hp 200 gp :)
|
Dziś sprzedałem battle axa za 250 gp, sworda i 2 mace'y. A kiedyś po depo w Carlin biegał noobek i próbował za 74 gp (chyba tylko tyle miał) kupić różne rzeczy. Były to np:
-serpent sword -medusa shield -knight armor -crown legs Był niezwykle zaskoczony tym, że wszyscy nazywają go noobem... |
może nie sprzedaż ale...kupiłem dzisiaj bp uha bez 4 uhów za 500gp,i bp hmmów bez 1 hmma za kolejne 500gp:)
|
Cytuj:
a od Siebie dodam. sprzedałem na rooku wędke za 200gp, bo gościu nie wiedzial ze w sklepie sa po 150, tylko ja mu wcislem kit ze sa po 1500 czyli 1.5k ;] |
Ja sprzedałem jakiemuś noobkowi na rooku Leather legs za 100GP:cup:
|
Moja sytułacja:
Gościu sprzedał mi P Legsy za 15 gp i później opyliłem je za 600gp.Mag |
Mój znajomy z Secury, sprzedawał Crown Helmet z DTD. Ktoś zaoferował 2k. Kumpel uradowany dał Helmet na trade, a z drugiej strony... pojawiła się skrzynka, z crystalem i 30 platynkami. I takim oto sposobem sprzedał Crown Helmet za 13k ;) Po tej transkacji odrazu dał logout...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |