![]() |
Wielkie zmiany w Mrocznych i Złych
To bardzo ważna informacja! Od dziś przyjmujemy do gagnu ludzi doświadczonych, abym uznał kogoś za doświadczonego musi mieć ponad 1000 XP i posługiwać się czymś więcej niż tylko pistoletem. To wcale niejest dużo.
Jeśli chodiz zaś o słabszych członków naszej grupy, daję im trzy dni ( to i tak aż za dużo) na to aby zrobili 2000 tysiące XP. Narazie to wszystko P.S. Bubble znowu naga i tym razem nawet bez broni ;) |
Cytuj:
ROTFL wlasnie zauwazylem ze mam 3005 exp haha wchodze w to ;) Moj nick: Kill_u_in_main |
re up: 2000 czy 2000 tysięcy?:)
|
Ehh... dosc lagodne zasady :P juz sie balem ze bedzie gorzej spox juz nabilem ponad 2000 tys expa mam identyczne rzeczy jak youri tylko ze ja mam augusta i ump a zapomnilaem jaka on ma bron :P
|
lol a ja wlasnie mam prawie 1k expa jutro kolejne sie zdobedzie i zostane ;D <happy>
a bo jeszcze nie pokazywalem moich statystyk ;p jak narazie takie ;p You have 3661 gold. You have won 103 matches. You have lost 13 matches. You have been playing for 1 day. (109.61 matches per day). |
Hege wlasnie proboje z toba zawalczyc :) zobaczymy czy cos wskuram :P
Wygralem :P zostalo mi tylko 53 hp bo ten m60 sie wolno przeladowywuje :\ |
Tez walczylem z hegemmonem poczym zostalo mi 66 hp ale dlatego bo czesciej zamiast strzelac probowalem mu walnac z lufy w glowe :P
|
jO ziomy Hege mnie przyjal ;D jak troche "podrosniemy" napadniemy na kroolika ;) hrhr jezeli gazdy bedzie gral czesto codziennie to bedzie cool :)
|
Czy to ktorys z was ?? :P
Kill_u_in_main attacked you Failed |
Cytuj:
- Shinoda attacked you Failed <---- Oic? :P |
E tam slabizna tylko giwere mial dobra :P
- You attacked Kill_u_in_main +61G 9XP Zostalo mi 63 hp ;) |
no to do jutra...
dobra zaczynam zbierac kase na jakas lepsza bron ;p
moglibyscie cos doradzic?? kase oczywiscie sie uzbiera...ale dopiero na jutro ;p bo zara musze zlazic ;) jak sie jutro uda to zaczne dalej walic w ta gierke ;) HAIL MROCZNI I ŹLI !!! |
Cytuj:
Dlatego zawsze kupuje się 2 M60 i jak w jednym sie magazynek konczy to zmieniasz na drugiego i nadal nawalasz ;] |
Cytuj:
Konto mialem zalozone 4 dni temu ale pierwszy exp dostalem jakies 4-5 godzin temu ;P |
Lol, Grandon jest silny, ale nie dal mi rady :D
- You attacked Grandon +41G 8XP Ale mialem troche fuksa,bo zostalo mi 29 hp :D mój nick Shardin ale mnie nie ciachajcie za bardzo :D |
ja cie przegralem buuu 2hp ci zostalo ;p
heh nastepnym razem sie uda ;p Grandon i ja pokonujemy sie nawzajem ;p |
Cytuj:
Sluchajcie przestanmy roz*******ac siebie nawzajem i dzialajmy jak druzyna :\ To do niczego nie prowadzi zabardzo od teraz nie bede nikogo atakowal z druzyny... oprocz tych ktorzy atakowali mnie >< |
Cytuj:
|
Lol, podalem nick, a juz 2 attacki na mnie:D(na szczęście failed :D)
|
Cytuj:
Jak chcecie sie sprawdzic to jest duzo ludkow ktorzy maja takie samo eq jak nasi ludzie i wcale nie ma potrzeby rozwalac druzyny... nie mam racji? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |