![]() |
Wielkie GZ bardzo mi sie przyda bo sam gram druidem i mam trudnosci z expieniem itd itp jeszcze raz 10/10 gz gz gz :cup::cup::cup::]:]:]:D:D:D:p:p:p
|
Poradnik super! Polecam wszystkim nowym jak i dośwadczonym graczom! Dostajesz 6+ ;]
B)B)B)B)B)B) |
Haha Emoczyna mafia.
Fajnie, że Ci sie chciao to robic xD! |
Wszystko ładnie ale mogłeś napisać co wziąć na poszczególne expowiska czyli ile mp/smp/gmp itp.Narazie daje 9+/10 jak będzie co wziąć to 10/10;)
|
Wielkie GZ dla ciebie a może wiesz gdzie znajde taki poradnik dla Sorca??
|
GZ za poradnik. Supper przyda mi sie;)B)
|
zauważylem "błęda" xD exura nie spala 25 many tylko 20 w tym update a ty napisałes 25. i wogole sa literowki i wogle. ale 9+/10 xD
|
i inkatacje exura tez nie ma
to dopisz: Inkatacja: "exura" Potrzebna mana: 20 |
Cytuj:
Ale ogolnie poradnik swietny 9/10 :p |
ale dlaczego akurat hat of the mad na ten lvl przecież słabszy ma armor
|
@up
ale leciutki, a to ważne u druta/sorca |
No, nawet ładny ,ale
Icicle-28lv GFB-30lv Poza tym spoko ;) |
Świetne! Tego właśnie szukałem! Nie licząc błędów: 12*/10 :D
|
Spox poradnik:)
Szkoda ze nie mam druida;p |
2)Terra Wave
Cena: 2500 gp Inkantacja: "Evevo Tera Hur" Potrzebna mana: 210 Wymagany poziom: 38 Opis: Czar żywiołu ziemi, bardzo podobny do "Evevo Mort Hur". duży błąd powinno być 'Exevo Tera Hur' oraz 'Exevo Mort Hur'. |
Cytuj:
Już poprawiam ten 'duży błąd' (literówkę). |
Crown Helmet będzie lepszy od Hat of the Mad. Ten kapelusz ma tylko 3 arma ia cornw helmet 7 i jest niewiele cieższy.
Crown Helmet: 29 oz./7 arm Hat of the Mad: 7 oz./3 arm Ocena to 9/10:cup: |
2)Heal Friend
Cena:1200gp Inkantacja: " Exura Sio "nick " Mana: 140 Wymagany Level: 18 Opis: Czar leczy wybraną osobę. Musisz stać w odległości nie większej niż 5 pól od osoby, którą chcesz uleczyć. Po update 8.1 czar używany tylko do leczenia innych osób. Uwaga! Nie można leczyć graczy znajdujących się za ścianą. Heal Friend kosztuje 800gp. |
1) Death Strike(16lv - śmierć), Energy Strike(12lv - energia), Flame Strike(14lv - ogień), Ice Strike(15lv - lód), Terra Strike(13lv - ziemia).
Cena:800gp każdy Inkantacja: "Exori Mort", "Exori Vis", "Exori Flam", "Exori Frigo", "Exori Tera". Mana:20 Opis: Każdy z tych czarów jest podobny. Można je użyć na odległość jednej kratki na wprost od siebie lub wystrzelić jako pocisk w potwora/gracza, którego się w danym momencie atakuje. W tym wypadku maksymalny zasięg wynosi 3 kratki. Chyba raczej nie wszystkie po 800gp. Death Strike 600gp kosztuje |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |