![]() |
Cytuj:
|
Xaliin
Oct 20 2006, 11:46:33 CESTKilled at Level 92 by Bezok |
Cytuj:
|
14-9 we fragach , coraz lepiej ale co z tego jak cale arcanium ma w huj kasy na blessy i wogole wszystko ; a z mm coraz wiecej ludzi odchodzi
|
Oct 20 2006, 11:46:33 CESTKilled at Level 92 by Bezok
http://img301.imageshack.us/my.php?i...bia0015zo6.jpg Veni , Vidi , Vici xD - ktos ma jeszcze jakies watpliwosci? kthxbye |
ave berger _/ xD
|
chlopaki, zaplace bo chce sobie tu pograc, przeciez nie dacie mi gwarancji ze wojne wygracie, chociaz staje sie to coraz bardziej prawdopodobne.
jedyne co moge zrobic to wstrzymac sie kilka dni, ale tu istnieje ryzyko zwiekszenia paymenta.. @berger Aca podobno biegal po mint noob-charem [CHAR]Kinoksie[/CHAR] i pomagal mu ktos z Arc. z Fidelity wyszlo jakies 7-8 z 29 zrobilo sie 21 chyba, nie wiem dokladnie jak jest teraz. ktokolwiek chce sie czegos dowiedziec, bede online od ~15, moze wczesniej. @usar noline nie grywa w tygodniu duzo, kontatkuje sie z nim jedynie przez Eve. w poniedzialek mamy kolejne sam-wiesz-co. PS @chris wspolczuje, trzymaj sie stary ! |
@maddie poczekaj pare dni, skontaktuj sie z Chrisem lub Neztasem, moze oni wam pomoga
|
Gratuluje MM zdobycia kolejnego Fraga :)
Widze ze wojna zaczyna sie rozkrencac :p Arc nie wbilo zadnego fraga ostanio ale za to MM goni do przodu :) /Falevius |
@ MM - napisz do neztasa gadalem z nim o tym i pokazal sie :*
Hehe juz niedlugo kolejne fragi obiecuje xD Xaliin dzis dowiedzial sie co oznacza ŁYCHAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! |
Academion jest jebanym pa i hackerem. Powinniscie to wiedziec przede wszystkim...
Pewnie wielu z was sie zastanawia skad Academion taki bogaty :) Noo juz mowie... 1.Opierdolil on polaka o namie [CHAR]Shurak[/CHAR] :) Byl to jego blood brother :) W jaki sposob? Zaprosil do domku i poprosil zeby Shurak pokazal eq:P Jak to polak pokazal dla braciszka :D i wtedy alana sio~ :) Po godzinie niby rl academion odzyskal postac dopiero... No i wiecie :D SHurak zalamany bo brata stracil hahaha... i wlasnie za to Academion wyleciał z Arcanium ;) 2.Jest to jebany power abuser, on i jego armia! :) Clarit, Kyoxlurer czy cos takiego... To jego 2 real kumpli... zapierdolilem obu... Tego druida- Clarit chyba ze 2 razy =] Jak myslicie co oni w domku wspolnym maja? Aca i oni maja oddzielne domki :) U clarita w domku golden set lezal i okolo 1 mill w kasie... A u Aca a tym samym czasie okolo 1.5mill... ALe pamietajcie Chealino byl na wakacjach wtedy zeby nawet nie przeszlo wam przez mysl ze on chociaz 1 gp dal na przytrzymanie bo nie dal... Jak to Aca powiedzial "zrobilem world trade"... Mialem z nim konflikt...chyba z 100k mialem zaplacic za zabicie 30 druta :D Buaha ;P Zakonczylo sie tym ze mnie prosil zebym doszedl do LP swego czasu... Te info jest z wakacji 2006 :) Końcówki :D Uwazam ze to hacker.... Po tym co on i jego rl kumple z fittja maja... On zawsze przekrecal fakty... Aaa Ezekiel to jest flejtuch swinski... On i jego koledzy z doom brigade.. Nienawidze ezekiela od 1 dnia gry na iridi... On trzymal sie przy triad i im zawsze lizal dupe... az sam sie przeciwstawil...ale jak sami wiecie dobrze to mu sie to nie skonczylo... to byla wojna indepedent chyba :) Moge byc w bledzie... ;/ pozdrawiam :) |
@Zimn
To Triad sie przeciwko niemu obrocilo, mu zostal tylko wybór: zostac chickenem i blagac o wolnosc czy walczyc... I wybral walke. |
@karolek - no nie moge zaprzeczyc. A co do 90% twojego posta sie zgodze. Te drugie 10% to "rzucanie mięsem" bylbym wdzieczny gdybys nie robil z tego forum ścieku:) Co do Aca... wiesz co to jest honor i bycie ****uchem? jemu to jest obce :P
Eze to nob ktory bez friendsow ktorym wylizal dukspo nic by nie znaczyl bylby koljenym wrzodem tego serwa ktorego by sie predzej czy pozniej wycisnelo. Bilem go zabilem i nie mialem z tego powodu zadnych konsekwencji xD a on nadal nie ma jak mi sie zrewanzowac. On i Aca sa siebie warci nawet wzieli slub. Ja narazie mam swoja black liste ktora bede realizowac po war jesli uda nam sie wygrac, najbardziej jestem zainteresowany hunceniem : Saroth , Rau, Aca, Eze , Fetomana i ta banda RSow na lvlach 20-30. |
Rau błagał o wolnośc...chyba z pół roku :) Zmienił się ostro...zrobił lvl i sie wieezie :|
|
Damn :< Ja tez jestem flejtuch swinski o.O btw. ciekawe okreslenie o.O
|
ty i xandar to wyjątki :D
|
haa watpie ;p swoja droga gdybyscie poznali tych ludzi blizej (bez skojarzen xd) to wiedzielibyscie ze sa naprawde w porzadku (oczywiscie nie twierdze ze ja jetem ;p) xD
Co do Academiona - jak kazdy mialem z nim problemy, wiec nie bede kontynuowal tego tematu...szkoda sensu ;) Z kolei co do tak "lubianego" na tym forum Ezekiela. Jak go poznalem byl w porzadku. Naprawde milo wspominam ten czas jak gralismy razem - cala ekipa. Niestety po jakims czasie ktorys z nas sie zmienil i juz sie nie dogadalismy. Odnosnie tego ze bylby nikim bez znajomosci. Kazdy czlowiek otacza sie jakimis osobami, ktorym ufa, ktore ufaja mu i nawazajem sobie pomagaja - normalna kolej rzeczy. Czy Wam nikt nie pomaga? |
[quote=Maxxonek;1039458 Kazdy czlowiek otacza sie jakimis osobami, ktorym ufa, ktore ufaja mu i nawazajem sobie pomagaja - normalna kolej rzeczy. Czy Wam nikt nie pomaga?[/QUOTE]
Mi nikt nie pomaga :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |