![]() |
niestety nie znam teraz sytuacji na Beryli dopiero teraz wszystkiego sie dowiedzialem w tym temacie. Gralem za kadencji AO i bylo zajebiscie :) a teraz?? ... Pamietam Corso z gildi ;] Nawet spoko koles z niego byl :) Podpowiem tylko ze bylismy razem na OFie dzieki Dimezowi stracilem 15k i zaliczylem "zgon" . Jesli ktos ma wiadomosci o Buli Dimezie Tanzisie Czarnusie mogliby udzielic info?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. nie wiem o którą ci ekipe chodzi bo bulas ciagle z inną ze tak powiem ale on sam jzu w tibie niegra jak mi dobrze wiadomo:D |
Serse.... jakiś ty głupiiiii :( to żal... ;d
|
Cytuj:
Co do Guardiana i Corso to myśle że można zostawić już ich osoby w spokoju i zacząć pisać na temat... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A swe z kh swoja gildie zrobili bo wiekszosc sie pewnie z rl zna (vmo , halmstad) I są bardziej ze soba "zżyci" i tylko w swoim jezyku pisza (tak myślę , że dlatego) ale moge sie mylić oczywiście:D |
a mam takie pytanie Knightsolo i Korobskura to bracia ???:baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
sssssssssssssssssssssss sory lag
|
Cytuj:
Jak by chcial napsiac ze ma w pamięci nathocika by napisał Memory of Nathocik lub In memory of Nathocik :) |
cóz powiedzieć jak niewie sie co to "playing" a tyra sie innego, porażka :(
|
Cytuj:
|
Ciekawostka:
Character knightsolo does not exist. Character korobskura does not exist. Character eteneel does not exist. Deleted? 21:13 Rizzlaa [108]: time to come back |
up :D
no wlasnie , to zobaczylem :D buhaha xD szkoda ze odszedlem z beryli :P bym powrocil do swojego 70 sorca;d |
Będzie się działo...
|
powiem tyle Zwrotna Sytuacja na Beryli pozdro.. szkoda że nie moge powrócić :D
ps. magebombe usuneli :(:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |