![]() |
Wiecie co... przestancie to rozstrzasac i dajcie jej odejsc w spokoju...
|
Cytuj:
Nie zapominaj, ze my tez je tworzymy ;] |
Cytuj:
A co? Pamiec o niej jest warzniejsza. Niech te gnojki zgnija -.- |
Poprostu media rozdmuchaly sprawe i tyle... Ile ludzi sie wiesza... Ile kobiet jest gwalconych...
A co do tych "Straznikow Texasu" - tak jak wiele ludzi wczesniej - Czy jak w waszym otoczeniu ( szkole ) slabszy jest tepiony to mu pomagacie ? Pierwsze zaprowadzcie spokoj u siebie a dopiero potem wsiadajcie do pociagu do Gdanska... Cytuj:
|
Cytuj:
A zycze ci tego z calego serca. |
Gratuluje inteligencji... zamknijce juz lepiej mordy, zapomnijcie - . -
czujecie sie lepsi ze napiszecie na forum ze jest wam przykro? pokazujecie tylko jacy jestescie prymitywni - . - rzadne sensacji, krwi, przemocy, itp. plebsy... that is trv Cytuj:
|
Cytuj:
I jak ktos powiedzial - Dajcie jej spokojnie odejsc... Tak czy siak - quit. To jest bezcelewe... Facet mi zyczy zeby mnie pedofil dorwal... Zalosne... Cya~ |
Napisze tak, chociaz wielu z Was moze się ze mną nie zgodzić.
Tak naprawde dla mnie po częsci jest to wina dziewczyny, w stylu "biczys" itd. napewno jakby ich jakos nie podpuszczala goscie by tego nie zrobili, mini itd laski w tym wieku maja odpierdol. Chłopczykom wyrwałbym na zywca jaja i oczy... i wypuscil ich w las. Ania[*]...:( :( :( Poje%%%% polska rzeczywistość, poje%%%%% świat. Cholera, kultura się liczy, jakby kazdy był dla siebie w miare miły, umiał hamować swoje zapędy a co najwazniejszedzialac widząc jak bliźni szkodzi bliźniemu....X( |
Cytuj:
|
Hail Hakhak Powah!
Buta bana, chłopy... |
Mówienie, jakim to by się nie było w danej sytuacji nie ma niczego na celu. Co innego się czuje siedząc przed komputerem i patrząc się w monitor a przebywania obok, bądź uczesetniczenia w tejże sytuacji. Być może postawilibyście się, ale co to za problem powiedzieć : skopałbym ich ! , a zrobić to w obliczu całej klasy, sam na pięciu ? Pewnie kiedyś się dowiemy, w tym chorym kraju, jakie uczestniczą przeżycia w takim wypadku.
|
mnie tam gwalca w szkole codziennie :|
|
Właśnie! Sam na pięciu. Jak już wcześniej pisałem nigdy nie ma pewności, że reszta się dołączy co odbiera odwagę poszczególnym jednostkom.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby taka sytuacja miała miejsce w jakimś liceum, albo chociaż w tej 3 klasie gimnazjalnej, to napewno gościu symulujący gwałt dostałby niejednego buta nawet jeśli miabym potem dostać po mordzie od tych 5-ciu, chociaż i tak w to wątpie. Jak Ci ktoś w czymś przeszkodzi to dopiero sobie zdajesz sprawę jakie powalone rzeczy robisz. 14-sto latkowie to dzieci, oni się boją powiedzieć cokolwiek, co dopiero zrobić. |
Cytuj:
Koledzy z mojej klasy jak ja ich czesto slysze.. "wow ru*ali sie" "zrobili trojkacik" "paluszek". To jest dowod, ze 14 latkowie maja niezle po*ierdolone w glowie. (zdarzaja sie przypadki normalnych ludzi, ale tylko na tym FORUM! xD) Jak to slysze to mi az chce sie rzygac. I nie mowcie mi, ze nie znam swiata bo znam, ale przeciez to juz jest przesada. (w klasie :O) Ale mimo tego co zrobili to napewno mieli swoje powody. np zle wychowanie(w swiecie mody, gangow, dragow i innych glupich elementow subkultury). P.S. Bym ich polozyl. (moze) Bo uwielbiam sie bic:D :D :D (ale oczywiscie bez przesady). Jak by mie dziwczyny (ladne) molestowaly seksualnie ooo to byl bym w 7 niebie XD. @edit to down !@#@!$#@ Ja tez nie wiem jak to mozna bronic takich IMBECYLI. By im to nie wyszlo na sucho poniewaz by sie zasgarzyla i byl by sad. Ale patrzac z drugiej strony medalu... I slyszac komentarz ojca : "Nie macie na mojego syna zadnych dowodow" oraz jak oczywiscie stwierdzic o klasie "Ich to nic nie obchodzi" to mozna z tego wywnioskowac, ze prawdopodobnie nasze chore do glupoty prawo uniewinni ich.. LOL |
dzisiaj myslalam ze nie wytrzymam...
tych pedałow byl wykastrowała! jak mogli! Biedna dziewczyna. A na miejscu adwokata nie podjełabym sie bronienia chłop... nie ich nie mozna nazwac normalnie - bronienia bydlakow mi zboczencow. Co ich to obchodzilo? Anatomi nie znaja? Niech sobie barbie kupia! Niewinne zarety? chyba popierniczylo starego! Na starosc takie teksty! Ja to na miejscu ich rodzicow bym sie chyba ich wyrzekla -.- Nie no nie moge.sry Ale z drugiej strony gdyby ona sie nie powiesila tym pedałom uszłoby to na sucho i nie wiedzieli by ze wyrzadzili jej krzywde. Dlaczego oni sa az tak niedorozwinieci!? |
Cytuj:
pieprzenie glupot i scum... that is trv |
Cytuj:
Gratz >10znaków< Eh co sie dzieje na tym świecie :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48. |