![]() |
ta lodz podwodna jest boska! a caly fake jest lepszy od siedmego nieba :p
|
Jeszcze nie ma kolejnej części? Szybko, szybko! Czekamy!
PS. 1. This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 6 seconds. @Down Komentarze... Zobacz sobie, że każdy jest z sensem. Ja przez cały czas mojego bana oglądałem fake. A teraz do tego moge tylko edytować posty bez potrzeby tworzenia nowych. |
Lolny lol?
Co to za spam odwalasz?? W każdym temacie ty pisałeś ostatni post LOL |
Glaves, czy mogę użyć twego pięknego samochodu w moim fake`u? Proszę :(
Bardzo bardzo :( |
@UP:
to mi sie podoba ;] Zapyta się a nie kradnie ;] Pewnie, jak chcesz to używaj. |
8o aha... n/c jeśli bym miał wystawiać ocene dałbym 9,7/10. Jedynie Avager przebija cię względem grafiki ale teraźniejszość a przyszłość to dwa różne okresy.
|
Czekam z utęsknieniem ale jak byś mogl to dobry pomysl zeby zrobic jakies samoloty w podobie do F-16 nie chodzi konkretnie o te :baby:
|
@up:
nie mów żeby Glaves zrobił F-16. Amerykanie uważają że Polska kupiła te samoloty bo robi muzeum lotnictwa. Oni mają samoloty dużo lepsze. @topic: świetne, dawaj next part. Przed obejrzeniem tego fake nie myślałem że fake z nie tibijskimi efektami mi sie spodoba. The Village przyciągną mnie bardziej niż fake Elevo, wienc moge ci dać tylko 10/10. @Glaves: Nie patrze w lokacje pod avatarem bo jestem przezwyczajony że ludzie tam głupstwa piszą. |
Cytuj:
|
nie wiem czy ktoś wytknął ten błąd ale DEFCON 1 to gotowość do działań z użyciem Broni Jądrowej
|
@up:
Kurde popyliły mi sie skale ;/ Myślałem, że 5 to najwyższy stopień a jest odwrotnie. Poprawiłem błąd. Oni Przechodzą na 4 stopień z 5 (DEFCON 4 : Czas pokoju; zwiększona działalność wywiadu; wzmocniona ochrona). Co nie znaczy że w następnych partach nie polecą atomówki ;] Dobrze że ktoś zauważa takie błędy. :) |
łódź podwodna wymiata ale w pierwszych odcinkach myślałem że on mają tam naprawdę te wioskę a tu?Wow nie ma jej ale mieli zaplanowane ci neonaziści. super dawaj następną część!!!
|
No poprostu wymiękam przy tym fake'u. Jak dla mnie bez skazy, a ta łódź podwodna...WOW! czekam na next part'a.
|
Nie no, ZAJE*ISTE :D
10/10... PS. pojawiły się Defcony w tym fake... akurat kiedy wczoraj ściągłem demówkę: Defcon:Everybody Dies :/ |
@Drakon:
Dupa... ? Nie, to nie moźliwę! Źrobię ci taki śam w pixśii!!! @topic: Rob next part albo.. :kat: |
To jest zajefajne. Wynurzenie łodzi podwodnej miodzio. Feake zarąbiste 100/10. Tak trzymaj.
|
Auuu....
WoWoWoW
"Mozna to okreslic milionem slow ale ja mam tylko jedno... BOSKIE" Fake 1000/10 GRATS odcinek 10/10 Boskie Fabula 10/10 Boskie |
jedno mnie intryguje...
przecież generał nie może sam podjąć decyzji o D.3 Za takie cuś może pójść do sądu wojennego... Grafiki,sam wiesz co o tym sądze... w kilku słowach... najlepszy fake na forum(ten który jest aktualnie prowadzony...) @down: ale i tak takie coś uzgadnia się tygodnie... ale to tylko fake,można przymknąć oko ;) |
@oerta:
On to uzgadnia z prezydentam i departamentem obrony ale już tego potem nie pisałem. A w sumie to nie muszą uzgadniać. To jest sztab generalny, a oni mogą sami ogłósić DEFCON ;] |
Wielkie GZ! Nie ma co! Podziwiam Cię! Jestem ciakwy jak to się skończy. Nawet bardzo! 9/10! Wspaniałe!
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Piekna strzelanina i wybuchy... GRaficznie znowusz bezblednie i fabularnie wg mnie tez :] 10/10
|
Co? NIeee!!! Vansider nie zyje!!! NIEe!!!
Aha, nie mam co wymieniac plusow, wiec 10 / 10. |
Jak miło ;] Nareszcie jakaś świetna akcja ;] Podoba mi się Xd
|
Swietne!! Fajne i takie ładnie wykonane. Hehe... Jak oni fajne kucają :D
Hmm... Akcja fajna i co by tu dużo mówić: Chce more!! |
niezle. 94/100
poprawiles sie :) |
Na kilku ostatnich obrazkach, oni maja nogi, jakby szli, a w ogole sie nie poruszaja...
A tak pozatym to super. @down Ehm ;P |
@up:
lol XD oni nie idą, tylko kucają ;D |
Glaves piękne. 10/10 nie widzę błędów (no chociaż Oerta ci juz cośtam wytknął). A czy ja zginę??
@Down No dobra nie będe się wtrącał ale dość szybko to wszystko uzgodnili. ;) Szybcy są. :> |
@up:
To co Oerta wytyczył nie jest błędem. Pomylił sie. Ludzka rzecz. Sztab generalny może ogłośić DEFCON. Nie wzoruj sie na innych. Jakby ktoś napisał żę outy są czarno białe to też byś sie zgodził? ;) A fabuły nie zdradze ;] Zobaczysz co się stanie :) |
Glavi a kiedy ja zgine? Czy nie zgine? Czy wogole sie pojawie i czy będe wazna postacia?
|
10/10 jak zawsze a wybuchy czolgow miodzio!chcial bym tez byc w takich strzelaninach xD
|
Na obrazku 232 pisze czekamy na smoglowce. To chyba nie miało być tak.
Jako że więcej błendów sie nie dopatrzyłem daje 10/10. |
Bardzo dobre, 10/10
|
tego fake nie mozna ocenic w slowach,daje 9/10 bo bylo kilka bledow ort. i int.,ale to nie wazne
|
Witam !
No musze przyznac ,iż grafiki są superowe. Lecz mam zastrzeżenia co do płonących M113 , przy takim ogniu układ paliwowy by nie wytrzymał i transporter by ekslpodował. Pozdrawiam! P.S Ile razy trzeba powtarzać , że to nie są czołgi tylko transportery opancerzone ?! |
Wow normalnie bomba!! 100/10 czekam na kolejną część.
|
Cytuj:
@Fake Jeszcze nie ma next part? Smutno mi :'< Dawaj next part! http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
@up
ziom wyluzuj, myslisz, ze on nie ma innych zajec? dopiero dzisiaj skonczyl robic ta czesc, a i tak z tego co widze to on najszybciej je robi ze wszystkich co robia fejki, wiec uspokoj sie. Najwczesniej next part bedzie pewnie w weekend czesc dobra, troche akcji jest :) ale troche dziwne, ze Glavesa nikt nie trafil chociaz chowal sie za kwiatkami :D |
@down UPS double post :(
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |