![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2 Najszybszymi vocami są drut i sorc (utani gran hur) |
Cytuj:
2)Tak najszybciej chodzi knight... ciekawe od kiedy? 3)To cie rozni od tego "50 Pall" ze on mysli a ty nie bo poprsotu jak czytam te "200-300" z mieczyka az mnie gnie ze smiechu.. . |
Cytuje:
Po 1 knajt walnął bym 50-110 max:baby: LOL, Knight w skilach po 65 walnie ze 130 Knight rzadzi. z wysoki8mi skilami to moze robic wszystko. Najlepszy jest na no - pvp. |
@up
na non pvp jest najlepszy sorc na wyzszym lvl a na middle druid :P |
Cytuj:
@down: jesli ktos wbija 80/80 po to zeby isc na guardy to powinien grac w bierki. |
oj...
twoje 3 pierwsze pkt to bylo kina vs inna profesja ... i opisywales ~30 vs ~30... ja widzialem tibiaCAMa jak ~100 sork nie mogl zajebac ~60kina ... na wyzszych lv sytuacja sie odwraca ... a co do 4 pkt: prawda skile zabieraja duzo czasu i nudno sie je treni :p ale jak juz sie wytreni do 80 skila to lecisz se na jakies cyce (uh w ogole nie schodzi ...) i expisz, potem jak wbijesz wyzszy lv to guardy. duzo kasy z loota jest, uhy sie zwracaja az nadto... B) wg mnie w prawdzie na poczatku jest nudno i ciezko ale jak wbijesz se wyższy lv to juz leci z górki :p :p |
Ludzie, widać że tutaj wypowiadali się sami nisko lvlowi knightci.
Knight to nie samo skilowanie itd... Kim jest 40sorc na hydrach bez blokera, zalozmy o 40poziomie? Knight to postac ktora nudna jest moze i napoczatku. Wlasnie swoim harem padlem (siwza postac) 2x z 60/60 które dobijałem od soboty mam 58/58.... do knighta trzeba mniec cierpliwosc ktora potem wynagrodzona jest naprawde fajna gra. |
No i na dodatek najmniej pacc mu jest potrzebny ( niewyobrazam sobie gry sorcem lub drutem na 50+ poziomie... Nawet na 40+ juz jest do bani :o ). A knight to sobie jezdzi po EF, DC, OF :D
|
Witam. Coś tu ostatnio glosno o najcikach, wiec i ja pozwole sobie na dodanie krótkiej notki, ponieważ sam zaczolem dwa dni temu grac najtem, mam kilka pytan, od ktorego lvlu bezpiecznie mozna zacząć chodzic na dragon hunty i ile brac uh'ow/ih'ow na jednego draga, nastepnie, ile trenować sword fightinga i shielding (sword - 35?? shielding 40??).B)
Do tego kto rozpoczol temat: to cie popieram, tez mi sie wydawało ze knight to ani w dupe ani w oko ale zobaczylem kilka filmikow np. Knight vs. 3 dragi (solo), filmik trwal 5min i jeszcze bylo pokazane jak sie bili jacys gracze. Knight rox jak to powiedzial Tibinosss. xD Pozdro dla elite knightow i knightow. |
dotrenuj drugie tyle i moze ci sie pojedyncze dragi beda zwracac.
|
Na guardach na facc z 85~~ skillem i 'wyzszym srednim' eq da rade siedziec:P
Nie wiem mi sie wydaje ze ef to słaby exp, ale znałem osoby ktore miały 110 lvle i tam siedzialy ze skillami 84/67 to chyba trzeba miec najebane w banie:P |
Cytuj:
Skill 84/57 wynikiem używania dwururki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm a kiedy pacc się nie przydaje?
Jednakże Knight oprócz expowisk i kilku przydatnych questów nie traci praktycznie nic w przeciwieństwie do mage/pala |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
J Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja bylem tam pare razy dla sportu. Robilem 45k exp/h gdybym znal spaw lepiej, moze robilbym 50k. Jest to strasznie wolny exp dla knighta na moim levelu, znam z 10 lepszych miejsc, z lepszym expem, lepszym zyskiem. A taki 180 ek to ma ich pewnie 2x tyle co ja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozwolisz ze wymienie tylko 15 miejscowek bo nie chce mi sie rozpisywac 1-edl 2-vdl 3-poi 4-tower 5-double dl 6-drugi spaw dragow (i dl) w ank 7-trzeci spaw dragow w ank 8-Orc fortes 9- Wyspa nieumarlych(z wastem) 10-behemoty (z wastem) 11- Ormuc tomb(z wastem) 12- Deep fibula 13-Forteca piratow 14-1 poziom za tp w stone tomb 15-2 poziom za tp w stone tomb |
Cytuj:
1. 63k/h 2. 70k/h 3. 90k/h 4. 60k/h 5. 60k~~/h 6. 2gi spawn dragow to 3 dragi+2drags z dlem+3 drags z dlem+2 na raz i to nie jest waste?:> 60k/h 7. 3ci to juz wogle dragow resp taki super hiper szybki ze szok 70k/h+- 8. ~~65k/h of 9. 80k/h undead island chyba ze z hmm w ds i w huj gfb lubisz puszczac w 5 bb to 100k+ 10. 80k/h 11. 60k/h 12. 70k/h 13. 50k/h+ 14. 60k/h 15. 2 gs ancient+ vamp na klate?:> Nie waste?:D Nie widzialem nikogo kto by klepal piraty, a testowal je moj kolega i mowil ze waste i slabszy exp niz na zolwiach |
Xzonixek, w sumie masz racje, 180 ek expi na zolwiach, a eternal(290 ek) chodzi tylko na scraby bo wyciaga tam 150k expa/h (skoro 40 ek robi tam 20k exp to ktos z 7 razy wieszym levelem bedzie robil 7x tyle expa-Twoje rozumowanie) i nie zuzywa uhow, kase na + wiec jest super :)
|
Ok, chodzmy na zolwie.
Ewentualnie ktos chetny na roty ? |
Proponowałbym żeby ci co nigdy nie byli na żółwiach wysokolevelowym knightem zamilczeli i wrócili ganiać elfy.
|
180 ek expi na żółwiach na bocie? Mnie to nie dziwi, u mnie na Celeście biega ~150 ek na dragach na bocie xD
|
Cytuj:
A kogo nie boli śmierć na 70lv bez Pacc? A co do expowisk. Są lepsze, z tym że można sobie spokojnie expić na EF i dorabiać na mintwallin a potem przezucic sie na OF/Dragi/Wrl. Sorc/Dru tracą wszystkie najważniejsze czary. Expowiska (których na facc area wcale tak dużo nie ma dla sorca, szczególnie na mid lv) Questy i szybciej regenerującą się mane (co na mid lv bardziej boli niż szybciej regenerujące się hp ek) |
Omg
ja gram knightem mam skille 101/100 na 158 lvlu i expie na dlach. Na wysokich skillach expienie knightem to przyjemnosc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Szybszy :< |
Widzę sprawdzaliście tak jak ja tego rycka;P widziałem tylko typka ze skillem 100/102:P
Poza tym twój znoobiały podpis może wskazywać, iż jesteś 14 latkiem próbującym zaszpanowac:evul: |
Tak, tylko zauważ że drut/sorc gdy idą zabić knighta muszą mieć manasy uhy i czasami sd.A drut lub sorc nieprzygotowany to najt zrobi swoje:)
|
@Tengo
"advanaced" zaaal... nawet oszukiwac poprawnie nie umiesz.. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP: OMG, chyba chodzi o równe Lv obu postaci. Taka jest prawda że Sorc vs. Knight w tym starciu po update z hotkeyami Knight nie ma żadnych szans na ubicie tego sorca. Taka jest prawda że Cip Soft w ostatnich updatach cały czas ulepszali Sorc'a/Druid'a a pogorszyli strasznie Knight'ów/Palladynów (w tym Palladnynów najbardziej) Jeśli by zobaczyć % liczbę profesji wybieranych na nowych światach wywnioskowali byśmy 35 %- Sorcerer, 30%- Druid, 25%- Knight, 8%- Palladyn, ( no i około 2% zostaje Rookstaylerami ).
Gilu |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprostu chcieli dac kopa tej grze i ich noga utknęła między pośladkami:D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |