![]() |
Dobrze, że Kuszczak bronił, dzięki czemu będzie miał medal z mistrzostwo Anglii (aby dostać ten medal trzeba zagrać minimum chyba w 7-miu meczach ligowych)
|
Cytuj:
|
czyżby barcelonka wtopiła 4-0 z getafe ahauhshausamsjnahshyasgyaydasmdmsadysaydhas
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
IMHO gwiazdorom z Barcy trochę się we łbie poprzewracało, czego efektem jest obecny, bardzo nierówny sezon. Taka przegrana w końcu musiała się przydarzyć, a trafiła się z solidnym i walecznym Getafe. Pozostaje mieć tylko nadzieje, że Barca obudzi się. Nie ma to jak walka do końca o mistrza ;>
|
Cytuj:
http://www.elmundodeportivo.es/mundo...0PORTB.EPS.jpg http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif |
Po prostu: visca el far$a! =D
|
Cytuj:
Cytuj:
>down Najwyraźniej Getafe ma sposób na najlepszych, w końcu z Realem też wygrali w lidze ; ] |
dostać 4:0 od ludzi których zna się praktycznie tylko z murowania bramki-sztuka xD
|
kazdemu zespolowi moze sie przydarzyc taki mecz (patrz Man.utd-Roma , Roma-Inter 6;2) z tym ze Inter ma usprawiedliwienie i mogl sobie odpuscic bo juz jest mistrzem :P
|
sport
a wiecie że odbędzie się euro 2012 w polsce?? xD:cup:
|
@up
Nie A Fabianski zostanie bramkarzem Arsenalu i jak kazdy inny polak wystepujacy w Premiership bedzie walczyl o miejsce w skladzie... |
Cytuj:
>down No i co z tego, że 40-letni? Zobacz na jakim poziomie gra. |
Cytuj:
Bardziej prawdopobna jest jego emerytura ;p Biedny arsenal, nie bedzie mial bramkarza-bo trudno Szmacianskiego nazwac bramkarzem, bardziej zaowdnikiem kilku meczow :> |
Cytuj:
Polacy, najlepsi ławo grzacze :D @down Maldini chyba raczej po tym sezonie kończy. Będe czekał na Christiana ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co ma piernik do wiatraka?Te bramki były spowodowane przez niefortunne obrony Almunii to proste.
ps. 2>9 ps2. Barca=Nottingham Forest Towarzyski mecz a finał lm to różnica...ale zgadza się puszczak wpuścił gorszą a czy ja gdzieś kwestionowałem grę Barcelony w finale?grali w przewadze i do 70minuty strasznie słabo grali. Potem wszedł Henka i pozamiatał jak najbardziej zasłużenie zdobyty drugi puchar europy |
Przecież Lehman jeszcze będzie grał jeszcze tylko rok w Arsenalu. Później nie wiadomo gdzie pójdzie, bo Wenger go nie weźmie na dłużej. A co do Almunii - wcale nie nie musi bronić, przecież jest jeszcze Mart Poom. Zresztą w Arsenalu szykuje się nie tylko transfer Fabiańskiego, bo zarząd obiecał Titi'emu, ze podpisze umowę z Eto'o. Ponoć jeszcze Ribery i/albo Malouda mają zasilić szeregi Arsenalu. A jeśli ktoś lubi plotki może go zainteresować to, że Arsenal poluje na Mottę i Saviolę...
@Down: Tyle, że Thierry zapowiedział, że w Arsenalu zostaje do końca kariery. Albo przynajmniej do odejście Wengera. |
>PiXiK
Nie kwestionowałeś gry Barcelony, tylko uznałeś, że to Almunia przegrał mecz a nie Arsenal. Ja to tak widziałem przynajmniej. >Yoh A Barcelona na Henry'ego. Tymczasem... Cytuj:
>Maggic Patrząc na formację defensywną Jagi Hajto i Kłos byliby kapitalnymi wzmocnieniami. |
Cytuj:
|
up* Ci ktorych uwazasz za cienkie bolki,sa jednymi z nielicznych z tych,ktorzy bedac na zachodzie grali.Co do Waldocha to byl kapitanem w Schalke,to napewno musial byc do dupy...Razem z Hajto tworzyli trzon defensywy Schalke...Co do Klosa to przez dlugi okres gral we Francuskiej Ligue1,z naciskiem na gral a nie grzal lawe,wiec mowienie ze wyzej wymienieni sa cienkimi bolkami ma sie nijak do rzeczywistosci.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Osobiście nie mam nic do piłki nożnej ani nie chcę obrazić fanów piłki nożnej, ale jak bym miał myśleć tak jak wy to bym powiedział: "Bieganie za kawałkiem skóry przez 90 minut jak idiota też nie powinno zaliczać się do sportu" EDIT: Chodzi o parkour |
no pewnie wygibasy>piłka nożna. Kiedy w ogóle powstało bieganie na zawołanie?bo piłka ma już troche
|
>PiXiK
Podejrzewam, że nie więcej niż 5 lat temu, bo facet, który to wymyślił - David Belle bodajże - ma na oko ~30 lat. Cytuj:
>down Kiedy cały świat we wtorkowy wieczór ogląda LM my oglądamy popdoloną operę mydlaną, więc nie zdziwiłbym się, gdyby zaczęli puszczać LP w TV. |
hmm kiedyś (dawno temu)oglądałem taki program i chyba właśnie był o tym kolesiu o którym wspomniałeś i jego kumplach. Biegali po jakimś moście,wysokich budynkach itp itd. Pomyślałem sobie że nieźle w głowie mają narąbane-ale wyglądało efektownie(i nikt tam nie mowil o sprocie ale o sposobie na nude i o hobby). Gdy dotarła do Polski fala Parkour,gdy co drugie dziecko zamarzyło o bieganiu przez płotki to[*]ale to pewnie moda przelotna i niedługo zostaną tylko"prawdziwi wyznawcy". Jednak jeśli teraz takie głupoty ktoś nazywa sportem..to boje się tego co przyjdzie i co ludzie będą chcieli nazwać sportem
Miejmy nadzieję że nie doczekamy się w środowy wieczór w tv biegania zamiast piłki;) |
JastrzĘbie
chcialbym zapytać się czemu tak mało pisze się o siatkówce. dzisiaj oglądałem mecz jastrzebia z belchatowem o mistrzostwo polski ale jastrzebie sie wybronilo i finał bedzie za tydzień w bełchatowie.
napiszcie co sądzicie o grze obydwu zespołów |
Sadfhtdh
Sadtjatdartttd
|
Real Madryt pokonał Espanyol Barcelona 4:3. Był to mecz dramatyczny i do końca nie było wiadomo kto wygra. Najpierw 2 gole dosłownie z dupy graczy Espanyolu-przypadkowe akcje i tragiczne błędy obrony Królewskiej. Gol Kontaktowy został strzelony przez RVN. Carlos wrzuca przedłuża Guti i RVN z ok.5metrów pakuje brameczkę. Druga połowa Reyes daje znak do ataku(zmienił Gutka).Trafia w boczną siatkę.Drugi gol dla Realu-majstersztyk. Carlos wrzuca RVN(chyba)przedłuża piętą podanie do Raula i ten z ostrego kąta pokonuje Kameniego.Jeszcze przed trzecim golem Raul genialnie przyjmuje piłkę piętką podbija główką i niestety strzela obok bramki. 3 gol dla Realu dzieło przypadku-Raul zderza się z kamenim na 15 metrze (albo ze swoim obrońcą?)piłka trafia do Higuaina który pakuje do pustej bramki piłkę. 4 gol-wywalczył piłkę higuain wślizgiem podaje do kogoś, otrzymuje podanie zwrotne ostry kąt strzał wślizgiem i gol-całe Bernabeu oszalało Higuain ściąga koszulkę podrzuca nią. Ostatnia zmiana Raul żegnany brawami za Torresa. Niedługo potem koniec meczu:)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Coś dla rozrywki: Cytuj:
Cytuj:
|
Może to dziwne ale ja się cieszę. Espanyol to zwykła banda chamów. Mam taki wstręt do nich jak do języka niemieckiego,.
|
Cytuj:
3 bramka dla Esp. Cóż z Ramosa środkowy średni...ogólnie obrona średnio. Ale Pandiani ładnie od słupeczka do brameczki...hat trick |
Real 66pkt
Barca 65 Sevilla 61 Hmm kto mistrzem ? ;d Mimo wszystko stawiam na barce, chociaz nie jestem zwolennikiem obydwu druzyn. rzeczywiscie nie zauwazylem ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To prawda, przed chwilą na powtórce zobaczyłem. Czyli w sumie Guti nic dobrego w dzisiejszym meczu nie ugrał.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |