Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

Te-besque 24-04-2007 15:35

hauhauhauhaua=D Lay low whipper-snapper.
Nie każdy jest taki fajny jak Ty:/ noo może powiesz, ze kupilam?????????
Sitalla to char Aniki=)) Rumunie=*

James.. my też się zaraz pośmiejemy=D! <tajemnica>

Nicole Sunrise 24-04-2007 15:38

Imargam stracił 2 levle i czuł sie z tym nie zadobrze, a pomysl jak sie czuli Margami i reszta kiedy stracili wszystko i cała ich praca została zniszczona w 1h.

Masywny_Titania 24-04-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cfaniaczynaq (Post 1385885)
ja pierdziele qrwa.. jedne sie pyta ze na open damage combo 1500 a ima padl od 50+ lvla z visa.. lolq zostal zpingowany i bil po dajmy 2 minuty -.^ zal

Napisalem dokladnie to samo, czytanie ze zrozumieniem plx

Chmurzasty 24-04-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forc (Post 1385106)
Ktoś tu nie odróżnia świata rzeczywistego od wirtualnego... to co robi postać w grze zostaje w grze, a to co robi postać w świecie rzeczywistym zostaje w świecie rzeczywistym.
Ale Wy chłopaki z blokowiska tego nie widzicie... zresztą patrząc na wasze dresiarskie mordy ciężko się dziwić...
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci...

Yo!

masz u mnie browara :D

Slovik 24-04-2007 16:03

@ off top

Dzisiaj mnie rozwalilo jak jakis gostek w dp thais powiedzial ze Tarrin matke krzeslem zaje**ł

@topic

Ima padł smiesznie, ale raczej był pingowany

edit

Widze ze Veltaxio juz nie banished xd Witamy znowu cos sie bedzie dziac

Neanoneek 24-04-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1385765)
Zadaj sobie pytanie czy jesteś głupi czy tylko durnowaty?
Oczywiście wiemy, ze jakby Cie jakieś psy pingowaly, miałbyś kicka
TO BY CIE ZABILI A TY BYS UCIEKL TA?

Musze to napisać, bo mnie już "denerwuje"

Psy to se możesz mówić na siebie i ludzi zdradzających swoich best kumpli (czyt. Ty Magramiego i inni z Vision) Suko jebana! Więc stul pysk i za*******aj do szkoły się dokształcić, a nie pierdolisz jak byś wszystkie rozumy pojadła! I nie myśl że jesteś jakaś super ivul piękna i możesz robić co Ci sie chce pierdolona Nyggo!

/\ Powyższy tekst jest napisany na biało, ponieważ zawiera teksty lub słowa mogące obrazić niektóre osoby , lub prowadzić do wielkich kłutni na tle rasowym , i nie tylko.

Veltaxio 24-04-2007 16:06

Ludzie zostalem zabity i koniec tematu ;d

sallceson 24-04-2007 16:14

koniec kary czy cudowne odbanowanie? :D

Chmurzasty 24-04-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1386008)
koniec kary czy cudowne odbanowanie? :D

mi dali bana na zawsze, chociaż miałem z tego samego powodu co Ima i inni.
Hege is evul :evul:

sallceson 24-04-2007 16:22

czyli za offtop?
ale racja... Hege is iwul :)

btw przegladajac photobucket imargama znalazlem cudowne wprost zdjecie
http://s8.photobucket.com/albums/a39...ent=200lvl.jpg

Kumulus 24-04-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nicole Sunrise (Post 1385900)
Imargam stracił 2 levle i czuł sie z tym nie zadobrze, a pomysl jak sie czuli Margami i reszta kiedy stracili wszystko i cała ich praca została zniszczona w 1h.

no i powrzucaj Adzie jeszcze troche, śmieciu. Ona hakneła frajera, który daje passy do 150 levela nieznajomym (debil?)

A ciebie każdy na Mytherze uważa za zdrajce i skończonego s*****ela. Jak Kozienice gnębiły twoich kumpli: Xudaka, Faldhorna, Crimsona, Tige to ty nic z tymi nie zrobiłeś, chociaż miałeś jako taką władze na serwerze.

Kukiz-messerschmidt (Faldhorn) 15:24:23
Roger to pies jebany i tyle

Każdy kogo zapytam o ciebie tak odpowiada -.-

Nicole Sunrise 24-04-2007 16:45

Uważaj na słowa bo skończy się zle ;-)
Nie dziwię sie ze kazdy tak mowi, skoro tych których wymieniłeś juz po kilka razy hunciłem ;c

A co do Kozienic, to graja tam ludzie na poziomie, wykształceni oraz Ci którzy Tibie maja na drugim a nawet na trzecim planie w swoim żywocie.. Czego nie mógł bym powiedzieć o Tobie.

Twój profil mówi sam za siebie... "Zainteresowania: Tibia", w twoim wieku mialem bardziej obszerne zainteresowania ;-)

DUDE GET A LIFE ;>

P.S; swiętoszek sie znalazł, kiedy oddasz wszystkie drobne na które wywałkowałeś ludzi na Mytherze obiecając im Premium Account? :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1386072)
no i powrzucaj Adzie jeszcze troche, śmieciu. Ona hakneła frajera, który daje passy do 150 levela nieznajomym (debil?)

A ciebie każdy na Mytherze uważa za zdrajce i skończonego s*****ela. Jak Kozienice gnębiły twoich kumpli: Xudaka, Faldhorna, Crimsona, Tige to ty nic z tymi nie zrobiłeś, chociaż miałeś jako taką władze na serwerze.

Milten 24-04-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1386024)

btw przegladajac photobucket imargama znalazlem cudowne wprost zdjecie
http://s8.photobucket.com/albums/a39...ent=200lvl.jpg

To nie jedne ich zdjęcie razem, o ile dobrze pamiętam jest jeszcze z Hoty, ale teraz czasy się zmieniły

NarroweQ 24-04-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1384914)
@Narrow

Przestań pisać takie bajki, please,..

Wszystko co napisałem wiem od Khazula, to były informacje o których raczej niewielu wiedziało i miały nie wychodzić na światło dzienne, np jak to, że grał Anubisem.
Nie radzę Ci mu ufać bo jak wyj ebał Ratka którego znał od 3 lat to strach pomyśleć, co może zrobić z Tobą... To śmieć a nie człowiek.
Invisible'Andzie też chciał wyj ebać, tzn "pożyczyć" od niego SoVa na shackowanym Ratilltku.
Nie udało mu się. Khazul na Furorze jest już spalony.

Novacainee 24-04-2007 17:04

AHAHAH Imargam pamietam jak na filmie z banuty mówiłeś " i to jest przyszłość furory" jedna z tych przyszłości cie zpingowała i zabiła ŻAL:D :D :D

Kumulus 24-04-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nicole Sunrise (Post 1386079)
Twój profil mówi sam za siebie... "Zainteresowania: Tibia", w twoim wieku mialem bardziej obszerne zainteresowania ;-)

DUDE GET A LIFE ;>

te zainteresowania wpisywałem jak byłem w gimnazjum, teraz jestem zupełnie innym człowiekiem.

Pytasz kiedy Faldzio odda pieniążki, które zdobył robiąc wały z PACC.
A może ty powiesz ile pieniędzy zarobiłeś na wałkach na world trade? (nie licząc tego SCA na zanerze od Maga Rolnika)

Suppcio 24-04-2007 17:07

"Oryginalnie napisane przez Forc Pokaż post
Ale Wy chłopaki z blokowiska tego nie widzicie... zresztą patrząc na wasze dresiarskie mordy ciężko się dziwić...
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci..."

Yo!"

Tak jest! a Ty idź zapuść sobie żelik na włoski, wytapetuj sie w samo opalacz, Przywdziej różową koszulę jak na człowieka twojego pokroju przystało, wsiadaj do mercedesa i w rytmie blogu 27 jedź na miasto wyrywać dupcie. Sir.

Banelowa subkultura _/!
Aro - Ken i barbie

Topic.
Szkoda Imargam'a ale bywa...

Nicole Sunrise 24-04-2007 17:08

Zanerze mówisz? ;c Jeszcze raz powiem, skończ bo błazna z siebie robisz..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1386126)
te zainteresowania wpisywałem jak byłem w gimnazjum, teraz jestem zupełnie innym człowiekiem.

Pytasz kiedy Faldzio odda pieniążki, które zdobył robiąc wały z PACC.
A może ty powiesz ile pieniędzy zarobiłeś na wałkach na world trade? (nie licząc tego SCA na zanerze od Maga Rolnika)

Okonius 24-04-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1386072)

Hehehe Pyszczku Ja jestem grubas Ty jestes cienias ... Ty wieeeesz ;))

Kozienice mialy powod a Roger mial powod zeby ich nie bronic, ale nie ma sie co przesadnie wdawac w dyskusje hehe

A roger to nie pies ... to 134 elite knight z mythery, Jezeli chcesz mowic o tym jacy ludzie sa w rlu nie mow do nich po tibijskich nickach

Pozdrawiam i prosze nie rozmnazaj sie ;d

Sachar 24-04-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1385989)
Ludzie zostalem zabity i koniec tematu ;d

akurat o tobie to tu naj mniej mowimy bardziej o tych noobach cie zajebali i q qel ktora jeszcze niejedno przezyje

NarroweQ 24-04-2007 17:41

Właśnie odbyła się próba shackowania mnie :)
Wielkie THX dla Pauloo Santoss który wykminił co się dzieje i zablokował mnie przy dp więc nic nie straciłem.
Takiej nerwówki ze zmianą passów dawno nie miałem : P
All było już w parcelu, gotowe na wysyłkę.
A parcel zaadresowany do Ag Gresor
Jego pro to Gremar więc sporo wskazuje na to kto mógł się do mnie dobierać...

Aphy 24-04-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1386219)
Właśnie odbyła się próba shackowania mnie :)
Wielkie THX dla Pauloo Santoss który wykminił co się dzieje i zablokował mnie przy dp więc nic nie straciłem.
Takiej nerwówki ze zmianą passów dawno nie miałem : P
All było już w parcelu, gotowe na wysyłkę.
A parcel zaadresowany do Ag Gresor
Jego pro to Gremar więc sporo wskazuje na to kto mógł się do mnie dobierać...

Gremar nie gra juz na furorze jakbyś nie zauważył ;s gra teraz na Morganie i odwala niezle PG name Victeron, wiec po co mialby hakowac twojego smiesznego najcika na 50 czy tam 45 lvlu ? Pomyśl jeśli potrafisz to naprawde nie boli

bez odbioru

Hare_Krishna 24-04-2007 17:59

pewnie narrow kupil bohy i znow bylby placz na caly swiat :{

Niewiemjak 24-04-2007 18:00

Apr 24 2007, 13:37:34 CEST Killed at Level 93 by Speed Zenon
and by a slime

Chyba jeszcze o tym nie pisano... Tomo i po co bylo skilowac na bocie ;) jak cos to filmik jest ;p

neutral.forum.fighter 24-04-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1386246)
Gremar nie gra juz na furorze jakbyś nie zauważył ;s gra teraz na Morganie i odwala niezle PG name Victeron, wiec po co mialby hakowac twojego smiesznego najcika na 50 czy tam 45 lvlu ? Pomyśl jeśli potrafisz to naprawde nie boli

bez odbioru

www.allegro.pl Ty tez czasem moglbys pomyslec :0 wypowiedziales sie jakbys wszystkie rozumy pozjadal

Raditz Saiya-jin 24-04-2007 18:28

Imargam

Character Deaths
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

Aphy 24-04-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1386275)
www.allegro.pl Ty tez czasem moglbys pomyslec :0 wypowiedziales sie jakbys wszystkie rozumy pozjadal

Nie pozjadalem wszystkich rozumów drizerku ;) znam jego sytulacje i wiem ze to nie on, i nie nabijaj juz postów ;(, bo takich pajacyków jest tu dużo w ostanim czasie az za duzo jest ich jest, ale jeśli chcesz dołaczyc do ich grona to prosze bardzo panie PVP MASTAH <lol2>

bez odbioru

Jon@n 24-04-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1386252)
pewnie narrow kupil bohy i znow bylby placz na caly swiat :{

Widzisz, on stracił bohy ale zapracował na nie sam, Ty za to masz moje które sobie zabrałeś. Cieszy Cie to ?

Pozatym robisz wielkie halo bo Narrow napisał cos kiedyś na forum ze stracił boh, po co to wspominać? Chłopak sie nie załamał, tak jak robisz to Ty gdy Khazulem padłeś na "kicku" odrazu sie tak wku*wiłeś i musiałeś upozorowac hacka zeby jakoś odreagować.. Nie raz już od Ciebie słyszałem, kończe z tibia etc. i było tak przez pierwsze 20 minut. Efektów konczenia z Twoim "nałogiem" nie widać, a szkoda..

Smaruj dalej, zdrajco .

Śmigiel 24-04-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1386328)
Imargam

Character Deaths
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

A lyzka na to - "nie mozliwe" :p juz wszyscy wiemy

Hare_Krishna 24-04-2007 18:52

Ty ale ja nie jestem Khazul lol

Jon@n 24-04-2007 19:00

Możesz to jakos udowodnić ? Bo ja zauwazylem duzo faktów które pozwalają mi tak twierdzić, ofc zawsze moge się mylić wiec czekam (prv)

Ciekawi mnie tez dlaczego zareagowałes dopiero teraz, po kilku dniach skoro nie jestes tym za kogo Cie uwarzam... huh ?

Forc 24-04-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio
Tak jest! a Ty idź zapuść sobie żelik na włoski, wytapetuj sie w samo opalacz, Przywdziej różową koszulę jak na człowieka twojego pokroju przystało, wsiadaj do mercedesa i w rytmie blogu 27 jedź na miasto wyrywać dupcie. Sir.

Czy każdy musi należeć do jakiejś grupy społecznej?

Czy Twoja wygolona głowa nie wie że istnieje coś takiego jak własne zdanie czy oryginalność?

Zresztą wyjdź na dwór, usiądź na ławeczce, odpal skręta i bądź super ziomem z szacunkiem ludzi (z) ulicy.

Bez odbioru bo robimy offtopic.. ;-)

Hare_Krishna 24-04-2007 19:02

Zareagowałem teraz bo oskarżasz mnie o cos czego nie zrobiłem? Poprzednie posty ignorowałem bo wydawało mi się że nie są skierowane do mnie no ale cóz ;=)

Miłego główkowania czy kłamię czy mówię prawdę, wiesz co w to wbijam ;=)

neutral.forum.fighter 24-04-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1386363)
Nie pozjadalem wszystkich rozumów drizerku ;) znam jego sytulacje i wiem ze to nie on, i nie nabijaj juz postów ;(, bo takich pajacyków jest tu dużo w ostanim czasie az za duzo jest ich jest, ale jeśli chcesz dołaczyc do ich grona to prosze bardzo panie PVP MASTAH <lol2>

bez odbioru

masz racje to forum nie ma przyszlosci zawijam sie
z poprzednim tez skonczylem i po jakims czasie ktos zamknal temat B)

Hare_Krishna 24-04-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1386408)
masz racje to forum nie ma przyszlosci zawijam sie
z poprzednim tez skonczylem i po jakims czasie ktos zamknal temat B)

Dołączam do Ciebie :)

Smerfu 24-04-2007 19:46

Apr 24 2007, 18:30:07 CEST Killed at Level 111 by Kris Mystic

Pozdrawiamy Yiubha i zyczymy milego odrabiania;)

Milten 24-04-2007 19:51

@Smerfu

Ten Kris Mystic to ktoś z Duskiness??

Nicole Sunrise 24-04-2007 19:56

Aham..

http://img265.imageshack.us/img265/4822/yubowit1.jpg

Smerfu 24-04-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1386520)
@Smerfu

Ten Kris Mystic to ktoś z Duskiness??

podobnie jak Kris Sorcerer

dawidosssss 24-04-2007 20:08

tomo dead

Apr 24 2007, 13:37:34 CEST Killed at Level 93 by Speed Zenon and by a slime

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/23274

http://img103.imageshack.us/img103/6043/tomodeadnl9.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00.