![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gz dla HARUJ
Ciekawe jak bedzie wojna to jak rozloza sie sily . Fajnie jak by aftermatch polonczyl sie z Rom i rozniosl w pyl suave i piratow:) |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Ale Nicco się złożył :D
W sumie dostał dmg około 900-1000.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak narazie nie mam z nimi klopotu . No ale nie wiadomo komu cos strzeli do glowy i moge miec pograne juz :) Mówi sie trudno;) |
Hehe Kidlexa Zevs zajebal :D Ciekawe, czy nadal 50 lvlek bedzie kozaczyl? ;>
|
2 lvle w dol przykra sprawa
|
Zaver myśle że on nie wiedział że tam stoi 10 osób+ :D
Chociaż gdyby zszedł i wywalił UE.... to tez all by padło... chyba że oni mieli SSa |
@up
HAHA i co na UE by ich sciągnął ?? To nie są takie nooby jak Ty, oni wiedzią do czego służy mana shield |
Oglądałeś ten film ?^^
Jakoś nie widziałem żeby wrzucali utamo vite... aha i dla uzupełnienia twojego żałosnego, biednego słownictwa polecam www.wikipedia.pl i sprawdzenie słowa "noob" A i bynajmniej wiem do czego służy manashield ;) |
Cytuj:
I nie chodzi o to czy sie spodziewal czy nie, atakujac kogos trzeba byc przygotowanym na wszystko, ja bijac sie zawsze mam w gotowosci chociaz energy ring. Tymbardziej sorcem. |
Cytuj:
W akcji brało udział 12 osób w tym 2 knightów. "Jakoś nie widziałem żeby wrzucali utamo vite..." Giovanni Cobolli Gigli [18]: utamo vita Julion'or [21]: utamo vita Alla Wildo Neo [25]: utamo vita Mitar Almighty [21]: utamo vita Tivani [29]: utamo vita Gorshtak [30]: utamo vita Kain Vizzy [33]: utamo vita Myridion [42]: utamo vita Dzut-Nele [36]: utamo vita 9 z 10 "magów" użylo manashielda. A, że Ty "nie widziałeś" tego to już nie mój problem. PS.Nigdy nie byłem dobry z polaka :) |
hm.... aż nie wierze.... zaraz obejrze film ;]
|
hm.... aż nie wierze.... zaraz obejrze film ;]
zwracam honor :] PRawda wrzucili utamo vite ;] |
@UP
... @Sting Idziesz ze mna Raksem i chyba Jojem na flaszeczke;> Tylko jak padalo nie bedzie bop sie zapowiada chujowo;/ |
Cytuj:
|
@ Maxoo
Użyje mojego biednego i żałosnego słownictwa- następnym razem jak coś piszesz to upewnij się czy masz racje :p Przez Ciebie straciłem jakieś 10 min :) |
...
A może tak przestaniecie pierdolic glupoty i pisac na temat albo wcale ?
~~Yours Thchunter (pewnie zanim zdaze doliczyc do 10 dostane 3-6 pkt ...) |
Zevsik:
May 12 2007, 12:57:49 CEST Killed at Level 164 by Soldek and by Nozimu rox? xP @ nie pytac kto ja, nie wazne xP |
Cytuj:
wreszcie coś się dzieje xD |
Hehehehe...
|
Kidler za co Cie Zevs jebnal wczoraj?;S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vesza zabili rle Dektrala
|
Jak ja padam zawsze jest wojna, juz możecie zacząć dupe lizać.
|
Cytuj:
Tak jak Ty Fast'molt'owi lizałeś? ;) |
Nie przypominam sobie zeby Vesz lizał dupe dla molta o0 no popacz popacz xD
-Flimon :> |
Cytuj:
|
Pewnie , ja juz lize dupe Veszowi od 10 lvla <lizus> ;*** pozdro Vesz ;***
-Flimon |
Dziwna atmosfera na Aurea :D
Rzadko bywało, żeby tak niepewny pokój utrzymywał się tak długo. |
Cytuj: