![]() |
Cytuj:
|
Lol... Nawet Spaawa nie ma;/ No Duski, o co biega?;>
|
Cytuj:
|
@Duskiness
Nie patrzcie na Vision, jeśli oni się rozpadają nie róbcie tego samego, Ok ;> Sirvillis Case Ale z niego janek to wiedziałem, ale że aż taki? EDIT! Zobaczcie gdzie jest reszta ekipy z Duskiness, to zrozumiecie,... np, Xareta ;o, Ymy,.. |
Nowa gildia "Wizja" Leader - Ymy
Pozostaje tylko pytanie "dlaczego"? |
Bo zupa była za słona.
Cytuj:
|
18:56 Sirvillis [112]: beda na tym swiecie tylko 3 Gildie
18:56 Sirvillis [112]: reszta zostanie skasowana Vision, Duskiness i Wizja? tylko kto bedzie z kim.. albo to bedzie FFA lub prosciej mowiac DEATHMATCH xd |
IMO ,,Wizja'' będzie składać się z odłamów Dusk~ i Vision. Gildia ta rozwali resztki Dusk~ i Vision i zapanuje nad Furorą.
Za dobre zakończenie nie? :> |
Weź powiedz bo nie zasnę dziś !! ;p
btw Taifuna w niej ma nie być :( |
ekhmm... to znaczy.. eee..
co to do jasnej cholery ma być ? wszystkiego bym sie spodziewal ale nie tego :/ i do tego tak sprawnie poszlo jakby bylo planowane od dawna... niech zmienia nazwe gildii (wizja mam nadzieje ze to tylko robocza) i moga rzadzic :) edicik po przemysleniu: cos mi sie nie podoba: - liderem ymy ktory jest 'za blisko' taifuna - lwia czesc to ludzie z dusk - zorganizowane wyjatkowo szybko i sprawnie jak dla mnie - podpucha :D |
[GUILD]Wizja[/GUILD] - powstała po nieudanym powstaniu przeciwko Vision w wyniku przekształcenia Duskiness. Twórcą Wizjii jest Ymy, który zamierza stworzyć oddziały, będące w stanie przetrwać i wygrać w starciu z wielokrotnie silniejszymi wojskami Vision, dzięki zastosowaniu taktyki partyzanckiej.
żródło Hellraiser & wikipedia.pl |
Bardzo interesująca ta zagrywka. Jednak nie sądzę, żeby Wizja walczyła przeciwko Dusskom.
Ps. Ciekawa jest ranga "Traitor" :P @edit Nie zauważyłem posta up xd |
lol
myslicie ze kompani taifa zostawia jego i reszte dusk ? za dlugo sie znaja =] wg. mnie poprostu taifun niechce kasowac duskiness.. xareta, anubis i pasterz sa z nimi ale to chyba nic dziwnego, roszady juz tu byly a przeciez przed wojna w wiekszosci to byli kumple. gl :) |
Dla mnie niech rządzi serwerem obojętnie kto byle by nie było żadnego PA wywalania z expa i tym podobne
|
Oo jedyny gracz, który bierze udział w wojnie i ani razu nie zginął od samiuśkiego początku jescze wojny z ab xareta jest w wizja hmm ciezko mi uwierzyc ze czipsu i ymy zostawili taifuna dziwne...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra jak juz mam bys sprzedawczykiem to BEDE!!!
Plotka byla ze sprzedalem ip Imargama ,co jest nie prawda. Ale tera sprzedam. Taifun devilry w obawie o swoj lv Byl Spy'em Vision. Zaskoczylem wszystkich CO?Nie wiarygodne ale prawdziwe.Coz mam nadzieje ze Wizja podbije furore i wszystkie servery tibi MAuahuahauha. (co do serverow tibi to zart) |
Cytuj:
#Fifti_elo Jesteś bezadziejny chłopcze:baby: Fantazja cie ładnie ponosi:D |
Cytuj:
|
No ja tak myśle i raczej tak będe myślał! No ale skoro tak twierdzisz...
Czas pokaże:) Jeżeli tak jest to napewno wyjdzie na światło dzienneB) Chociaż dziś rozmawiałem z jednym z dusk to z tego co zrozumiałem to Taif też ma do tej nowej guild przejść tylko poprostu go niebyło jak kilku innych;) Choć i mi się to dziwne wydaje no ale cóż... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Był..................... |
Jeżeli Taifun był no to rzeczywiście możesz mieć troche racji! Ale ja w to chyba nie uwierze dopuki on sam się nie przyzna:p
Czas pokaże... |
Fifti-elo
Jeżeli to prawda co piszesz, chociaż raczej wątpie, to niezłe jaja 8o |
Cytuj:
|
@Fifti-elo
Nie wiem kim ty jestes ale masz ty czlowieku niezla banie ze takie cos wymysliles. @ciekawscy Roszady w skadzie nie maja zadnego znaczenia. Anaboll, Pastuch i Thellionn nie doszli by do dusk przez wzglad na dawne czasy, a Taif nie dopusci do rozpadu Dusk. Nie stoi to jednak na przeszkodzie nowemu sojuszowi :) Na tym koniec. PZDR! |
Cytuj:
Fajnie byłoby gdyby Duskiness, Wizja i In Flames (oraz ludzie którzy maja hunta od Vision, a jest ich całe mnóstwo) zjednoczyłyby sie przeciwko Vision. Takie Powstanie przeciwko Vision. Uważam że pokój na tym świecie jest możliwy ale bez Imargama i Zwidka <w sumie tych samych ownerów> |
13:42 x [25]: a Ty za kim?:d
13:42 x2 [29]: Boje sie wyglaszac na tym swiecie swoja opinie. To nie pierwszy przypadek z jakim sie spotkalem ;/ |
Cytuj:
a teraz ja wam coś powiem: Imargam, Zwidek i Katrila to szpiedzy dussków O.o fajnie, co? |
Cytuj:
|
Na pytanie dlaczego duski się rozpadły ima~ odpowiada tak:
14:09 Imargam [204]: Petro nie lubi xarety 14:09 Imargam [204]: A inni wala xareta 14:09 Imargam [204]: cala sprawa 14:09 Imargam [204]: ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
No ale widzisz napisał głupoty a w mojej wypowiedzi może mnie troszke fantazja poniosła :D |
Cytuj:
edit: słyszeliście, że Bubel z antiki to Katrila,a jej pro evul GM "monsz cipzowd" to Taifun :O |
Cytuj:
@Still Knight Kto ja jestem? Hmmmm Jak to powiedzial Vivi Vandes "To clifford zabil Imargama" Wszystko jasne :) |
@up:
To by się nie dał zabić demonowi jak był na Hero cave, gdy szło po niego całe Vision. @Kumulus hahaha, ale żarcik :D btw: już nic nie piszę, idę na swój noobski server :o Edit @down: popieram |
Ludzie... Jakis idiota puścił plote, że Taif jest szpiegiem i teraz rozkminiacie 4 strony czy był, a może jednak nie był. Myśleć nie umiecie ? Tibia już wam mózgi z żerała? W dusk został Taif i osoby które od jakiegoś czasu wogole sie nie logują nawet na battle. Mogą załozyć nawet 5 gildi bo to i tak beznaczenia. Pewnie cały czas siedzą razem na Ventrilo. Więc już skończcie pisać pierdoły...
|
Cytuj:
A pozatym all nie odejdą bo chyba chcą żeby Duskiness istniało no nie?? A przecież żeby istniało ktoś tam musi być:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |