![]() |
Czyżby to koniec, Bax? :(
|
zamilcz kobieto bo nie wiesz co czynisz
|
kafes po uptade bedziesz wymiatal
moze nawet przez jakis bug zdobedziesz fraga :D |
czemu posty zniknely :S
|
Siema jestem za GiPO czy jaki¶ porz±dny Elysianin mógł by mi przesłać jaki¶ noob set jestem po hacku(co za debil shackowal 10 pala) chce dalej grac na elysii prosił bym o kilka spearow i noob set
Name: Sark Jard Sex: male Profession: Paladin Level: 10 World: Elysia Residence: Thais Last login: Jun 17 2007, 21:11:30 CEST Account Status: Free Account Proszę was nie jestem Noobem, lecz Newbie trochę znam się na Tibii, bo mój kolega mi podpowiada, ma on 61 level i też jak ja jest paladynem. On mi nie może dać itemków, bo pojechał do pracy do Irlandii. A keylogera złapałem pewnie jak grałem u kumpla on tak samo miał hacka. Mówie prawde więc dajcie mi jakie¶ itemy z dobrego serca. Zadowoli mnie nawet 200 gp to dla mnie dużo. Z góry dzięki |
Czyżby teraz wojna na Hacki?
Name: Vice'Roy Sex: male Profession: Druid Level: 33 World: Elysia Residence: Venore Last login: Jun 17 2007, 19:34:52 CEST Comment: Efferus: 8394992 Account Status: Free Account Na forum tibia.com Elivines odgraża się, że następny będzie albo Efferus albo Gemnazet (który wł±snie doł±czył do WRI) |
W odpowiednim momencie sie dowiesz kogo mam czy jak wolisz kogo sobie zrobię. I tak ta postać była dla zabawy. Powodzenia do czasu ujawnienia mojego name lub do pokazania że postać nie istniej±ca istnieje.
__________________________________________________ _______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
dobrze ,ze chociaz powiedziales ,ze jestes za GiPO :D |
Bax po raz drugi przeszedł do LEGENDY :cup: ale powróci na pewno ;)
|
Cytuj:
hehe :) no tak bo zazwyczaj kazdy sie madrzy ze odwiedzi kogos w domu :) ale Pawel, Sin cos powiedzial na temat piaszczystych wysp :D Nawet nie miałam czasu tu ostanio zajrzec.. buziaki |
Jesli chodiz o wyrowanie postaci.. to sorry, ale druida to nie wiem kiedy wyrownaja :P mogli by tej profesji dolozyc jakis czar ofensywny... wiem , ze celem tej postacji nie sa ofensywne czary.. ale czasem mozna sie zalamac :P
Jedno co widze, to z kazdym updatem grafika, miejsca ida do przodu, ale postacie robia coraz gorsze.. |
Cytuj:
@elivines ten gosc jest bogiem dla mnie bo nie potrafil mnie zabic jak bylem na 30 ms (przebieglem z nim cala pustynie w ank~ wojna na hacki ciekawe .... lol a gemnazet raczej hacka mial nie bedzie .... :D / Paseq |
Cytuj:
dlatego po ubdate pogram troche na elysii :D bo kinia bedzie rox a pozatym tutaj jest fajnie bo polskie zawistne dzieci fajne rzeczy wypisuja :D |
Zgadzam sie paseq z tob± co do polskich zawistnych dzieci w cało¶ci , powiem więcej Ty jeste¶ ich guru :baby:
|
paseczq nikt Cie tu nie chce, lizales tylek przez caly czas szwedom i udawales kozaka... a jak wyszlo wszyscy wiedza.... Wypad z serva, a te buziaczki z kukusia.... ehhh .... Creghan wie jaka "ONA" jest...doglebnie.... chwalil sie...
|
a tylizesz dupe polakom hahahahahaha ! veri fanny
|
Cytuj:
@buziaki z Paskiem: nie dawales nigdy nikomu buziaka ?? @ temat Creghana: boli, ze Ty nie masz sie czym chwalic ? nie wiesz co bylo, to nie pisz... |
Cytuj:
wiesz co ci powiem Kasiu ... pierdol sie nikomu nie lizalem dupy lizesz dupe ty pamietasz tekst "mam 100 lvl napisz do mnie" to idealnie odwzorowuje ciebie piszesz do 100lvl + szukajac kolegow Bukey nika rox zaufaj ze po tym funny ubdate niemasz sensu tu grac. @ gosc nad bukey (ktora nawet boi sie dac swoj name) wiem ze mam racje bo non stop z dystansem patrzylem na tych ludzi ale tacy ludzie do niczego nie dojda w tej grze |
A jeszcze napisze jeden post ja gram w tej chwili na Solera jak Ciebie Kasiu to interesuje i bawie sie dobrze ale na elysii znam ludzi ktorzy ciebie i cale to black future usuna z tego serwera. Wiem ze moze ciebie to jeb** ale reszte twoich znajomych nie wiec pamietaj ze masz paymed w stosunku do mnie
Kafes :* Grzesiu rox Anula :* |
Cytuj:
a przepraszam Ty masz jakies watpliowsci co do Jej Plci? gwarantuje Ci ze na tym servie nie ma bardziej lojalnej i uczciwej dziewczyny niz ona no i jeszcze Inusia pozatym hmm i Creghan i Ania maja swoje lata a nie tak jak Ty znajac zycie 14-sto latku zazdroscisz im? wiec sie zamknij bo masz jakies kompleksy a co do Paseq juz keidys byly wywody na jego temat przewalkowany tysiace razy wiec zamilcz a jak on Ci tak nie odpowiada to poprostu go z tego serva wywal a nie zal sie na forum ... zastanow sie co piszesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Cytuj:
|
Cytuj:
heh no bardziej pasuje :] |
Szczerze jedno co widze.. to na tym fourm niektorzy lubia sie czepiac innych.
Tak jakby sami byli idealni, to jest gra i tyle. milego dnia dla wszystkich |
Cytuj:
sam nie jestem lepszy ;) tez zycze milego dnia ;d |
Cytuj:
a dziekuje :D |
Co¶ przestój w walkach. Taki offtopic
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dobre :D @ wyzej mam tu postac a bukey nika badz cokolwiek tak niedorozwinietego ze musi sie ukrywac pod name antypasekuku nie jest w stanie mnie powstrzymac przed powrotem ale dopiero po ubdate bo knight bedzie zajebista postacia |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak własnie robie w tym momencie tylko oczywiscie stamina robi dosyc duzy problem :S |
nevis nida insdel pej
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kafes powiedzial ze trzeba czytac forum.tibia.com to sie bedzie wiedziec co sie dzieje. |
Hmm o ile dobrze pamietam to gildia GiPo była niegdys na berylii, aczkolwiek szwedzi zaczeli walczyc tak wiec dobre czasy polakow legly w gruzach i gildia sie rozpadla, a all jej czlonkowie przeszli grac na Elysie. Tak trosze historii :D
No prosze, a tu znow maja wojne ehh takie to zycie na pvp ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rada Wujka Artasa: ZnajdĽ sobie jaki¶ dobry translator! Dobrze mówie? Jo? |
Cytuj:
dobrze tylko jeszcze przydalby sie slownik bo z tego co wiem Dziekuje lepiej wyglada :D |
Cytuj:
kurwa ale pierdoły pogadajmy o wojnie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |