Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127356)

zlobinski 15-06-2007 21:52

Czyżby to koniec, Bax? :(

Kafes 15-06-2007 22:18

zamilcz kobieto bo nie wiesz co czynisz

Pyro Aris 16-06-2007 05:17

kafes po uptade bedziesz wymiatal
moze nawet przez jakis bug zdobedziesz fraga :D

Kafes 17-06-2007 21:57

czemu posty zniknely :S

Noozoo 17-06-2007 22:30

Siema jestem za GiPO czy jaki¶ porz±dny Elysianin mógł by mi przesłać jaki¶ noob set jestem po hacku(co za debil shackowal 10 pala) chce dalej grac na elysii prosił bym o kilka spearow i noob set

Name: Sark Jard
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 10
World: Elysia
Residence: Thais
Last login: Jun 17 2007, 21:11:30 CEST
Account Status: Free Account

Proszę was nie jestem Noobem, lecz Newbie trochę znam się na Tibii, bo mój kolega mi podpowiada, ma on 61 level i też jak ja jest paladynem. On mi nie może dać itemków, bo pojechał do pracy do Irlandii. A keylogera złapałem pewnie jak grałem u kumpla on tak samo miał hacka. Mówie prawde więc dajcie mi jakie¶ itemy z dobrego serca. Zadowoli mnie nawet 200 gp to dla mnie dużo. Z góry dzięki

zlobinski 18-06-2007 00:26

Czyżby teraz wojna na Hacki?

Name: Vice'Roy
Profession: Druid
Level: 33
Residence: Venore
Last login: Jun 17 2007, 19:34:52 CEST
Comment: Efferus:
8394992

Na forum tibia.com Elivines odgraża się, że następny będzie albo Efferus albo Gemnazet (który wł±snie doł±czył do WRI)

Bax 18-06-2007 01:41

W odpowiednim momencie sie dowiesz kogo mam czy jak wolisz kogo sobie zrobię. I tak ta postać była dla zabawy. Powodzenia do czasu ujawnienia mojego name lub do pokazania że postać nie istniej±ca istnieje.

__________________________________________________ _______________
Most people can't see the difference with friendship and comradeship.

Pyro Aris 18-06-2007 06:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noozoo (Post 1492577)
Siema jestem za GiPO czy jaki¶ porz±dny Elysianin mógł by mi przesłać jaki¶ noob set jestem po hacku(co za debil shackowal 10 pala) chce dalej grac na elysii prosił bym o kilka spearow i noob set

Name: Sark Jard
Profession: Paladin
Level: 10
Residence: Thais
Last login: Jun 17 2007, 21:11:30 CEST

Proszę was nie jestem Noobem, lecz Newbie trochę znam się na Tibii, bo mój kolega mi podpowiada, ma on 61 level i też jak ja jest paladynem. On mi nie może dać itemków, bo pojechał do pracy do Irlandii. A keylogera złapałem pewnie jak grałem u kumpla on tak samo miał hacka. Mówie prawde więc dajcie mi jakie¶ itemy z dobrego serca. Zadowoli mnie nawet 200 gp to dla mnie dużo. Z góry dzięki

haahahahahhahah
dobrze ,ze chociaz powiedziales ,ze jestes za GiPO :D

Ferdek> 18-06-2007 21:08

Bax po raz drugi przeszedł do LEGENDY :cup: ale powróci na pewno ;)

kukusia 19-06-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paseczeq (Post 1462633)
Haha owns co za ludzie. Proponuje wyjsc z domu dotlenic sie bo widze ze niektorzy maja juz problemy ze soba.

Co do "wlotu" na "chate" to takie gadanie jest bardzo zabawne bo do mnie to pisało setki polskich dzieci (bo inaczej tego nazwac sie nieda ) a pozniej po hacku, ten owy szczesciarz umiescil moje dane w comments i jak do tej pory nie mialem gosci :( .

Wyzywacie P. Dorote z jakiego powodu? bo jest osoba ktora tak potrafi sobie zagospodarowac dzien ze ma czas na gre? ... załosne

Kafes,Collios <3

Ania :*

/ Paseq

hehe :) no tak bo zazwyczaj kazdy sie madrzy ze odwiedzi kogos w domu :) ale Pawel, Sin cos powiedzial na temat piaszczystych wysp :D
Nawet nie miałam czasu tu ostanio zajrzec..
buziaki

kukusia 19-06-2007 14:38

Jesli chodiz o wyrowanie postaci.. to sorry, ale druida to nie wiem kiedy wyrownaja :P mogli by tej profesji dolozyc jakis czar ofensywny... wiem , ze celem tej postacji nie sa ofensywne czary.. ale czasem mozna sie zalamac :P

Jedno co widze, to z kazdym updatem grafika, miejsca ida do przodu, ale postacie robia coraz gorsze..

Paseczeq 19-06-2007 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zlobinski (Post 1492897)
Czyżby teraz wojna na Hacki?

Name: Vice'Roy
Profession: Druid
Level: 33
Residence: Venore
Last login: Jun 17 2007, 19:34:52 CEST
Comment: Efferus:
8394992

Na forum tibia.com Elivines odgraża się, że następny będzie albo Efferus albo Gemnazet (który wł±snie doł±czył do WRI)

@elivines ten gosc jest bogiem dla mnie bo nie potrafil mnie zabic jak bylem na 30 ms (przebieglem z nim cala pustynie w ank~

wojna na hacki ciekawe .... lol a gemnazet raczej hacka mial nie bedzie .... :D

/ Paseq

Paseczeq 19-06-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kukusia (Post 1495734)
Jesli chodiz o wyrowanie postaci.. to sorry, ale druida to nie wiem kiedy wyrownaja :P mogli by tej profesji dolozyc jakis czar ofensywny... wiem , ze celem tej postacji nie sa ofensywne czary.. ale czasem mozna sie zalamac :P

Jedno co widze, to z kazdym updatem grafika, miejsca ida do przodu, ale postacie robia coraz gorsze..

dlatego po ubdate pogram troche na elysii :D bo kinia bedzie rox a pozatym tutaj jest fajnie bo polskie zawistne dzieci fajne rzeczy wypisuja :D

Usaak 20-06-2007 10:41

Zgadzam sie paseq z tob± co do polskich zawistnych dzieci w cało¶ci , powiem więcej Ty jeste¶ ich guru :baby:

Antypasekuku 20-06-2007 13:57

paseczq nikt Cie tu nie chce, lizales tylek przez caly czas szwedom i udawales kozaka... a jak wyszlo wszyscy wiedza.... Wypad z serva, a te buziaczki z kukusia.... ehhh .... Creghan wie jaka "ONA" jest...doglebnie.... chwalil sie...

Kafes 20-06-2007 16:46

a tylizesz dupe polakom hahahahahaha ! veri fanny

kukusia 20-06-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antypasekuku (Post 1497749)
paseczq nikt Cie tu nie chce, lizales tylek przez caly czas szwedom i udawales kozaka... a jak wyszlo wszyscy wiedza.... Wypad z serva, a te buziaczki z kukusia.... ehhh .... Creghan wie jaka "ONA" jest...doglebnie.... chwalil sie...

@buziaki z Paskiem: nie dawales nigdy nikomu buziaka ??
@ temat Creghana: boli, ze Ty nie masz sie czym chwalic ? nie wiesz co bylo, to nie pisz...

Paseczeq 20-06-2007 23:59

Cytuj:

wiesz co ci powiem Kasiu ... pierdol sie nikomu nie lizalem dupy lizesz dupe ty pamietasz tekst "mam 100 lvl napisz do mnie" to idealnie odwzorowuje ciebie piszesz do 100lvl + szukajac kolegow Bukey nika rox zaufaj ze po tym funny ubdate niemasz sensu tu grac.

@ gosc nad bukey (ktora nawet boi sie dac swoj name) wiem ze mam racje bo non stop z dystansem patrzylem na tych ludzi ale tacy ludzie do niczego nie dojda w tej grze

Paseczeq 21-06-2007 00:05

A jeszcze napisze jeden post ja gram w tej chwili na Solera jak Ciebie Kasiu to interesuje i bawie sie dobrze ale na elysii znam ludzi ktorzy ciebie i cale to black future usuna z tego serwera. Wiem ze moze ciebie to jeb** ale reszte twoich znajomych nie wiec pamietaj ze masz paymed w stosunku do mnie

Kafes :* Grzesiu rox
Anula :*

Marian87 21-06-2007 10:10

Cytuj:

a przepraszam Ty masz jakies watpliowsci co do Jej Plci? gwarantuje Ci ze na tym servie nie ma bardziej lojalnej i uczciwej dziewczyny niz ona no i jeszcze Inusia pozatym hmm i Creghan i Ania maja swoje lata a nie tak jak Ty znajac zycie 14-sto latku zazdroscisz im? wiec sie zamknij bo masz jakies kompleksy

a co do Paseq juz keidys byly wywody na jego temat przewalkowany tysiace razy wiec zamilcz a jak on Ci tak nie odpowiada to poprostu go z tego serva wywal a nie zal sie na forum ... zastanow sie co piszesz

elysiaforever 21-06-2007 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marian87 (Post 1499804)
a co do Paseq juz keidys byly wywody na jego temat przewalkowany tysiace razy wiec zamilcz a jak on Ci tak nie odpowiada to poprostu go z tego serva wywal a nie zal sie na forum ... zastanow sie co piszesz

no widac ze nie grasz juz ... paseq nie gra juz na elysi;) wiec jak go moga wywalic :p

Misiuuu 21-06-2007 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elysiaforever (Post 1500350)
no widac ze nie grasz juz ... paseq nie gra juz na elysi;) wiec jak go moga wywalic :p

jeżeli mi sie nie zdawało to paseq co¶ pisał że w ten update bedzie grał czy co¶ (chyba że mam schizy jakies) wiec może nie dopu¶cić do powrotu?? :P

edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paseczeq (Post 1496901)
dlatego po ubdate pogram troche na elysii :D bo kinia bedzie rox a pozatym tutaj jest fajnie bo polskie zawistne dzieci fajne rzeczy wypisuja :D

cya ;*

elysiaforever 21-06-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1500967)
jeżeli mi sie nie zdawało to paseq co¶ pisał że w ten update bedzie grał czy co¶ (chyba że mam schizy jakies) wiec może nie dopu¶cić do powrotu??

heh no bardziej pasuje :]

kukusia 22-06-2007 13:05

Szczerze jedno co widze.. to na tym fourm niektorzy lubia sie czepiac innych.
Tak jakby sami byli idealni, to jest gra i tyle.
milego dnia dla wszystkich

elysiaforever 22-06-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kukusia (Post 1502443)
Szczerze jedno co widze.. to na tym fourm niektorzy lubia sie czepiac innych.
Tak jakby sami byli idealni, to jest gra i tyle.
milego dnia dla wszystkich

"...bo to polska a nie legancja francja...""

sam nie jestem lepszy ;)

tez zycze milego dnia ;d

kukusia 22-06-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elysiaforever (Post 1502934)
"...bo to polska a nie legancja francja...""

sam nie jestem lepszy ;)

tez zycze milego dnia ;d

badz polska mentalnosc, ze jak komus cos lepiej idzie.. to zle i trzeba troche zycie mu uprzykrzyc? uhm nie wiem

a dziekuje :D

Miles 22-06-2007 17:47

Co¶ przestój w walkach. Taki offtopic

Pindrales 23-06-2007 03:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miles (Post 1503126)
Co¶ przestój w walkach. Taki offtopic

Teraz sie hackuja

Misiuuu 23-06-2007 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pindrales (Post 1504351)
Teraz sie hackuja

... pozniej będ± "wjazdy na chaty", poĽniej która¶ strona sie wykupi i wojna zacznie sie od nowa :D

Paseczeq 23-06-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1504444)
... pozniej będ± "wjazdy na chaty", poĽniej która¶ strona sie wykupi i wojna zacznie sie od nowa :D

dobre :D

@ wyzej mam tu postac a bukey nika badz cokolwiek tak niedorozwinietego ze musi sie ukrywac pod name antypasekuku nie jest w stanie mnie powstrzymac przed powrotem ale dopiero po ubdate bo knight bedzie zajebista postacia

Midarth 23-06-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paseczeq (Post 1505014)
dobre :D

@ wyzej mam tu postac a bukey nika badz cokolwiek tak niedorozwinietego ze musi sie ukrywac pod name antypasekuku nie jest w stanie mnie powstrzymac przed powrotem ale dopiero po ubdate bo knight bedzie zajebista postacia

Przed update wypada olać skille i wbić jaki¶ sensowny lvl, żeby móc biegać z f-axe/bs'em, a nie potem męczyć się i w*****ać bo nie bedzie można używać żadnej broni z sensownym atakiem. A skille można spokojnie wbijać po upie ;p

Paseczeq 23-06-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 1505124)
Przed update wypada olać skille i wbić jaki¶ sensowny lvl, żeby móc biegać z f-axe/bs'em, a nie potem męczyć się i w*****ać bo nie bedzie można używać żadnej broni z sensownym atakiem. A skille można spokojnie wbijać po upie ;p

tak własnie robie w tym momencie tylko oczywiscie stamina robi dosyc duzy problem :S

Kafes 23-06-2007 18:58

nevis nida insdel pej

Misiuuu 23-06-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1505722)
nevis nida insdel pej

można by po polsku?? :P

Midarth 23-06-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1505929)
można by po polsku?? :P

Kafes powiedzial ze trzeba czytac forum.tibia.com to sie bedzie wiedziec co sie dzieje.

emin3ms 23-06-2007 21:23

Hmm o ile dobrze pamietam to gildia GiPo była niegdys na berylii, aczkolwiek szwedzi zaczeli walczyc tak wiec dobre czasy polakow legly w gruzach i gildia sie rozpadla, a all jej czlonkowie przeszli grac na Elysie. Tak trosze historii :D
No prosze, a tu znow maja wojne ehh takie to zycie na pvp ;(

Misiuuu 23-06-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 1506052)
Kafes powiedzial ze trzeba czytac forum.tibia.com to sie bedzie wiedziec co sie dzieje.

dzienkóje ci mistrzu lecz jestem zbyt leniwy aby wpisać w wyszukiwarce com zamiast pl ;/

Artas 23-06-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1506179)
dzienkóje ci mistrzu lecz jestem zbyt leniwy aby wpisać w wyszukiwarce com zamiast pl ;/

Albo nie umiesz angielskiego oO?
Rada Wujka Artasa:
ZnajdĽ sobie jaki¶ dobry translator!

Dobrze mówie? Jo?

Paseczeq 23-06-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artas (Post 1506247)
Albo nie umiesz angielskiego oO?
Rada Wujka Artasa:
ZnajdĽ sobie jaki¶ dobry translator!

Dobrze mówie? Jo?

dobrze tylko jeszcze przydalby sie slownik bo z tego co wiem Dziekuje lepiej wyglada :D

Misiuuu 24-06-2007 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paseczeq (Post 1506329)
dobrze tylko jeszcze przydalby sie slownik bo z tego co wiem Dziekuje lepiej wyglada :D

co ty nie powiesz szerloku?? :D

kurwa ale pierdoły pogadajmy o wojnie :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32.